Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.265
Jao nemoj leba ti u crveno eno vidi na muskarcma tema sta mislimo o njima..ne stoji to svakom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jao nemoj leba ti u crveno eno vidi na muskarcma tema sta mislimo o njima..ne stoji to svakom![]()
Na muškarcima tema? Pa... srećo, ne farbam se ja zbog muškaraca nego zbog sebe...xD

imam bas dugu kosu i jaaaako me nerviraaaa! neki vudu trik ili da se shisham?sta radite u ove zimske dane kad vam se kosa naelektrise od kapica, shalova, feniranja?imam bas dugu kosu i jaaaako me nerviraaaa! neki vudu trik ili da se shisham?

Mene zanima da li neko koristi kanu? Gde se uopste kupuje kana? ...pokusavam da promenim boju kose ali da ne koristim farbu jer se meni sve farbe ispiraju na crveno pa zavrsim kao sargarepa na kraju, svaka, od plave do crne, od srednje kvalitetnih do najskupljih koje je nanosio frizer...ako ima neko savet, bilo kakav bila bih zahvalna...
upravo sam se vratila iz salona : isti odgovor sam dobila i od moje proverene frizerke.koristim maske za kosu zimi umesto regeneratora, ali kapi ne volim mnogo jer sam se istripovala da od njih dobijem perut...preostaje mi lak ili cak da utrljam malo neke blaze kreme, tipa "nivea soft", to mi je ona predlozila...a da, odgovorila me je od shishanja na kratkoAko ne korisris regenerator (kondicioner, balzam, pakovanja) pocni obavezno preko zime. Probaj da je sto menje diras (cesljas, mozes i da promenis cetku za rascesljavanje) kada se naelektrise i mozes privremeno da je smiris lakom za kosu.... znam da je grozno, ali radi (ako nanosis lak iz daljine 30cm).
Malo uljanih kapi (silikonskih, ili kako ko zeli da ih nazove). Nazalost, ali elektricitet kose je neizbezan zimi.![]()
u svakom slucaju, hvala na odgovoru!!!kanu sam koristila u nekoj svojoj "crvenoj" fazi '90tih kad nije bilo svih ovih farbi gde god hoces.hvala lepo, nikad vise! od nje ti se kosa istanji i isushi, zato je i koriste azijatkinje koje genetski imaju gustu i jaku kosu, da je "obuzdaju". u to vreme se kana kupovala na pijaci (kao i strane farbe),gde sad ima -ne znam i ne zanima me! postojala je samo crna i crvena. smrdi kao g...o od kamile i nikad, nikad vise! ps.probaj londine farbe,ja sam s njima izvukla crvenilo.podcenjene su jer su jeftinije, ja sam prezadovoljna i bolje su mi od lorealovih!Mene zanima da li neko koristi kanu? Gde se uopste kupuje kana? ...pokusavam da promenim boju kose ali da ne koristim farbu jer se meni sve farbe ispiraju na crveno pa zavrsim kao sargarepa na kraju, svaka, od plave do crne, od srednje kvalitetnih do najskupljih koje je nanosio frizer...ako ima neko savet, bilo kakav bila bih zahvalna...
i zato te zovu marge simpson?Postaviću vam pitanje zbog kojeg će me mnogi napljuvati...ali, i to je problem. Da li je moguće nekako usporiti rast kose. Tako bi rado nosila kratku kosu, ali mi se ne svidja što moram onda da idem na šišanje svakih 20 dana. Ovo raste ko ludo šiblje, gusta je, ravna i farbam je pa se svaki izrastak baš vidi. Iz tog razloga puštam kosu pa je vežem u rep.

Mene zanima da li neko koristi kanu? Gde se uopste kupuje kana? ...pokusavam da promenim boju kose ali da ne koristim farbu jer se meni sve farbe ispiraju na crveno pa zavrsim kao sargarepa na kraju, svaka, od plave do crne, od srednje kvalitetnih do najskupljih koje je nanosio frizer...ako ima neko savet, bilo kakav bila bih zahvalna...