Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde po evropi ne vakcinisan ne moze nigde da ide bez da se testira.
Jedino u prodavnicu.
Sada nece moci ni bna posao

Dok valcinisani haraju bez testiranja mogu gde hoce i sta hoce.

I sada su ne vakcinisani optuzeni da sire virus?

Pa ili ja neznam nista ili su nam tako isprali mozak da mi nista ne vidimo osim sta nam i kako nam strucni timovi kazu?
Jesi li slušao priče starijih, kada je Variola krenula da ubija?

Zaustavljani su autobusi puni putnika i svi vakcinisani na licu mesta listom.

Vakcinisano svo stanovništvo Srbije za samo nekoliko dana.

I niko se nije bunio.

Jer smo imali državu, još bolje, verovali smo državi, verovali smo struci medicinskoj.

ZAŠTO SAD NE VERUJEMO STRUCI ?

Jesmo li mi poludeli ili je medicinska struka poludela , trećeg nema ?

I niko se nije bunio.

Jer smo imali državu, još bolje, verovali smo državi, verovali smo struci medicinskoj.

Da se danas pojavi Variola, u Srbiji bi nastupila kataklizma. Bukvalno bi stotine hiljada mrtvih bilo zahvaljujuci antivakserima.

Glad ne moze da se prenosi kao virus, to je sasvim drugi problem u svetu. Ne znam zasto se svi toga hvataju kao pijan plota? Porediti virus i glad je krajnje neprimereno i glupo.
Очигледно је да не схваташ много тога? Прича о вирусу је само у контексту глобализације. Зашто сам линковао план ЕУ? Да ли то повезујеш?
Чему оваква хистерија о опасности ако је стопа смртности 0,06%?
Да ли је оправдано да због стопе смртности од 0,06% ограничавају слободу говора, слободу кретања, губитак посла, уцене, репресије...?!
Зашто не пробате да склопите слику из гомиле детаља, као пазл?
Ухватили сте се за само један детаљ, који вам свакодневно сервирају 24 часа а то је само корона?!
Од кардиоваскуларних проблема у Србији сваке године умире више од 50.000 житеља и није подигнута ни једна болница због тога. Није ништа предузето у циљу превенције? Е, за корону неколико болница.
Да не идем у детаље. Треба бити слеп па не видети шта се дешава!
А по питању глади? Она би се лако сузбила али то није профитабилно. Вакцине су итекако профитабилне и зато се све сем вакцина исмева и негира.
Мада је Ивермектин у употреби преко 40 година (посебан је за људе а сасвим другачији за животиње), НВО талибани су то занемарили и ухватили се за Ивермектин за животиње.
Зашто би то радили ако им је стало до људског здравља? Биће да су намере сасвим другачије.
И на овом форуму, ваксери само показују степен своје интелектуалне ограничености. Ок, ваше право на ваш избор као што је и наше право на наш избор.
Док ми нудимо алтернативе ви нудите лудило и једноумље?
Нека, хвала, далеко вам лепа кућа!

Очигледно је да не схваташ много тога? Прича о вирусу је само у контексту глобализације. Зашто сам линковао план ЕУ? Да ли то повезујеш?
Чему оваква хистерија о опасности ако је стопа смртности 0,06%?
Да ли је оправдано да због стопе смртности од 0,06% ограничавају слободу говора, слободу кретања, губитак посла, уцене, репресије...?!
Зашто не пробате да склопите слику из гомиле детаља, као пазл?
Ухватили сте се за само један детаљ, који вам свакодневно сервирају 24 часа а то је само корона?!
Од кардиоваскуларних проблема у Србији сваке године умире више од 50.000 житеља и није подигнута ни једна болница због тога. Није ништа предузето у циљу превенције? Е, за корону неколико болница.
Да не идем у детаље. Треба бити слеп па не видети шта се дешава!
А по питању глади? Она би се лако сузбила али то није профитабилно. Вакцине су итекако профитабилне и зато се све сем вакцина исмева и негира.
Мада је Ивермектин у употреби преко 40 година (посебан је за људе а сасвим другачији за животиње), НВО талибани су то занемарили и ухватили се за Ивермектин за животиње.
Зашто би то радили ако им је стало до људског здравља? Биће да су намере сасвим другачије.
И на овом форуму, ваксери само показују степен своје интелектуалне ограничености. Ок, ваше право на ваш избор као што је и наше право на наш избор.
Док ми нудимо алтернативе ви нудите лудило и једноумље?
Нека, хвала, далеко вам лепа кућа!
Evo da vise ne bi lagao za brojeve, makar neka drugi, razumni ljudi pogledaju istrazivanje i procente po zemljama. U Srbiji konkretno 0.9 %, mada je diskutabilno da li su vlasti smanjivali broj umrlih zbog straha od panike naroda.

Ako ti umre neko blizak potpuno je nebitno koliki su procenti, ali to buzdovani poput tebe ne mogu da shvate, izgleda. Ili moraju na tezi nacin da shvate.

https://coronavirus.jhu.edu/data/mortality

1635923744750.png

I niko se nije bunio.

Треба знати, у време вариоле Вере, а то је било пролеће 1972. године, Ј.Б.Тито и партијски врх државе нису се оглашавали! Комплетну ситуацију су преузели и контролисали људи из струке а исти нису били на платном списку фармацеутске мафије попут Кона или Тиодоровића!
Људи су тада веровали струци и није било проблема. Сем тога, вакцине против вариоле су биле давно у употреби, испитане како се то налаже и проверене у пракси!
У овом случају то није. Вирус "непознат", односно, модификован и да ли је намерно пуштен или....не знам поуздано, знам да није природан.
Вакцине, пуштене у промет без ваљане лабораторијске провере која не може бити мања од 5 година!!!!
Све је урађено на притисак и огроман новац (корупција која се у САД зове лобирање). Фаучи је стари лобиста док су код нас проверени лобисти Кон, Тиодоровић и Шеклер (има их још али они су актуелни)!
Сем тога, врхунским лекарима не дозвољава се да причају, чак шта више, исмевају се. Потезе повлачи моћни шизоје, стручњак за све, и она представница ЛГБТ!
И сад ћеш ти да поставиш у исту раван вариолу и корону?
То можеш да причаш ваксерима а не људима који мисле својом главом!

Ovde po evropi ne vakcinisan ne moze nigde da ide bez da se testira.
Jedino u prodavnicu.
Sada nece moci ni bna posao

Dok valcinisani haraju bez testiranja mogu gde hoce i sta hoce.

I sada su ne vakcinisani optuzeni da sire virus?

Pa ili ja neznam nista ili su nam tako isprali mozak da mi nista ne vidimo osim sta nam i kako nam strucni timovi kazu?
Ja iako sam imun na koronu ima da udarim 10 vakcina, da mogu kod mojiih u inostranstvo u posetu ČP

Evo da vise ne bi lagao za brojeve, makar neka drugi, razumni ljudi pogledaju istrazivanje i procente po zemljama. U Srbiji konkretno 0.9 %, mada je diskutabilno da li su vlasti smanjivali broj umrlih zbog straha od panike naroda.

Ako ti umre neko blizak potpuno je nebitno koliki su procenti, ali to buzdovani poput tebe ne mogu da shvate, izgleda. Ili moraju na tezi nacin da shvate.

https://coronavirus.jhu.edu/data/mortality

Pogledajte prilog 1044812
Мене немој називати лажовом јер то прелази у вређање! Ја сам навео извор, а он се овде од ваксерских модератора увек узима као репер:
https://www.worldometers.info/coronavirus/
и на њему пише: 5 029 442
као што сам окачио извор за број умрлих од глади: https://www.theworldcounts.com/chal...w-many-people-die-from-hunger-each-year/story
Зато, или скрати језик или купи ципеле са штиклом, већ ти се вуче по земљи!
По питању умрлих у Србији, на основу чега знаш ко је умро од короне ако није урађена ни једна аутопсија?
Ако си гледао у пасуљ, онда ок!

На овом линку: https://clinicaltrials.gov/ct2/show/record/NCT04368728?term=04368728&draw=2&rank=1
Можете видети:
фајзер.PNG

Значи, од првог дана Србија учествује у испитивању вакцина (заменили смо пацове и мајмуне за испитивање). Наравно да то кошта и ето вам објашњења зашто уз примљену вакцину добијате и новац.
Зато је мало ко чуо и видео да произвођач са себе скида одговорност за све нежељене последице а ви сте на то дали пристанак. И држава се од тог оградила али пропаганда и кинта су урадиле своје!

На овом линку: https://clinicaltrials.gov/ct2/show/record/NCT04368728?term=04368728&draw=2&rank=1
Можете видети:
Pogledajte prilog 1044858
Значи, од првог дана Србија учествује у испитивању вакцина (заменили смо пацове и мајмуне за испитивање).
Misliš da se starije vakcine kao i lekovi ne ispituju na ljudima? Na deci? Na bebama? Al' verovatno je to okej, dokle god nisi u pitanju ti ili tvoje dete. Ovim ne pravdam to što se dešava, samo postavljam retoričko pitanje.

Наравно да то кошта и ето вам објашњења зашто уз примљену вакцину добијате и новац.
Ne dobijaju svi, ne trpaj odgovorne ljude koji vakcinisanjem smatraju svoju društvenu obavezu, u isti koš sa siromašnima koji uzimaju novac.

Зато је мало ко чуо и видео да произвођач са себе скида одговорност за све нежељене последице
Bukvalno svaki proizvođač vakcina i lekova skida sa sebe odgovornost za sve neželjene posledice, ne znam odakle ti ovo.

а ви сте на то дали пристанак. И држава се од тог оградила али пропаганда и кинта су урадиле своје!
I ti si na to dao pristanak iako očigledno o tome nisi ni imao pojma. Sa svakom tabletom koju si ikad progutao, injekcijom ili vakcinom koju si ikad primio, hirurškim zahvatom koji je na tebi izveden, itd, pristao si na to na sopstvenu odgovornost. Nema država ni propaganda s tim nikakve veze.

Misliš da se starije vakcine kao i lekovi ne ispituju na ljudima? Na deci? Na bebama? Al' verovatno je to okej, dokle god nisi u pitanju ti ili tvoje dete. Ovim ne pravdam to što se dešava, samo postavljam retoričko pitanje.
Хоћеш рећи, виво је нормална ствар или немаш појма о чему ја пишем?
Биће да немаш појма јер да имаш знао би какве све провере вакцина мора проћи пре одобрења за употребу на људима!
Ne dobijaju svi, ne trpaj odgovorne ljude koji vakcinisanjem smatraju svoju društvenu obavezu, u isti koš sa siromašnima koji uzimaju novac.
Рецимо, Кон и Тиодоровић су на платном списку Фајзера!
Bukvalno svaki proizvođač vakcina i lekova skida sa sebe odgovornost za sve neželjene posledice, ne znam odakle ti ovo.
Неће бити. Колико је тужби у САД било по том питању. Произвођач мора да нагласи састав и могуће нежељене последице.
I ti si na to dao pristanak iako očigledno o tome nisi ni imao pojma. Sa svakom tabletom koju si ikad progutao, injekcijom ili vakcinom koju si ikad primio, hirurškim zahvatom koji je na tebi izveden, itd, pristao si na to na sopstvenu odgovornost. Nema država ni propaganda s tim nikakve veze.
Овде си се налупетао тако да ми је бесмислено да ти било шта пишем.
Ти гледаш свет кроз те шаране наочаре и ту је свака реч сувишна!

Мене немој називати лажовом јер то прелази у вређање! Ја сам навео извор, а он се овде од ваксерских модератора увек узима као репер:
https://www.worldometers.info/coronavirus/
и на њему пише: 5 029 442
као што сам окачио извор за број умрлих од глади: https://www.theworldcounts.com/chal...w-many-people-die-from-hunger-each-year/story
Зато, или скрати језик или купи ципеле са штиклом, већ ти се вуче по земљи!
По питању умрлих у Србији, на основу чега знаш ко је умро од короне ако није урађена ни једна аутопсија?
Ако си гледао у пасуљ, онда ок!
Koji ti je izvor za 0.06% umrlih i gde je to?

Хоћеш рећи, виво је нормална ствар или немаш појма о чему ја пишем?
Биће да немаш појма јер да имаш знао би какве све провере вакцина мора проћи пре одобрења за употребу на људима!
Imaš podatak da vakcine nisu prošle sve te provere i da nisu odobrene za upotrebu na ljudima?
Рецимо, Кон и Тиодоровић су на платном списку Фајзера!
Kakve sad veze ima ovo sa ljudima koji uz vakcinu prime novac? Zamena teze.

Неће бити. Колико је тужби у САД било по том питању.
24.538 zahteva od 1988. godine, otkad postoji "National Childhood Vaccine Injury Act" na osnovu kojeg je uspostavljen program za kompenzaciju. Od toga je 20.400 uzeto u obzir, a 8.439 je kompenzovano za 30 godina. Od 1988. godine je u SAD rođeno preko ~160.000.000 ljudi. Kakav zaključak treba da izvedemo iz ovoga?

Произвођач мора да нагласи састав и могуће нежељене последице.
Zahtevi za kompenzaciju nemaju sa ovim veze. Nijedan proizvođač ne krije sastav svojih vakcina ili lekova, kao ni moguće neželjene posledice. Zamena teze.

Овде си се налупетао тако да ми је бесмислено да ти било шта пишем.
Čim nešto ne razumeš ili imaš drugačije mišljenje, odma je to lupetanje i besmisleno za priču. Uzmi bolje pa proveri to što sam napisao i videćeš da je tačno, umesto što pokušavaš da to prikažeš kao lupetanje.

Ти гледаш свет кроз те шаране наочаре и ту је свака реч сувишна!
Kako ja gledam svet nije tema, ne prebacuj fokus sa teme na učesnika diskusije i mani me tih idioma.

Imaš podatak da vakcine nisu prošle sve te provere i da nisu odobrene za upotrebu na ljudima?
фајзер.PNG

Остало из овога следи па нема потребе да ти даље објашњавам јер ми и није циљ да тебе убеђујем у било шта!
Размењујем информације са људима који користе своју главу а ви, што климате, изволите по следећу дозу. Никакав проблем.
Ја ти унапред захваљујем што учествујеш у тестирању вакцина што значи да ће можда моја деце имати прилику да добију проверену вакцину. Ценим твоју жртву.

Pogledajte prilog 1044928

Остало из овога следи па нема потребе да ти даље објашњавам јер ми и није циљ да тебе убеђујем у било шта!
Размењујем информације са људима који користе своју главу а ви, што климате, изволите по следећу дозу. Никакав проблем.
Ја ти унапред захваљујем што учествујеш у тестирању вакцина што значи да ће можда моја деце имати прилику да добију проверену вакцину. Ценим твоју жртву.
Sarkazam je tako nepotreban i suvišan, niti ti iko traži da ga ubeđuješ u išta, niti znaš da li sam se ja vakcinisao, niti je to bitno za diskusiju, ne razumem potrebu pojedinaca da konstantno prebacuju fokus s teme na učestnika diskusije.
Što si ignorisao ostatak moje objave? Nemoj samo opet da mi pišeš da nemam pojma i ređaš uzvičnike od nervoze.
Odakle ti podatak da je baš to istraživanje na koje se pozivaš potrebno završiti pre odobrenja upotrebe na ljudima?

Sarkazam je tako nepotreban i suvišan, niti ti iko traži da ga ubeđuješ u išta, niti znaš da li sam se ja vakcinisao, niti je to bitno za diskusiju, ne razumem potrebu pojedinaca da konstantno prebacuju fokus s teme na učestnika diskusije.
Što si ignorisao ostatak moje objave? Nemoj samo opet da mi pišeš da nemam pojma i ređaš uzvičnike od nervoze.
Odakle ti podatak da je baš to istraživanje na koje se pozivaš potrebno završiti pre odobrenja upotrebe na ljudima?
Прогуглај....
Качио сам много тога по питању вакцина, потражи. Такође, рекох, прогуглај.
Озбиљно сам ти рекао да ја ценим твоје жртвовање јер пристати на виво може само неко опако храбар или тотално наиван!

Прогуглај....
Качио сам много тога по питању вакцина, потражи. Такође, рекох, прогуглај.
Озбиљно сам ти рекао да ја ценим твоје жртвовање јер пристати на виво може само неко опако храбар или тотално наиван!
Pretragom interneta ću doći do stotine hiljade rezultata i iz toga ne mogu nikako da izvučem baš taj na koji se pozivaš. Navedi ga lepo ovde kad je već bitan, treba ti 2 sekunde, ja bih mogao da utrošim godine i opet ga ne nađem. To nije podatak koji se nalazi na svakom koraku.
Na moje prethodne objave se ponovo nisi ni osvrnuo.

Значи, од првог дана Србија учествује у испитивању вакцина (заменили смо пацове и мајмуне за испитивање).
Životinje se koriste u pretkliničkim studijama. Ovo nije pretklinička studija. Batali taj laički pristup manipulisanja naukom banalnim poređenjima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back