KOSA - pitanja/odgovori

Koliko zaista poznajete vasu kosu?

• Ukupno glasova
    31
  • Anketa je zatvorena .
@Harmony
Nisam iz BG-a, ali u NS-u sam je jedva nasla i to u nekoj apoteci, poslednji komad, a u drogerijama kao sto su Lili i DM uopste nemaju Revlon! Kasnije mi je frizerka rekla da maske ima u onom velikom marketu u prizemlju Merkatora... mozda je slicno stanje i u BG-u.
A cena je oko 600din! Nadam se da sam bar malo pomogla...

Ja sam sada bila u BGD-u...sve sam pretrazila i nista ( do duse postoji neki Revlon nutri ali u drugacijem pakovanju ... sa tirkizno plavim slovima ...onako kao okrugla kutijica i bojim se da to nije to...tj. nije sigurno ono sto mi je Jeca pokazala)...evo me sada u Ljubljani, danas sam bila u nekoj giga mega radnji ...nemaju ni oni...:(

Idem dalje...

Ja sam idem za London a videh na netu da tamo ima...tj. u UK...pa ako ne nadjem u radnji pokusacu da narucim, nema druge....Imas tamo link na nekoj od predhodnih stranica...
Da li su i njihove farbe bolje od ostalih...poprilicno mi je potrebno farbanje...?

Pa ukoliko se radi zaista o velikoj kolicini kose koja opada, onda bi se trebala posavjetovati sa svojim ljekarom, jer prelazi izmedju godisnjih doba mogu prouzrokovati , blago opadanje kose , ali " pramenovi " kako kazas, ako opadaju u toj kolicini imaju za uzrok nesto drugo.Moj savjet ti je da posjetis doktora.

Ali zasto mi samo tako opada u jesen - pocetak, i prolece - pocetak? Bas si me sad uplasila malo.

Pa u tom periodu se desavaju velike promjene u organizmu i sto naravno utice i na tjeme glave, a nemoj da se plasis mislila sam samo da se posavjetujes sa ljekarom ili dermatologom za neki medicinski sampon ili neke vitamine, meni se to recimo zna desavati da mi opada kosa kada imam manjak zeljeza u krvi.Dakle nisu to neki veliki zdravstveni problemi, ali uticu na nasu kosu.A sto se tice Fitovala ne pomaze svakom, bolje receno rjetko kome pomaze.Inace je namjenjen za opadanje kose prouzrokovano zdravstvenim poteskocama, ali tebi tako jaka terapija ne treba, pokusaj sada dok ti opada prati je kosilijem ili bekutanom, djecijim samponima jer su blazi puno od onih koje mi koristimo.

Sada si i mene uplasila:OI
Kako namenjen kod zdravstvenih tegoba? Ja sam od vise njih cula da je jako dobar sampon....citala po forumima hvalospeve o njemu...i na kraju ga i sama kupila jer navodno jaca koren kose....I zaista mi se cini da deluje. Da li moze naskoditi? Kako mislis " jaka terapija"?

Sada si i mene uplasila:OI
Kako namenjen kod zdravstvenih tegoba? Ja sam od vise njih cula da je jako dobar sampon....citala po forumima hvalospeve o njemu...i na kraju ga i sama kupila jer navodno jaca koren kose....I zaista mi se cini da deluje. Da li moze naskoditi? Kako mislis " jaka terapija"?

Pa ne moze naskoditi , ali je dosta jak, pa kod nekog jedno ljeci , a drugo truje, tj. vecini se od njega pojavi perut i neugodna svrabez na tjemenu.Ja bih ti savjetovala da koristis blaze, tj. djecije sampone u ovim prelazima, njeguju vise kosu , a ne opterecuje je dodatnim hemikalijama, koje joj mozda nisu ni potrebne.

A pa svi imaju svoju verziju price, ali s obzirom da mi je brat farmaceut znam o cemu pricam , jer se najcesnje sa njim savjetujem o preparatima, ali naravno svaki izbor zavisi od osobe do osobe, dakle nemam se pravo mjesati tvoja odluka je tvoja odluka.

Back