aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.279
ne to si ti o cemu pisesPa sto cu kad si to?
samo takvi vredjaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne to si ti o cemu pisesPa sto cu kad si to?
sta je pogresioti opet vredjas dakle to nije ovde dozvoljeno vec si kaznjavan za to
rekao po tom pitanju covek istinuZa politiku i zdravlje sam strucnjak. Mada ne volim da hvalim sebe. Solidan sam u teologijine moras ti meni govoriti ko je ko, mislim da malo vise to znam od tebe
nego ne rece mi za sta si ti to strucnjak kad sebi dajes pravo biti na taj nacin cinican
Jel?Protiv sam nasilnog uvodjenja izolacije.
Protiv nasilnog bilo cega od strane vlasti.
Krste se osnovna ljudska prava.
A u skladu sa vec postojecim okolnostima koje nece trajati zauvek
sada se propoveda online drugim ljudima
a vi propovedajte medjusobno ( ako je to tebi normalno
ti ne razumes moju jednostavnu recenucu pa sam ti kontradiktorna.![]()
Hvalis sebeZa politiku i zdravlje sam strucnjak. Mada ne volim da hvalim sebe. Solidan sam u teologiji
Pa ja sam mlad jos, treba da diplomiram sada. Ja se ovim temama bavim u slobodno vreme i dosta o njima citam i znamHvalis sebe
Jesi doktor?
Jesi neki ministar?
Ali nam nije rekao kusajte nevolju.
Vec je rekao:
Izaija 26,20 Hajde, narode moj, uđi u sobe i vrata za sobom zatvori. Sakrij se časkom dok jarost ne prođe.
Nece sada Armagedon. Ima jos nekih 10 do 20 godina. Ovo su samo upozorenja.25 Ученици му приђоше и пробудише га, говорећи: »Господе, спаси нас! Изгибосмо!«
26 »Зашто се плашите, маловерни?« упита их он.
Онда устаде, запрети ветровима и мору, па настаде велика тишина.
aha znaci hvalis sePa ja sam mlad jos, treba da diplomiram sada. Ja se ovim temama bavim u slobodno vreme i dosta o njima citam i znam

А шта ти је тај армагедон?Nece sada Armagedon. Ima jos nekih 10 do 20 godina. Ovo su samo upozorenja.
Ma da tebe cemo slusatiNece sada Armagedon. Ima jos nekih 10 do 20 godina. Ovo su samo upozorenja.

Da mlad i neupucenPa ja sam mlad jos, treba da diplomiram sada. Ja se ovim temama bavim u slobodno vreme i dosta o njima citam i znam
meni je i setnja dobraJel?
u diskac a Vucko joj zabranio![]()

Ko sa djavolom tikve sadi, o glavi mu se radi. To si ti.Da mlad i neupucen
verniuk ne sme da ima predrasude prema ljudima
tj ne samo vernik vec covek
jer su predrasude psiholoski problem
pa zasto ti imas predrasude prema svima koji nisu JS?Da mlad i neupucen
verniuk ne sme da ima predrasude prema ljudima
tj ne samo vernik vec covek
jer su predrasude psiholoski problem

Pa nije poslusati Gospoda strah u smislu bojanja.25 Ученици му приђоше и пробудише га, говорећи: »Господе, спаси нас! Изгибосмо!«
26 »Зашто се плашите, маловерни?« упита их он.
Онда устаде, запрети ветровима и мору, па настаде велика тишина.
| Mudre izreke 14,16 | Mudar se boji i oda zla se uklanja, a bezuman se raspaljuje i bez straha je. |
| Price Solomunove 16,17 | Put je pravednijeh uklanjanje oda zla; čuva dušu svoju ko pazi na put svoj. |
Opet ne znas da pises?Pa nije poslusati Gospoda strah u smislu bojanja.
Stvar je sto ti pojam strah u bibliji ne rszumes jer nisi proucavao ne interesuje te a ja nemam volje da ti te tome ucim.
Tebi je dosadno i trazis zafrkanciju.
Moras iz jevrejske perspektive da geldas sta je strah.
Mudre izreke 14,16 Mudar se boji i oda zla se uklanja, a bezuman se raspaljuje i bez straha je.
Price Solomunove 16,17 Put je pravednijeh uklanjanje oda zla; čuva dušu svoju ko pazi na put svoj.
У праву си ја много тога не знам и не разумијем, сматраш ли ти да ти то све знаш и разумијеш.Pa nije poslusati Gospoda strah u smislu bojanja.
Stvar je sto ti pojam strah u bibliji ne razumes jer nisi proucavao ne interesuje te a ja nemam volkje da ti te tome ucim.
Tebi je dosadno i trazis zafrkanciju.
Moras iz jevrejske perspektive da vidis sta se pod strah podrazumeva.
Mudre izreke 14,16 Mudar se boji i oda zla se uklanja, a bezuman se raspaljuje i bez straha je.
Price Solomunove 16,17 Put je pravednijeh uklanjanje oda zla; čuva dušu svoju ko pazi na put svoj.
Ne razumes jer ne istrazuujes ne zanima te mnogo.У праву си ја много тога не знам и не разумијем, сматраш ли ти да ти то све знаш и разумијеш.
Може и оно:
Jer gdje su dvojica ili trojica sabrana u moje ime, tu sam i ja među njima.” – Matej 18
Да ли има страха тамо гдје је Господ, или таме на ливади усред дана?
Овдје се јасно види да ти ове стихове тумачиш буквално, јеси ли размишљао да је у питању уклањање од зла у нама, па зато каже да чува душу своју онај ко пази на пут свој и мудар се уклања од зла, а безуман распаљује због гњева у себи, гнјев је страст јел тако?Moras iz jevrejske perspektive da vidis sta se pod strah podrazumeva.
Mudre izreke 14,16Mudar se boji i oda zla se uklanja, a bezuman se raspaljuje i bez straha je. Price Solomunove 16,17Put je pravednijeh uklanjanje oda zla; čuva dušu svoju ko pazi na put svoj.
Види, чини ми се да ти Библију аналитички разлажеш као да је у питању нека једначина, па чак и тако се јављају велике разлике у тумачењима као што видимо у случају тебе и @aeternum кад водите километарске преписке, а у мало чему се слажете. Зашто мислиш да је твоја пракса боља од других и да је твоје разумијевање веће?Ne razumes jer ne istrazuujes ne zanima te mnogo.
Ja znam i razumem jer redovno par decenija isztrazujem diskutujem sa ljudima.
I zato znam mnogo ali niko ne zna sve.
Mi nismo dikutovali o pitanju zla da bi mogao to da mi prebacis kako ja tumacim.Овдје се јасно види да ти ове стихове тумачиш буквално, јеси ли размишљао да је у питању уклањање од зла у нама, па зато каже да чува душу своју онај ко пази на пут свој и мудар се уклања од зла, а безуман распаљује због гњева у себи, гнјев је страст јел тако?
| Poslovice 14,16 | Mudri se uklanja od zla o okreće se od njega, budala plane, puna sigurnosti. |
| Price Solomunove 16,17 | Put je pravednijeh uklanjanje oda zla; čuva dušu svoju ko pazi na put svoj. |
Нисам ти ништа предбацивао, нити ми је то била намјера, само сам предложио другачије тумачење стиха који си ти поставио.Mi nismo dikutovali o pitanju zla da bi mogao to da mi prebacis kako ja tumacim.
Pitanje zla je bilo sporedno.
Uklanjanje uod zla je i bukvalno i u nama i u svakom smislu.
U ovom tekstu je jasno na kakvo zlos e misli:
Poslovice 14,16Mudri se uklanja od zla o okreće se od njega, budala plane, puna sigurnosti.
Ko nije mudar ulazi u sukob.
O tome je rec u ovom tekstu.
О, има он појма и те како, само ти се чини да нема.O
Ova aeternum ti je jehovin svedok sektasica, a ovaj glasnik ti je mator covek neostavern u zivotu pa voli da filozofira i ako pojma nema
Гласник је адвентиста, то је његов избор и мени то лично не смета док год је човјек пристојан и не вријеђа туђеOn ti je jeretik, a moguce da je u nekoj sekti takodje