Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako zavisimo od Simonovića onda smo načisto ugasili.

Pa od koga drugog zavisi?
Ko ce da da spolja sa pozicije 3 ili 4?
Simonovic ili Erceg.
Da ne zavboravimo da je jos Slavnic(da bas onaj sto je u Drazenu prepoznao igraca, u Kukocu i Radji takodje, sto Djordjevic istice da je najvise njegovom zaslugom postao igrac) pricajuci posle EP 2007 kada su ga pitlai zasto su toliko lopti uzimali Jaric, Gurovic i Milicic rekao: Pa sta ja da radim, kada napravim akcije za Ercega i Aleksandrova da sutnu spolja, a oni ne smeju ni da pogledaju u kos, ili sutnu pa ne pogode ni obruc.

E, od Simonovica i jednog takvog nam zavisi ekipa.
A sto se Dangubica tice, nema veze....Ono sot je ocigledno je da Djordjevic prosto ne zna, ili ne zeli da iskoristava njegove prednosti.
A videce se sledece sezone koliko ih ima........

- - - - - - - - - -

a ko je rekao da cemo zavisiti od Simonovica? jel bilo koja ozbiljna ekipa zavisi od druge trojke?

a pitanje je hoce biti i to jer su i ranije Bogdan i Milosavljevic cesto igrali u istoj petorci

A znaci zavisice nam od Milosavljevica, koji je na pripremama skupio celih 10 minuta kosarke?
Zavisicemo od Kuzmica koji ni u razvojnoj ligi nije skupio dobru minutazu?
Od Kuzmica koji rastura kada je protivnicki centar malo preko 2 metra?
Ili ti mislis da ce Bjelica, Teodosic, i Bogdanovic sami da iznesu jedno od najjacih prvenstava?
Hoce, ali onda od Rija nema nista.

A znaci zavisice nam od Milosavljevica, koji je na pripremama skupio celih 10 minuta kosarke?

Lele.. tek tada ima da nahebemo.
Ta dvojica su malo iznad proseka ABA lige.

- - - - - - - - - -

Amedeo Dela Vale, Marko Belineli, Pjetro Aradori, Alesandro Đentile, Danilo Galinari, Andrea Barnjani, Marko Kuzin, Luiđi Datome, Nikolo Meli, Andrea Činčarini, Danijel Haket i Ahile Polonara.
A gledaj ove.........

Pa nisu nešto pod obručem najjači ali iskreno ne znam ni kakva su ova dvojica naših.
A Mlohavi iole ozbiljnijem centru nije dorastao.

Bez obzira, u odnosu na proslu godinu je unapredio igru, sto znaci da moze biti korisniji ekipi.

Steta je sto nema Bobana, imali bi sjajnu centarsku rotaciju,
Mozda je mogao da zove Macvana na pripreme, ne verujem da bi se na kraju u zbiru pokazao gore nego Erceg.

Ali sta je tu je, ipak mislim da je ovo makar po imenima na papiru nas najkvalitetniji sastav jos od sredine 2000ih, dakle u zadnjih desetak godina.
Dosta igraca je vec bilo na ranijim velikim takmicenjima, vecina je u najboljim igrackim godinama ili njihovo vreme tek dolazi, tako da se s pravom mozemo nadati dobrom rezultatu.

Jbt, kao da Djordjevic nije zvao mega-zvezde nase kosarke pa se sad pravi frka i crnilo.

Djordjevic je izabrao Milosavljevica i Simonovica pre jednog talenta koji je igrao celu sezonu 5min i koji polako zalazi u godine kada vise nije mladi talenat, a nema jos uvek nista osim fizike i eksplozivnosti.
I izabrao je Milutinova umesto Stimca, u potpuno mrtvoj trci ko ce da bude treci centar.

Mislim, stvarno, Danguba i Stimara bi znacajno popravili nase sanse.

Svi ti igraci su zadnja opcija na svojim pozicijama.

Ma kakav crni Štimac. On je vrlo korektan i zahvalan igrač i čovek ali na predhodnim takmičenjima nije imao nikakvu ulogu. Milutinov nedorastao EP a trebaće nam treći centar uz Bradonju i pola Kuzmića.
Nije tu Đorđević kriv ništa. Što se trojke tiče imali smo Micova, Savanovića (može da odigra odlično na trojci). Samo ne Simonović. Čak je i Dangubić korisniji od njega.
Milosavljević ima lošu sezonu za sobom i skoro pa neodrađene pripreme. A vrlo su jaki Španci, Francuzi,Hrvati, grci, Italijani...

Pa od koga drugog zavisi?
Ko ce da da spolja sa pozicije 3 ili 4?
Simonovic ili Erceg.
Da ne zavboravimo da je jos Slavnic(da bas onaj sto je u Drazenu prepoznao igraca, u Kukocu i Radji takodje, sto Djordjevic istice da je najvise njegovom zaslugom postao igrac) pricajuci posle EP 2007 kada su ga pitlai zasto su toliko lopti uzimali Jaric, Gurovic i Milicic rekao: Pa sta ja da radim, kada napravim akcije za Ercega i Aleksandrova da sutnu spolja, a oni ne smeju ni da pogledaju u kos, ili sutnu pa ne pogode ni obruc.

E, od Simonovica i jednog takvog nam zavisi ekipa.
A sto se Dangubica tice, nema veze....Ono sot je ocigledno je da Djordjevic prosto ne zna, ili ne zeli da iskoristava njegove prednosti.
A videce se sledece sezone koliko ih ima........

- - - - - - - - - -

Ili ti mislis da ce Bjelica, Teodosic, i Bogdanovic sami da iznesu jedno od najjacih prvenstava?
Hoce, ali onda od Rija nema nista.

izvini kosta, Lebron, Pol i Dvajt su odlucili da pauziraju ovo leto, pa su nam jedion ovi preostali

ako smo mogli prosle godine sa jos slabijim timom da tucemo najjace ekipe zasto ne bi i sada?

Jedini bolji sastav koji Srbija moze imati od ovog je: Marjanovic umesto Milutinova, i Lucic umesto Simonovica. Jedina imena koja jos mogu da figuriraju su Macvan i Savanovic, koji svakako nisu bolji od Ercega koji je najbolja strec-cetvorka u Evropi, ali koji nosi rizik da nam bez suta ne vredi mnogo sta. Naravno, ta dvojka dobrih kosarkasa, ali sporaca, nisu ni razmatrani ozbiljno za ono sto Djordjevic zeli da igra.

I to je to.

izvini kosta, Lebron, Pol i Dvajt su odlucili da pauziraju ovo leto, pa su nam jedion ovi preostali

ako smo mogli prosle godine sa jos slabijim timom da tucemo najjace ekipe zasto ne bi i sada?

Mozda oni pomenuti nece igrati, ali se moglo naci dosta njih koji bi bili kvalitetnne vodonose ovima sto vode igru.
i onda djordjevic izbaci iz igre jednog takvog(trenutno je takav) zarad neke imaginarne mogucnosti da neko drugi proigra?
Potpuno neozbiljno sa njegove strane.
Stos e svetskog prvenstva tice, ja sma kada sma video rasplet i da nam dolazi Grcka jasno rekao da idmeo najmanje do polufinala(moze s eproveriti).
Da je bilo koja druga ekipa ukrstala sa nama u osmini finala tada, ispali bi........Ali dobro, to sad ide uono sbbkbb, i nema smisla pricati o tome.
inace, za neznalice, ono prvenstvo je naravno jendo od najjacih jer je izborno za olimpijadu.
Naravno da cu zdusno anvijati za nas, ali nemam dobar osecaj..........Mada kao da je taj osecaj i bitan, videcemo za nekoliko dana vec...

- - - - - - - - - -

a po cemu je ovo najjace? Turci raspad, Litvanci raspad, Slovenci raspad, Spanci slabiji, Francusku smo vec tukli i sa Parkerom i bez njega

ako treba da se plasimo matorog Dirka i Italije koja cas sija, cas se blamira, onda ne treba ni da idemo na SP

Mozda se ja ne secam dobro, ali me podseti kada smo to tukli Francuze sa Parkerom, u takmicarskoj utakmici?

Mozda oni pomenuti nece igrati, ali se moglo naci dosta njih koji bi bili kvalitetnne vodonose ovima sto vode igru.
i onda djordjevic izbaci iz igre jednog takvog(trenutno je takav) zarad neke imaginarne mogucnosti da neko drugi proigra?
Potpuno neozbiljno sa njegove strane.
Stos e svetskog prvenstva tice, ja sma kada sma video rasplet i da nam dolazi Grcka jasno rekao da idmeo najmanje do polufinala(moze s eproveriti).
Da je bilo koja druga ekipa ukrstala sa nama u osmini finala tada, ispali bi........Ali dobro, to sad ide uono sbbkbb, i nema smisla pricati o tome.
inace, za neznalice, ono prvenstvo je naravno jendo od najjacih jer je izborno za olimpijadu.
Naravno da cu zdusno anvijati za nas, ali nemam dobar osecaj..........Mada kao da je taj osecaj i bitan, videcemo za nekoliko dana vec...

- - - - - - - - - -

Mozda se ja ne secam dobro, ali me podseti kada smo to tukli Francuze sa Parkerom, u takmicarskoj utakmici?

2013. u Sloveniji

Na proslom EP u grupi. Mada su Francuzi taj mec namjerno izgubili da bi izbjegli Spaniju.

Ok, eto pogresio sam.....secam se da se nesto nikad nismo naigrali protiv Parkera, ali eto, izgleda da ipak jesmo.......
Da ne ulazimo sad u to da li je namerno ili nije..........

- - - - - - - - - -

ma de su nas pustili... samo kad se setim kako je Nedovic bacao Parkera po podu...

Nedovic bacao Parkera po podu??????????????:hahaha:
Ja se ne secam utakmice, ali da je tako bilo sigurno bi se setio.Nedovic?Parkera?
Ma daj.............
Inace, u pravu si, nisu nas pustili, oni su bas hteli da igraju sa Spanijom vec u cetvrtfinalu.........Ali eto mi im nismo dali.......:per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back