**Freya**
Elita
- Poruka
- 16.487
Ljudi, jesam li ja potpuno luda ili nije normalno kupiti ucitelju za kraj skolske godine (nikakav jubilej, obican letnji raspust) spa vikend, karte za koncert za dvoje od 200 evra, tehnicke gedzete i/ili luksuzni alkohol i prsute!?
Uz to, zato sto ucitelj trosi printer i toner (koji bezrazlozno koristi i na svoju volju) predlog je da mu se ostave preostale pare sa rekreativne nastave koja je kostala 400 evra u startu?
Racunam...recimo da imam troje skolske dece i dodju mi tri rekreativne od 400 evra, uzmi mi tri dzeparca koja sam im dala i traze mi da platim tri puta po spa vikend za ucitelja i zenu mu?
Jesmo li mi potpuno ludi? Ili sam ja luda?
Elem, obrazlozenje je - da smo zadovoljni uslugom!
Jel to ucitelj frizer pa treba roditelji da ga caste jer farba kose dobro?
Bunila sam se kao prase u dzaku, jedina!
I sada me svi mrze ali je doneta odluka da mu se kupi knjiga.
'Ajde, dobro, knjiga. Koja knjiga?
Knjiga kosta 15 000 dinara!
Hebote, mi ga 'ladno potplacujemo.
Zamislite vi to da deca mladjih razreda osnovne skole uruce odraslom muskarcu vaucer za masazu...jer su deca zadovoljna uslugom...bili su predlozi, doduse usmeni, da se ugradi klima uredjaj, kupe preciscivaci vazduha...itd itd...nije, bre, moj posao da renoviram skolu, majku mu.
Ovaj svet mora da propadne...ili sam ja stekara, prvi je post glasio "jer je pazio i dusu dao deci na rekreativnoj". Placamo prosvetnog ekstra radnika jer je cuvao decu...pa nije cuvao bivole na kokainu, vodili su dve uciteljice pride i dobili su dnevnice za to...jos da im ostave preostali dzeparac...ajme, ajme...
Uz to, zato sto ucitelj trosi printer i toner (koji bezrazlozno koristi i na svoju volju) predlog je da mu se ostave preostale pare sa rekreativne nastave koja je kostala 400 evra u startu?
Racunam...recimo da imam troje skolske dece i dodju mi tri rekreativne od 400 evra, uzmi mi tri dzeparca koja sam im dala i traze mi da platim tri puta po spa vikend za ucitelja i zenu mu?
Jesmo li mi potpuno ludi? Ili sam ja luda?
Elem, obrazlozenje je - da smo zadovoljni uslugom!
Jel to ucitelj frizer pa treba roditelji da ga caste jer farba kose dobro?
Bunila sam se kao prase u dzaku, jedina!
I sada me svi mrze ali je doneta odluka da mu se kupi knjiga.
'Ajde, dobro, knjiga. Koja knjiga?
Knjiga kosta 15 000 dinara!
Hebote, mi ga 'ladno potplacujemo.
Zamislite vi to da deca mladjih razreda osnovne skole uruce odraslom muskarcu vaucer za masazu...jer su deca zadovoljna uslugom...bili su predlozi, doduse usmeni, da se ugradi klima uredjaj, kupe preciscivaci vazduha...itd itd...nije, bre, moj posao da renoviram skolu, majku mu.
Ovaj svet mora da propadne...ili sam ja stekara, prvi je post glasio "jer je pazio i dusu dao deci na rekreativnoj". Placamo prosvetnog ekstra radnika jer je cuvao decu...pa nije cuvao bivole na kokainu, vodili su dve uciteljice pride i dobili su dnevnice za to...jos da im ostave preostali dzeparac...ajme, ajme...