Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prosto je neverovatno koliko malo razmišljate.........
Tip je do sada pokazao kako vešto ume da manipuliše...Prvo je sezone kada je Lasa sve osvojio osvanuo članak u novinama(i to ne samo našim nego i grčkim) kako navodno njega traži Real.
Pa je onda govorio kako nikada dok je selektor neće voditi klub, pa je postao trener Panatenaikosa.
Pa je opet posle postao trener Bajerna, i zbog toga napustio ekipu na nekoliko dana dok ne potpiše ugovor, u isto vreme pljujući jednog igrača koji to radi....

A sad kao šatro on vraća nagradu???
Pokušava da se prikaže kao žrtva, da nadje izgovor da ode sa čela reprezentacije, jer koji će mu to kur.ac više, kad se uhlebio u Bajernu, a još uzeo pocente od igrača?
Da je neko na njegovom mestu, pa da poverujem.Ovako samo mlaka predstava za lobotomisane vernike.
Tragedija je koliko je mnogo mogao da pormeni u našoj košarci, a još je veća za koliko sitno se prodao.......

Nikad bolja generacija košarkaša, nikad gora generacija ljudi...........

Poslednja izmena:
Tip je do sada pokazao kako vešto ume da manipuliše...Prvo je sezone kada je Lasa sve osvojio osvanuo članak u novinama(i to ne samo našim nego i grčkim) kako navodno njega traži Real.
Pa je onda govorio kako nikada dok je selektor neće voditi klub, pa je postao trener Panatenaikosa.
Pa je opet posle postao trener Bajerna, i zbog toga napustio ekipu na nekoliko dana dok ne potpiše ugovor, u isto vreme pljujući jednog igrača koji to radi....

Pokušava da se prikaže kao žrtva, da nadje izgovor da ode sa čela reprezentacije, jer koji će mu to kur.ac više, kad se uhlebio u Bajernu, a još uzeo pocente od igrača?
Da je neko na njegovom mestu, pa da poverujem.Ovako samo mlaka predstava za lobotomisane vernike.
Tragedija je koliko je mnogo mogao da pormeni u našoj košarci, a još je veća za koliko sitno se prodao.......

On je kao selektor od ničega napravio rezultat. Da li sa ovim kadrom koji poseduje naša zemlja može bolje? Nema šanse.
I sad ti čoveka optužuješ da koristi dobre rezultate reprezentacije da bi se uhlebio? Kao da mu u reprezentaciji igra ekipa iz 95. ili 2001. pa da s njima može i neki osrednji trener da bude u dva finala za 3 godine. Bez njega bi bili 8. gde nam je realno mesto po pojedinačnom kvalitetu.
Tvoja mržnja nema granice.

Nikad bolja generacija kosarkasa? :eek: On je sa nekim ogranicenim igracima napravio rezultat koji niko nije ni sanjao da ce postici. Svi su bili pesimisti kada su videli koga je sve pozvao reprezentaciju. Ako izuzmemo par kosarkasa visoke klase to su sve prosecni evropski igraci i nikako materijal za NBA sto i govore klubovi u kojima igraju.
A da li ce se povuci iz reprezentacije to cemo tek videti. Ja mislim da nas je on toliko zaduzio dok je bio igrac a sada i trener da mu se ne sme reci jedna rec a ne da se naziva svakojakim imenima kao sto to pojedini rade. Ali kratka nam je pamet uvek bila. Cim se zavrsi neko prvenstvo odmah po defaultu krene pljuvacina a dok ide sve lepo on je car. :bljak:

Bojazan zbog Djordjevica je nastala jer je odredjena informisana persona pustila buvu na jednom forumu da ce se desiti nesto odvratno ovih dana.
Bice da je to ulazak FMP-a u Evrokup posto je iz istog isteran Partizan, tako da, mislim da nece biti nista u vezi Djordjevica.

A moram da primetim, dokle god su ovde ljudi kao Djordjevic, Ivkovic, Vujosevic, Slavnic, Danilovic, ... pljuvani i sta sve ne, a u pozadini stvari obavljaju izvesne persone kao sto su Djilas, Covic, Vucic (i brat)... ne znam sta bih rekao. I niko od ovih ne sme ni da pisne o tome, to ih ili ne zanima ili su carsijske price. A pravi problem su oni gore navedeni sportisti, treneri, koji su na ovaj ili onaj nacin oblikovali ove uspehe koje smo imali i kao klubovi i kao reprezentacija.

Nije ni cudo sto nas generalno kao drzavu vodi persona sa ne bas naivnim psihickim problemima i celim spektrom psihijatrijskih kompleksa, al to smo valjda i zasluzili.

On je kao selektor od ničega napravio rezultat. Da li sa ovim kadrom koji poseduje naša zemlja može bolje? Nema šanse.
I sad ti čoveka optužuješ da koristi dobre rezultate reprezentacije da bi se uhlebio? Kao da mu u reprezentaciji igra ekipa iz 95. ili 2001. pa da s njima može i neki osrednji trener da bude u dva finala za 3 godine. Bez njega bi bili 8. gde nam je realno mesto po pojedinačnom kvalitetu.
Tvoja mržnja nema granice.

Nije napravio od ničega..
To se tebi smao čini da je tako, jer on takvu percepciju pravi.
Kad imaš "normalnog" Teodosića, onda ti ne treba puno.
Ja sam hiljadu puta rekao da je naša reprezentacija postigla uspeh uprkos Djordjeviću, a ne zahvaljujući njemu.
Što se tiče uhlebljenja, nikakav prolbem ne bi bio da je to bilo jasno od smaog početka,
Nego je od početka sam Djordjević teatralno prodavao neki patriptizam pričom kako će mu reprezentacija biti sve, kako ni o čemu drugom neće da misli, kako će samo tmao da radi.
Da ga nisam ja lupao po ušima da tu priču prodaje?
I to ne jednom nego pokušava da je proda više puta istom publikumu.......
A sad žuri da se reši reprezentacije , jer će uskoro i Teodosić reći ćao, pa šta onda?Da se sazna koliko ustvari ne zna?
I reprezentaciju mu je selektovao Muta Nikolić
Dokaz za to je to što je imao skoro neograničeni budžet da dovede koga hoće i kako hoće u Panatenaikos, i to DVA puta, jer je prvi put promašio, i oba puta je usr.ao.
Na kraju, da nije njega, mi bi imali danas Zagorca sa sveltom perspektivom i jednim vleikim takmičenjem iza sebe, imali bi istog takvog Gudurića, imali bi preporodjenog Muslija, sa dodatnim entuzijazmom d aje prepoznat njegov rad i sazrevanje, imali bi Jelovca, kao standardnog igrača......I svejedno bi opet uzeli najmanje srebrnu medalju na bilo kom takmičenju, ali bi sa ponosom gledali momke koji bi za 3-5 godina mogli da gadjaju i zlato.
Ovako, o tome se može samo sanjati......
i još nešto.da nije nekoliko miliona evra datih za kvalifikacioni turnir, mi Olipijadu ne bi ni videli.........Obzirom kako je vodio reprezentaciju na Evropskom prvenstvu, bilo bi pošteno da je bar pola od toga iskeširao sam Djordjević.
J.b.t kad se setim one priče o malim zemljama , a mi izgubili od još manje Litvanije..........:hahaha:

Nikad bolja generacija kosarkasa? On je sa nekim ogranicenim igracima napravio rezultat koji niko nije ni sanjao da ce postici. Svi su bili pesimisti kada su videli koga je sve pozvao reprezentaciju. Ako izuzmemo par kosarkasa visoke klase to su sve prosecni evropski igraci i nikako materijal za NBA sto i govore klubovi u kojima igraju.
A da li ce se povuci iz reprezentacije to cemo tek videti. Ja mislim da nas je on toliko zaduzio dok je bio igrac a sada i trener da mu se ne sme reci jedna rec a ne da se naziva svakojakim imenima kao sto to pojedini rade. Ali kratka nam je pamet uvek bila. Cim se zavrsi neko prvenstvo odmah po defaultu krene pljuvacina a dok ide sve lepo on je car.

Ne paziš na času.
Nikad bolja generaicja košarkaša a nikad lošiji ljudi.divac, Paspalj,Djordjević,Bodiroga, i tek na kraju Danilović, koji je uporedjujući ga sa prethodnim ljudina par ekselans.

- - - - - - - - - -

Bojazan zbog Djordjevica je nastala jer je odredjena informisana persona pustila buvu na jednom forumu da ce se desiti nesto odvratno ovih dana.
Bice da je to ulazak FMP-a u Evrokup posto je iz istog isteran Partizan, tako da, mislim da nece biti nista u vezi Djordjevica.

A moram da primetim, dokle god su ovde ljudi kao Djordjevic, Ivkovic, Vujosevic, Slavnic, Danilovic, ... pljuvani i sta sve ne, a u pozadini stvari obavljaju izvesne persone kao sto su Djilas, Covic, Vucic (i brat)... ne znam sta bih rekao. I niko od ovih ne sme ni da pisne o tome, to ih ili ne zanima ili su carsijske price. A pravi problem su oni gore navedeni sportisti, treneri, koji su na ovaj ili onaj nacin oblikovali ove uspehe koje smo imali i kao klubovi i kao reprezentacija.

Nije ni cudo sto nas generalno kao drzavu vodi persona sa ne bas naivnim psihickim problemima i celim spektrom psihijatrijskih kompleksa, al to smo valjda i zasluzili.

Vidi vidi, venrik pominje Slavnića?
Ko ga je ono pljuvao ovde?

Ono što je konstanta poslednjih 30 godina u našoj košarci je to, da kad god je Slavnić pravio ekipe, stvarao igrače i formirao reprezentaciju, UVEK je to bila sjajna generacija.................Nije uvek sa Slavnićem uimala rezultate, ali su iz njegove škole UVEK izlazili oni najveći

Poslednja izmena:
Cu, ne bi videli olimpijadu da nije iskesirano domacinstvo. Pa Portoriko, Cesku i onu Letoniju bi tukli i na Marsu lagano. Nas lagan prolaz je zavisio od zreba, a ne od domacinstva.

Kvalifikacije u Beogradu su bile potpuno nepotreban trosak za koji je kriv Vucic, sa svojom podguznom muvom Djilasom.

Prosto smo bacili 2,3mil para da bi igrali kuci sa ovim levim reprezentacijama koje bi tukli na bilo kom mestu u bilo koje vreme.

Naravno, podrazumeva se da za taj strateski idiotizam mora biti kriv Aleksandar Djordjevic, kako je to vec Blic lepo napisao onaj put, a nikako oni koji su zapravo doneli tu odluku.

A sto se Moke tice, verovali ili ne, nisam pricao o tebi nego generalno. Ti naravno ne dobacujes dalje od proseka i generalizacije, ali cak i ti imas pravo da budes malo razlicit pa da ne pljujes sve sa spiska, vec da volis Moku.

To je sve super.

Cu, ne bi videli olimpijadu da nije iskesirano domacinstvo. Pa Portoriko, Cesku i onu Letoniju bi tukli i na Marsu lagano. Nas lagan prolaz je zavisio od zreba, a ne od domacinstva.

Kvalifikacije u Beogradu su bile potpuno nepotreban trosak za koji je kriv Vucic, sa svojom podguznom muvom Djilasom.

Prosto smo bacili 2,3mil para da bi igrali kuci sa ovim levim reprezentacijama koje bi tukli na bilo kom mestu u bilo koje vreme.

Naravno, podrazumeva se da za taj strateski idiotizam mora biti kriv Aleksandar Djordjevic, kako je to vec Blic lepo napisao onaj put, a nikako oni koji su zapravo doneli tu odluku.

A sto se Moke tice, verovali ili ne, nisam pricao o tebi nego generalno. Ti naravno ne dobacujes dalje od proseka i generalizacije, ali cak i ti imas pravo da budes malo razlicit pa da ne pljujes sve sa spiska, vec da volis Moku.

To je sve super.

Jesi ti baš toliko zatucan , ili treniraš?
Ko kaže da bi bili nosioci da nismo domaćini*
Ko kaže da bi žreb bio takav?
Šta lupetaš, k‚o Maksim?

A što se tiče Moke, tu si ti pokušao da ispadneš BEZOBRAZAN, jer si uopšte pomislio da ostale staviš u istu rečenicu sa najvećim košarkaškims tvaraocem na ovim prostorima, uz Krešimira Ćosića...........Ali ti taj bezobrazluk nikada neće proći, kao što nije ni tvom idolu, pa se sad trenira po Francuskama, sa sve parama od Partizana koji voli do poslednjeg evra.

Dalje, što se tiče Djordjevića..............Košarkaška reprezentacija SFRJ, zatim SR Jugoslavije, pa SCG, pa Srbije je do sada smao DVA put u sovjoj istoriji bila četvrta na nekom takmičenju.Prvi put za to je zaslužan Ivković, a drugi put Djordjević
Imali smo mi i slabijih plasmana naravnop, ali NIKADA do njih nismo gubili meč za treće mesto.
O njemu dovoljno.....I izjave vlasnika Panatenaikosa takodje doovljno govore o njemu, a on svakako bolje zna od tebe(redak je taj koji zna manje , od tebe).

Kao prvo, Moka nije najveci kosarkaski stvaralac. Zapravo, ne znam ko bi smeo da ponese taj pretenciozni naziv. Kao drugo, ne znam cemu skretanje sa teme na gluposti tipa "ne mogu u istu recenicu". Radi se o tome da je i Moka pljuvan od "javnosti" jer je kritikovao Covica koji ga nije pustao blizu onoga sto se tada odazivalo na ime "Zvezda". Kao trece, prosli bismo kvalifikacije koje god sa jedno 80-90% sansi, jer smo medju top reprezentacijama sveta minus neprikosnovena USA. Mislim da tu spora nema.

Ovaj, ima, genijalac poput tebe prodaje pricu kako ne bi prosli kvalifikacije da nismo bili domacini, a osvojili srebro na 2 svetska takmicenja, pobedili sve osim USA.

:mrgreen:

Наравно :пуна подршка Ђорђевићу и свака част на урађеном до сада !
Болесни ум (или:завидан,или потплаћен...) само може да конструише ове приче о ухљебљивљању,процентима,манипулисању...
П.С Не бих му замерио ни да оде.Ко има вољу да се бори против "својих" у држави а за успех своје државе.Само ако реши да оде - нек исприча све !

Dovoljno je da procitam 2 reda I znam ko je napisao post.. laprdas gluposti ko navijen. Uklopio bi se u nekoj kladionici gde mozes svima da solis pamet..

Sent from my Lenovo YT3-X50F using Tapatalk

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back