Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Protiv sam nasilnog uvodjenja izolacije.
Protiv nasilnog bilo cega od strane vlasti.
Krste se osnovna ljudska prava.

A u skladu sa vec postojecim okolnostima koje nece trajati zauvek
sada se propoveda online drugim ljudima
a vi propovedajte medjusobno ( ako je to tebi normalno :fdlan:
ti ne razumes moju jednostavnu recenucu pa sam ti kontradiktorna. :fdlan:
Jel?
Resila mona da ide u diskac a Vucko joj zabranio :D

Ali nam nije rekao kusajte nevolju.

Vec je rekao:

Izaija 26,20Hajde, narode moj, uđi u sobe i vrata za sobom zatvori. Sakrij se časkom dok jarost ne prođe.

25 Ученици му приђоше и пробудише га, говорећи: »Господе, спаси нас! Изгибосмо!«

26 »Зашто се плашите, маловерни?« упита их он.

Онда устаде, запрети ветровима и мору, па настаде велика тишина.

25 Ученици му приђоше и пробудише га, говорећи: »Господе, спаси нас! Изгибосмо!«

Nece sada Armagedon. Ima jos nekih 10 do 20 godina. Ovo su samo upozorenja.

Pa nije poslusati Gospoda strah u smislu bojanja.

Stvar je sto ti pojam strah u bibliji ne razumes jer nisi proucavao ne interesuje te a ja nemam volkje da ti te tome ucim.
Tebi je dosadno i trazis zafrkanciju.
Moras iz jevrejske perspektive da vidis sta se pod strah podrazumeva.

Mudre izreke 14,16Mudar se boji i oda zla se uklanja, a bezuman se raspaljuje i bez straha je.
Price Solomunove 16,17Put je pravednijeh uklanjanje oda zla; čuva dušu svoju ko pazi na put svoj.

Poslednja izmena:

Stvar je sto ti pojam strah u bibliji ne rszumes jer nisi proucavao ne interesuje te a ja nemam volje da ti te tome ucim.
Moras iz jevrejske perspektive da geldas sta je strah.

Mudre izreke 14,16Mudar se boji i oda zla se uklanja, a bezuman se raspaljuje i bez straha je.
Price Solomunove 16,17Put je pravednijeh uklanjanje oda zla; čuva dušu svoju ko pazi na put svoj.
Opet ne znas da pises?

Stvar je sto ti pojam strah u bibliji ne razumes jer nisi proucavao ne interesuje te a ja nemam volkje da ti te tome ucim.

У праву си ја много тога не знам и не разумијем, сматраш ли ти да ти то све знаш и разумијеш.

Може и оно:
Jer gdje su dvojica ili trojica sabrana u moje ime, tu sam i ja među njima.” – Matej 18
Да ли има страха тамо гдје је Господ, или таме на ливади усред дана?

У праву си ја много тога не знам и не разумијем, сматраш ли ти да ти то све знаш и разумијеш.

Може и оно:
Jer gdje su dvojica ili trojica sabrana u moje ime, tu sam i ja među njima.” – Matej 18
Да ли има страха тамо гдје је Господ, или таме на ливади усред дана?
Ne razumes jer ne istrazuujes ne zanima te mnogo.
Ja znam i razumem jer redovno par decenija isztrazujem diskutujem sa ljudima.
I zato znam mnogo ali niko ne zna sve.

Mudre izreke 14,16Mudar se boji i oda zla se uklanja, a bezuman se raspaljuje i bez straha je. Price Solomunove 16,17Put je pravednijeh uklanjanje oda zla; čuva dušu svoju ko pazi na put svoj.
Овдје се јасно види да ти ове стихове тумачиш буквално, јеси ли размишљао да је у питању уклањање од зла у нама, па зато каже да чува душу своју онај ко пази на пут свој и мудар се уклања од зла, а безуман распаљује због гњева у себи, гнјев је страст јел тако?

Ne razumes jer ne istrazuujes ne zanima te mnogo.
Ja znam i razumem jer redovno par decenija isztrazujem diskutujem sa ljudima.
I zato znam mnogo ali niko ne zna sve.
Види, чини ми се да ти Библију аналитички разлажеш као да је у питању нека једначина, па чак и тако се јављају велике разлике у тумачењима као што видимо у случају тебе и @aeternum кад водите километарске преписке, а у мало чему се слажете. Зашто мислиш да је твоја пракса боља од других и да је твоје разумијевање веће?

Овдје се јасно види да ти ове стихове тумачиш буквално, јеси ли размишљао да је у питању уклањање од зла у нама, па зато каже да чува душу своју онај ко пази на пут свој и мудар се уклања од зла, а безуман распаљује због гњева у себи, гнјев је страст јел тако?
Mi nismo dikutovali o pitanju zla da bi mogao to da mi prebacis kako ja tumacim.
Pitanje zla je bilo sporedno.

Uklanjanje uod zla je i bukvalno i u nama i u svakom smislu.

U ovom tekstu je jasno na kakvo zlos e misli:

Poslovice 14,16Mudri se uklanja od zla o okreće se od njega, budala plane, puna sigurnosti.

Ko nije mudar ulazi u sukob.

O tome je rec u ovom tekstu.

Dok ovaj tekst misli na sva podrucja i bukvalno i duhovno itd.

Mi nismo dikutovali o pitanju zla da bi mogao to da mi prebacis kako ja tumacim.
Pitanje zla je bilo sporedno.

Uklanjanje uod zla je i bukvalno i u nama i u svakom smislu.

U ovom tekstu je jasno na kakvo zlos e misli:

Poslovice 14,16Mudri se uklanja od zla o okreće se od njega, budala plane, puna sigurnosti.
Ko nije mudar ulazi u sukob.

O tome je rec u ovom tekstu.
Нисам ти ништа предбацивао, нити ми је то била намјера, само сам предложио другачије тумачење стиха који си ти поставио.
Не могу се сложити са тобом да овај стих буквално тумачимо, јер се овдје у другом дијелу стиха ради о гњеву, а гњев је зло у нама, али небитно, можда би добро питање било да ли је вирус зло, јер наводиш стих о уклањању од зла?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back