KOSA - pitanja/odgovori

Koliko zaista poznajete vasu kosu?

• Ukupno glasova
    31
  • Anketa je zatvorena .
Zbog chega moze doci do promene u korenu,i shta da radim da ispravim te dlachice(povrshinski sloj kose mi je nekako chupav)?

Pa to jos nije dokazano koji su tacno razlozi , ali pod razloge se navode i genetske sklonosti , tako da je tesko precizno reci.Ono sto mozes uraditi je izvlaciti kosu prilikom susenja n veliku cetku ili pokusati sa peglom, koju ti licno ne bi preporucila, radije kreni sa cetkom , a isto tako u ravnanju ti mogu pomoci i veliki samoljepljivi vikleri.

jeco pa stavila sam:)

Joj oprosti nisam vidjela:D
Preletila sam preko poruka i tu nisam zapazila , ali evo sada sam pogledala.Pa ja te definitivnoo vidim sa tamnijom kosom, mada ne pretamnom , kako tvoj , ako smijem primjetiti problematican ten , ne bi dosao jos vise do izrazaja.Dakle treba nam boja koja ce dati tvojoj kosi prirodan sjaj, koja ce vuci na polavu i frizura koja ce biti puno opustenija od te koju sada imas.Evo ja sam se odlucila zaovu boju i frizuru , jer mislim da bi ti savrseno stajale i da bi te osvjezile u potpunosti;)
jessica_alba_line_3_big.jpg

imam duzu kovrdjavu kosu i imam problem jer se vrlo brzo rascveta...sve i svasta stavljam,razna pakovanja,kvalitetne sampone...i nista...da priznajem,stavljam lak za kosu....ali mora da ima neko resenje...? :)

Jedino rjesenje za taj problem je redovno sisanje , odnosno sisanje svakih mjesec dana, ono ce pospjesiti rast tvoje kose i ukloniti ispucale i ostecene vrhove

jeco
ja sam se ofarbala u nesto crvenkasto
a pravo da ti kazem citav zivot se dvoumim izmedju crvenog i plavog
inace kosa mi je smedja i nema nikakav sjaj te sam se zato i pocela farbati
ostra
sada pokratka

sta mi predlazes???
oces sliku moju
pa reci nesto pametno

Back