Koronarne jedinice pune mladih pacijenata s infarktom

Ne objavljuju ni Vučićevi ni zapadnjački mediji takve podatke.
Ne znam zašto... pre par godina su baš prilježno izveštavali o vakcinalnim statusima umrlih.
Jedino da dodješ kod mene, pa da od familije umrlih čuješ istinu.
što se moglo objaviti , objavili su , drugi deo ostaje za internu analizu i unapređenje , ne samo vakcina nego i propratnih tretmana
a porodice tih nažalost izgubljenih članova da li če dati podatke o sveukupnom zdravstvenom stanju umrlih , iz iskustva znam da porodice sakrivaju takve osetljive podatke zbog samo njima poznatih razloga

Poslednja izmena:
Колико ограничених коментара везаних за вакцинацију.
Како објашњавате да сви вакцинисани нису већ покојни уколико су толико штетне и опасне?

Господе колико заосталог света 🙄

Нездрав начин пре свега исхране од детињства ( сведок сам шта мајке купују и чиме хране малу децу) , нездраве навике ( од малена се возају колима, избегавају чак и физичко у школи) огроман проценат конзумената наркотика ( најповољнијих највише, типа спида и екстази таблета пуних отрова и ко зна чега).

Јебле вас вакцине, ако вам је лакше да се тако тешите...

Како објашњавате да сви вакцинисани нису већ покојни уколико су толико штетне и опасне?

Нездрав начин пре свега исхране од детињства ( сведок сам шта мајке купују и чиме хране малу децу) , нездраве навике ( од малена се возају колима, избегавају чак и физичко у школи) огроман проценат конзумената наркотика ( најповољнијих највише, типа спида и екстази таблета пуних отрова и ко зна чега).

Apsolutno tačno.

Kako objašnjavate da svi nevakcinisani nisu već pokojni, ako su vakcine toliko spasonosne?
Znaš li šta su virusi?

Zašto bi se neko tešio?
Pre tri godine ste likovali kada umre neki navodni antivakser, pune su novine bile bombastičnih naslova na prvoj strani, a sada potpuni muk o vakcinalnim statusima mladih o kojima je ovde reč?
Zašto?

Back