Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakvo dranje. :eek:
Utrpasmo im 100 komada. Pa ako se padnemo protiv Hrvatske u 1/4 finalu ima da im ubacimo 150 kosa. Ima da ih osramotimo za sva vremena. Najvise od svega raduje pristup svakoj utakmici. Nikako se ne opustamo i od prvog do zadnjeg minuta igramo maksimalno ozbiljno. Teo je proradio a i Brada se popravio i ocekujem da bude jos bolji. Sada ko god da nam se padne Poljska, Finska, Bosna bice boranija u rangu sa Islandom. Mozda samo necemo imati takvu podrsku u Francuskoj kao u Nemackoj ali nije toliko ni bitno.

Ako misli da nastavi sa onakvim izdrkavanjem u šutu i kada mu ne ide, onda smo ga najebali.

Biće da kod Saše nema toga više.
Neko mi je juče baš pričao da je slušao Sašu i da je otprilike nešto ovako izjavio:
"Moram momvima da objasnim da trojka vredi tri poena, a ne devet."
Meni se nešto i ne sviđaju trojke pogotovo kad krene "iživljavanje" trojkama,
nekako mi košarka gubi smisao.

I da izdvojim malo neke interesantne komentare:
:D
Počinje!!!!

Mora još jače, mamicu im žabarsku. Teo ih razvaljuje. :mafijas:

Teo jebbe, ne vadi!

Deremo ove Žabare

Kakva grupa srmti, kakvi bakraci... Trebali su i Francuze ovde da nam stave.

Ajde do stotke, kada bi utrpali 100 ili koji više, bilo bi super ....

Silovanje...
Upomoc...

Puče stotka... Gotovo. :D

Kakvo dranje. :eek:
Utrpasmo im 100 komada.

Zasto Simon danas nije igrao, mogao je da ga ubaci pred kraj...

Cuva ga za finale. :hahaha:

:ok: :D Nema šta... :lol:

Poslednja izmena:
capture-2.png

Savrseno. Bice iznenadjenja u nasem delu zreba. Litvanci i Hrvati nista nisu prikazali i ne bi me cudilo da ispadnu odmah.

Oce Sale Bogdana da razigra, bice nam potreban za drugu fazu. On ako udje u onu svoju red hot fazu ja ne znam sta cemo da im radimo svima redom :lol:

Protiv ovih bledolikih bi mogao da dobije znacajniju minutazu i nasteluje ruku. A mogao bi i Milutinov malo da zaigra, njemu najslabije ide mozda zbog male minutaze.

capture-2.png

Savrseno. Bice iznenadjenja u nasem delu zreba. Litvanci i Hrvati nista nisu prikazali i ne bi me cudilo da ispadnu odmah.

Francuska prolazi.
Letonija i Slovenija... dajem 51% prednost Slovencima. Nezahvalno za prognoziranje jer su nepredvidivi i jedni i drugi.
Spanija prolazi.
Grcka prolazi ali ce imati problema sa Belgijom.
Srbija...
Hrvatima dajem 50% za prolaz ovde dakle Cesi su vise pokazali po meni.
Italijani prolaze mada su mnogo cudni jer mogu da izgube od svakoga a i svakoga da dobiju. Zavisi kakav dan imaju.
Litvanija prolazi.

Prizeljkujem Hrvate u 1/4 a onda najverovatnije Italijane ponovo ili eventualno Litvance. Svejedno ko god da nam se padne imamo lep put do finala.

Mislim da u nasem delu zreba mogu proci Ceska, Izrael i Gruzija ili ce makar ti mecevi biti neizvesni.

Procitao sam da je trebalo da igramo u podne, ali cemo ipak u pola 3 kao i do sada. Podne je stvarno uzasan termin, cak i ovaj nas je rano po meni, al sta sad, finale cemo sigurno igrati uvece :D

Mislim da u nasem delu zreba mogu proci Ceska, Izrael i Gruzija ili ce makar ti mecevi biti neizvesni.

Procitao sam da je trebalo da igramo u podne, ali cemo ipak u pola 3 kao i do sada. Podne je stvarno uzasan termin, cak i ovaj nas je rano po meni, al sta sad, finale cemo sigurno igrati uvece :D

Jeste grozan termin ali mi smo ranoranioci i hvatamo protivnike na pospanost. Dok se oni probude mi im vec napunili kos. ;) Zna Sale sta radi, stavlja ih na spavanje ranije pa su odmorniji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back