Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.110
Može li neko da mi objasni koja je razlika između, s jedne strane hrvatskog FK Dinama i Mamića, i s druge Mega Lekse i Miška? Zašto je Miško u svakoj priči loš momak, a Mamiću se dive na dobrim prodajama igrača iako priznaju da je muljator i lopina?
Mamic je direktor kluba, koliko ja znam. Ispravite me ako gresim. Naravno da je Mamic gora stvar jer ko zna koliko je novca prisvojio. Raznatovic kao menadzer igraca ima pravo na procenat po prirodi posla, ovaj nema, osim ako ne stoji tako u ugovoru, dogovoru i sta ja znam kako se te stvari rade. Ili Mamic prisvaja novac kluba. Sa druge strane, Mamic je legitiman funkcioner, a Raznatovic ne sme da bude funkcioner jer je menadzer koji ima igrace i interese u mnogim klubovima i mnogim ligama.
Doduse, Raznatovic na papiru vise nije vlasnik kluba, nego se predstavlja kao "predsednik udruzenja navijaca kluba", u kojem je on verovatno jedini registrovani navijac.

Al naravno, to je ista prica kao i kad je Covic na papiru bio predsednik zamrznute Crvene zvezde a njegov zet na papiru predsednik Zvezda Dive kasnije Beograd kasnije Telekom kasnije Ivo Lola Ribar. A njegova cerka predsednik nekadasnjeg Radnickog Basketa a sadasnjeg FMP-a.