Srboskizborim
Veoma poznat
- Poruka
- 10.581
Da li nas korona leci ili baca u jos goru depru?
Tj da li ce da nas malko probudi iz dubokih misli? Molim da se tema shvati ozbiljno
Razvaljuje živce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li nas korona leci ili baca u jos goru depru?
Tj da li ce da nas malko probudi iz dubokih misli? Molim da se tema shvati ozbiljno
Korona veze nema s tim kako se osećam, niti je u stanju čak i da je zakačim, zato što... Mrzi me da objašnjavavam, recimo prosto ne mislim da se od tog umire.Da li nas korona leci ili baca u jos goru depru?
Korona veze nema s tim kako se osećam, niti je u stanju čak i da je zakačim, zato što... Mrzi me da objašnjavavam, recimo prosto ne mislim da se od tog umire.
Imam drugih stvari, sasma realnih, od kojih mislim da bih umreti mogla, tako da me baš briga za koronu.
Moje su "muke" iste kao i pre, korona je tek gnjavaža. Nije me u stanju, što kažeš, trgnuti, jer u mojem životu ni po čemu nije tolika pretnja koliko su neke druge stvari, s druge me strane nije u stanju baciti u još dublju depresiju, jer se uklapa u moju teoriju o "zadnjim danima Zapadne civilizacije"i više mi dođe da se smejem nego da plačem.
mozda je ovo samo test ili priprema za globalnu izolaciju duzih razmera.Korona izolacija stvara užasnu depresiju.
Izvini što pitam, ali jel to realna opasnost? Obzirom da je mali vuk obećao da do tog neće doći, mada sam se ja smijala i dok je on govorio - ja živim u zemlji Srbiji, on, očigledno, ne. Ostati bez posla u ovoj situaciji, u zemlji Srbiji naročito, više je nego izvesno. Jel i ti misliš isto?Beine me više gubitak posla zbog korone ili vanredne situacije.
Izvini što pitam, ali jel to realna opasnost? Obzirom da je mali vuk obećao da do tog neće doći, mada sam se ja smijala i dok je on govorio - ja živim u zemlji Srbiji, on, očigledno, ne. Ostati bez posla u ovoj situaciji, u zemlji Srbiji naročito, više je nego izvesno. Jel i ti misliš isto?
Žao mi je što to čujem, zaista. Mada sam naravno znala da će do ove situacije doći čim sam čula da je proglašeno vanredno stanje. Odmah sam pomislila, alo, budale, a kako će ljudi na posao, i jel mislite da će privatnike boleti briga? Do svega ovoga uopšte nije moralo doći. Žao mi je.Sasvim realna opasnost. Ukoliko ovo potraje još koji dan.
ko cigani buraz bol u q za svedok je svetu bilo bajno nama nije, sada kada je u svetu haos nama duplo.
niti drzave,niti slamarice. ziveli smo od danas do sutra a od sutra?![]()