musterija kao blata, tako vi na nas gledate, ali sto rece zilot, znamo za jadacSada i tridesetogodišnjaci imaju hipertenziju , dijabetes .
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
musterija kao blata, tako vi na nas gledate, ali sto rece zilot, znamo za jadacSada i tridesetogodišnjaci imaju hipertenziju , dijabetes .
Niste vi meni mušterije, više pripadate kolegama sa psihijatrije.musterija kao blata, tako vi na nas gledate, ali sto rece zilot, znamo za jadac
zaboravio sam bese tvoju specijalnost, ali ... dijagnostika vam jos i ide nekako, ali lecenje gledate da traje sto duze, ili da musteriju nabacite kolegamaNiste vi meni mušterije, više pripadate kolegama sa psihijatrije.
Slažem se.Niste vi meni mušterije, više pripadate kolegama sa psihijatrije.
ona je napravila fazon, da namaSlažem se.
Krice oni to i nece priznati za zivota da su pogresili.Pobili su dosta naroda do sada posle vakcinisanja i ko zna dokle ce to jos trajati dok se ne iscisti.I, šta bi - kakav je vakcinalni status dotičnih mladih ljudi?
Sme li to da se objavi, ili je toliko nepovoljno po vaksersku propagandu - da je bolje te podatke kriti kao zmija noge?
Kako da ne.Krice oni to i nece priznati za zivota da su pogresili.Pobili su dosta naroda do sada posle vakcinisanja i ko zna dokle ce to jos trajati dok se ne iscisti.
Postkovid ili postvakcinacija?Postcovid posledice nisu naivne:
- Preko 15mmol/l šećer u krvi
- Tahikardija
- Nivo kiseonika u krvi 93%
- Respiracija 22 do 28udisaja/min pri mirovanju.
Nekima to isto moze i vakcina da proizvede.Vise puta sam napisao da svaciji organizam ne deluje isto na vakcinu.Postcovid posledice nisu naivne:
- Tahikardija
Tačno.Nekima to isto moze i vakcina da proizvede.Vise puta sam napisao da svaciji organizam ne deluje isto na vakcinu.
mRNK vakcine kod svakog izazivaju upalu srčanog mišića i upalu mozga, ali proizvodjač kaže da to mladi ljudi lako prebobaju.Nekima to isto moze i vakcina da proizvede.Vise puta sam napisao da svaciji organizam ne deluje isto na vakcinu.
dobro pitanjePostkovid ili postvakcinacija?
da nisu bile vakcine , rezultati bi bili katastrofalniPostcovid posledice nisu naivne:
- Tahikardija
daj leba ti pročitaj još jednom šta si napisaomRNK vakcine kod svakog izazivaju upalu srčanog mišića i upalu mozga, ali proizvodjač kaže da to mladi ljudi lako prebobaju.
Za stare ljude nije ništa rekao ...
Postcovid.Postkovid ili postvakcinacija?
tačnoPostcovid.
rešenje zaPostcovid.
Pa covid sada cirkuliše manjim intenzitetom varijante virusa su slabe(za sada) ne možemo isključiti mogućnost da se neće pojaviti opet jača varijanta.tačno
znači imamo virus koga moramo da ga se rešimo/a ne možemo/ , ili da ga stavimo pod kontrolu
tačno , to ide ciklično , ali stvar je u tome da sve to preveniramoPa covid sada cirkuliše manjim intenzitetom varijante virusa su slabe(za sada) ne možemo isključiti mogućnost da se neće pojaviti opet jača varijanta.
Prevencija je pranje ruku, provetravanje prostorije, imunizacija.tačno , to ide ciklično , ali stvar je u tome da sve to preveniramo