Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 82.648
veoma tačno i korektnoimunizacija.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
veoma tačno i korektnoimunizacija.
"Развој миокардитиса вакцине САРС-ЦоВ-2 повезан је са младим мушкарцима, што указује на улогу полних хормона. Тестостерон активира специфичне одговоре Т помоћних ћелија, док естроген инхибира проинфламаторне Т-ћелијске одговоре. Поред тога, вирусни миокардитис је повезан са генетским варијантама гена који кодирају различите ХЛА факторе и структурне протеине срца."daj leba ti pročitaj još jednom šta si napisao
upala srčanog mišića i upale mozga neko može da lakše preboli
Virus je dobio samo onaj ko se vakcinisao.tačno
znači imamo virus koga moramo da ga se rešimo/a ne možemo/ , ili da ga stavimo pod kontrolu
tačno , dobio je virus u vakcinalnoj formiVirus je dobio samo onaj ko se vakcinisao.
greškaSvo ostali smo trovani.
Nisam ni govorio o vakcini, nego o tome da su simptome navodnog virusa izazivali otrovi kojima su nas zaprašivali.greška
nije tačno da smo trovani , ja lično sam se vakcinisao Kineskom vakcinom i ne mislim da sam trovan
nego po kom osnovu kažeš da smo trovani vakcinom
Tačno ... Sida virus.tačno , dobio je virus u vakcinalnoj formi
Nisam ni govorio o vakcini, nego o tome da su simptome navodnog virusa izazivali otrovi kojima su nas zaprašivali.
podaci SZO koje sada dolaze ukazuju na to da mortalitet je povećan zbog drugih uzroka , a ne vakcinaTačno ... Sida virus.
Pa sad ljudi umiru od galopirajućih oblika bolesti od kojih su bolovali pre vakcinacije.
Nema direktne veze.
otrovi koji dolaze putem kejmtreslova , Monsanto koji je otrovao takoreći celu Argentinu , i sada imaju problema sa manjkom ispašne površine, i nenormalnog smanjenja broja krupne stoke, a koje je negde oko 26% proizvodnje svetske mesne industrije , je druga stvar
nema veze sa vakcinama , bilo koje vrste
Normalno.podaci SZO koje sada dolaze ukazuju na to da mortalitet je povećan zbog drugih uzroka , a ne vakcina
Rak je u normalnim uslovima toliko retka bolest, da od nje treba da boluje maksimalno 1 procenat stanovništva.Mortalitet je povećan odavno zbog starih i novih vrsta raka.
Oni Udbini aviončići koje sam ja video, nisu leteli na tolikim visinama.Mladi vode nezdrav život.
Puštanje otrova na visini od 11.000 do 13.000 metara nadmorske visine, jačina otrova bi se smanjila u tolikoj meri da u dangerous pređe u harmless condition.
Rak je virusna bolest i može se jedino lečiti antivirusnim lekovima.
Takoe...Mladi piju guarene,coca-colu,sprajt i razne energetske napitke u teretama i onda hospitalizacija, prenosni EKG i koronarna jedinica i teška borba.
Prvi drugi treći maj mešanje lekova sa alkoholom i onda po raznim šumama hospitalizacije......
Virusna bolest i zato se može izazvati ubrizgavanjem virusa kod odredjene osobe.Rak nije virusna bolest,rak je grupa bolesti koja uključuje abnormalni rast ćelija sa potencijalnom mogućnošću da napadne ili se proširi na ostale delove tela(jetru, pankreas, pluća.....).
Hemoterapije kod nekih pacijenata uspe kod nekih ne,kao i imunoterapije.
Od raka u svetu umre 11miliona ljudi,a 20miliona novootkrivenih.
U Srbiji od kardiovaskularnih bolesti umre
90.000 ljudi godišnje.