Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skoro preslikan mec od prije 2 godine. samo sto je nasima trebalo malo vise vremena da se raspadnu. Cim su Ameri pogodili nekoliko vezanih trojki krenuo javasluk. Bogdan promasuje sve zivo, Teo se ispucava iz trka. Ne zna se ko sta igra u odbrani.

Tako je sa svakim ko igra protiv njih.

Kosarka koja se igra u NBA i kosarka u ostatku sveta su 2 razlicita sporta.

Ma koji je bre ovo kukavičluk???Boje se krenuti pod koš,boje se šutai sa distance,lopta ne kruži,nikakve ideje,ništa!!!
Sramota bre,jel ovo igra za svoju zemlju???Jel se vako bori???
Ma neću ni da ih gledam,više...
Nije mi žao da izgube,al da se bore,da igraju hrabro,a ne ovako kukavički spuštenih gaća...
Sraamota bre

Ma koji je bre ovo kukavičluk???Boje se krenuti pod koš,boje se šutati sa distance,lopta ne kruži,nikakve ideje,ništa!!!
Sramota bre,jel ovo igra za svoju zemlju???Jel se vako bori???
Ma neću ni da ih gledam,više...
Nije mi žao da izgube,al da se bore,da igraju hrabro,a ne ovako kukavički spuštenih gaća...
Sraamota bre

Pa kad oni igraju sa 40% snage a drugi sa 120% onda moze minimalan poraz da se izvuce. :)

Da baš su ameri igrali sa pola snage u polufinalu protiv Španije.:dash:
Da odigra prosečnu utakmicu mirotić danas bi sa Špancima igrali za zlato.
Ili da je Skariolo imao mu.da da proba sa Abrinesom.......
Amerikanci više plaše svojim imenima.......Kao ekipa su nula, i uz pravi pristup, čak i ekipe koje su kategorija manje po kvalitetu imaju vleike šanse da ih dobiju.

Da baš su ameri igrali sa pola snage u polufinalu protiv Španije.:dash:
Da odigra prosečnu utakmicu mirotić danas bi sa Špancima igrali za zlato.
Ili da je Skariolo imao mu.da da proba sa Abrinesom.......
Amerikanci više plaše svojim imenima.......Kao ekipa su nula, i uz pravi pristup, čak i ekipe koje su kategorija manje po kvalitetu imaju vleike šanse da ih dobiju.

Upravo to. Mirotica nigdje nije bilo do pred sam kraj a opet su Spanci igrali ravnopravno.

13226919_4.jpg
.

Sta ce nama Bobi? :lol: Sale zna najbolje.

Raspad je krenuo od kada je Bogdan usao u igru.

Što jes jes, samo Marjanović bi mogao da se nosi sa Cousinsom.

Ne, ne Bobi namerno nije hteo, a Sale je zlatna cela.

Posteno nas pokidali. Raspad i kao iz grupe igramo. Da se vratimo u Evropu da se qrchimo i lomimo se sa Spancima, Francuzima.

Australija pokradena. Ljige se opet izvukli.

Srbija ima 3-4 igraca koja mogu da igraju na vrhunskom nivou. To su Teo, Jokic, Bjelica i Bobi. Donekle i Radulja. Ali vazno je imati dobru klupu. A pogledajte koga mi imamo. Stimac (maskota tima), Simon (vodonosa), Nedovic (nosac peskira), Macvan (nekada solidan igrac, sada potpuno van forme), Bircevic (problem mu je gravitacija). I dalje mi nije jasno zasto sansu nisu dobili Guduric, Zagorac, Dangubic....?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back