Uf, mnogo sam se nervirao juče gledajući naše momke u prve 3 četvrtine.
Izuzev igre na Raduljicu u napadu ništa drugo nije išlo, a u odbrani smo jako loše pruzimali. Toliko se plivalo da je to strašno.
Manje više što nas nije služio šut dok im nismo sasuli onih 5 trojki, nego nijedan prodor do kraja naši bekovi nisu izveli.
Nedović se očito izduvao, a i Kalinić i Marković malo padaju. S druge strane rastu Raduljica (juče nije imao protiv koga da igra) i Erceg (siguan u napadu, ali s dosta plivanja u odbrani), a Simonović doktorski pogađa. Bogdanovića i dalje nema u igri onoliko koliko bi trebalo. Juče je pogodio tih 10 poena, dve trojke kad se lomilo i to je OK, ali nema prodora, niti ga ima u kontoli utakmice. Izgleda da ga povreda nikako ne pušta... Bjelica i Teo standardno dobri, samo što bi Teo morao da iznudi više faulova kad ga onako čuvaju s rukama u poluzagrljaju. Juče bi Navaro da je bio na njegovom mestu iznudio bar 10 faulova.
Ono što me brine je to da mi deluje da je finski trener dobro pročitao našu igru, posebno u odbrani, a ako je uspeo on, onda to mogu i drugi...
Biće zajebano protiv Čeha. Strašnu odbranu igraju. Imaju Saturanskog koji je verovatno u top 3 evropskih plejeva (sjajan je i u napadu, ali i u odbrani), Veselog i Bendu kome upravo takav plej i takva igra s mnogo tranzicije i odgovara, kao i iskusnog prangijaša Šilba koji se aktivira kad ne ide realizacija preko ostale trojice. Ostale igrače i ne znam, ali ne verujem da su jači od Salina koji je juče odgirao utakmicu života.