KOSA - pitanja/odgovori

Koliko zaista poznajete vasu kosu?

• Ukupno glasova
    31
  • Anketa je zatvorena .
jeca2007:
Cao Harmony.Razlika ti je u tome sto LOREAL PREFERANCE je linija boja koja je sastavljena kao " jaka boja" koja 100 % daje pigment,navodno,licno ih nisam probala ali sam se susrela sa njma na seminaru,a EXCELLENCE je boja koja duze traje i namjenjena je najvise za naglasavanje boje posebno linija smedjih i crvenih tonova.
Hvala na odgovoru!:D

Mozda bi ova tema mogla da postane lepljiva
l058.gif

*Hellena*:
jer moze jedno pitanje za Jecu,posto vidim da svima pomaze?Ja imam dugu ravnu kosu,nefarbanu,a zelim samo da kupim neko pakovanje da ima vise sjaja ,a ne znam koje?Jer mozes da mi pomognes?
Pa naravno da mogu :D Kupi E'LSEVE LOREAL ljubicasto pakovanje imas i sampon i kremu a oni su zamjena za vitaminske ampule i krema i sampon su odlicni i zaista poboljsavaju korjen dlake i daju joj preljepi biserni sjaj.

PurpleFusion:
Jecoooo HITNO mi treba tvoja pomotj!!!
ofarbala sam se u neku blue black farbu i odvratno mi jeeeee :'|
ali chula sam da postoje neki skidachi farbe pa me zanima da li znash gde to mogu da kupim i kolika j cena otprilike?!
Hvala unapred!
Postoji tekucina koja ponistava boju ali nemoj ni u ludilu to da radis sama moras otici kod frizera jer je rjec o jakoj kiselini i mogla bi ostetiti kosu,a inace taj tretman ti kosta oko 30 evra.Nemoj sama to pokusavati da ne izgoris kosu.

Ja odavno hocu da uradinom nesto u stilu krupnih lokni ali sam na krajevima kose. Ali kako sam farbana plavusa frizeri su mi rekli da to ne bi dolazilo u obzir; A zasto to ne znam. Inace sam malo pokusavala da razbijem monotoniju plavetnila pa sam izvlacila pramenove folijom. Moja tamno plava pepeljasta kosa je porasla i to mi je doslo kao najbolje resenje umesto farbanja. Ali ja nisam ljubitelj satirane kose jer ne volim kada kosa poraste ne deluje mi lepo. A i na koliko se ponavlja satiranje i da li je tako sarmantno kao i prvi put? I da li bi u tom slucaju dosle u obzir lokne? Kako se rade i na sta bi to licilo sa satiranom kosom? Pozdrav

hanibal77:
jeco,cula sam ovde u francuskoj za tzv odlepljivanje kose,tj stavljanje minivala samo na koren tj da digne vlas da bi dobila volumen.sta mislis o tome?je l se koriste iste kiseline kao za minival?koliko steti?koliko cesto treba da se radi?
pa to na bazi hladnog minivala a da steti kosu vjerovatno je da da,ali nebi bilo strasno kada bi to napravila sada pa ponovo za 3ili4 mjeseca ne bi onda imala razloga za brigu.

pile_babino:
Ja odavno hocu da uradinom nesto u stilu krupnih lokni ali sam na krajevima kose. Ali kako sam farbana plavusa frizeri su mi rekli da to ne bi dolazilo u obzir; A zasto to ne znam. Inace sam malo pokusavala da razbijem monotoniju plavetnila pa sam izvlacila pramenove folijom. Moja tamno plava pepeljasta kosa je porasla i to mi je doslo kao najbolje resenje umesto farbanja. Ali ja nisam ljubitelj satirane kose jer ne volim kada kosa poraste ne deluje mi lepo. A i na koliko se ponavlja satiranje i da li je tako sarmantno kao i prvi put? I da li bi u tom slucaju dosle u obzir lokne? Kako se rade i na sta bi to licilo sa satiranom kosom? Pozdrav
Pa mislim da to i ne bi bilo bas najbolje rjesenje jer se i za takve lokne koristi kiselina sto bi na plavu kosu samo dalo efekat suhe i ispucale kose i upravo te zato frizeri odgovaraju od toga,a sto se tice satiranja moze se raditi svaka dva mjeseca,a ako ti je dodijalo sarenilo na glavi uvjek mozes staviti malo preliva. ;)

ne moze ti to dati volumen,jer ako ti je kosa mekana,tj ako brzo otpusta onda ti je jedino rjesenje za volumen polu trajni hladni minival na velicinu prirodnih lokni koji traje mjesec dana i nije stetan jer se radi najvise vodom.

Back