- Poruka
- 77.530
I šta će biti sa nama kad dođe to glavno?to smo samo malo cipovani, glavno tek sledi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I šta će biti sa nama kad dođe to glavno?to smo samo malo cipovani, glavno tek sledi
I šta će biti sa nama kad dođe to glavno?
I onda ko u američkim filmovima "vidimo se u paklu"sad smo samo na raspolaganju a kada dodje to glavno bit cemo i svojina 'zveri'
ne svisad smo samo na raspolaganju a kada dodje to glavno bit cemo i svojina 'zveri'
O Bože...ova corona beast opasno zaudara na 'mariniranje' dusa za lakse prihvatanje ziga zveri, id 2020
Sta se desava sa migrantima, odjednom se pretvorise ko u paru ko u maglu a u Spaniji i Italiji najvise smrtnih slucajeva.
Ili su migranti imuni? ko se brine o zdravlju ovih nasih nesrecnika koji su u tranzitu. Kako oni postuju izolaciju?
O Bože...![]()
ti si u armagedonu odavnone svi
saljivoti si u armagedonu odavno

Kako siEpiskop Fotije: Dolazite u hramove, Bog je jači od bolesti

ne svi

svako vidi sta zelislazem se
tvoj avatar, pogotovo boja me podseca na jedno mesto
hot, hot![]()

istinitosaljivo![]()
Kako si![]()
sta ti mislis o tome???
JS se sada ne okupljaju dok ovo traje, samo online.

tako je
Mislim da bi svi vernici mogli da se ugledaju na vas, znaci samo oniline.

Pa ne znam, plaši se ovna, plaši se govna a kada ćeš živeti?how who
![]()
Pa ne znam, plaši se ovna, plaši se govna a kada ćeš živeti?
Hrišćani znaju da se NIŠTA ne može dogoditi ako to Bog ne dozvoli.
Ni jedna vlas sa glave... ne može pasti.
Ni jedan virus opstati...
Ni jedan virus ne može biti stvoren dok On de dopusti njegovo stvaranje.
Ni jedna Hitler npr. nije mogao ni korak učiniti, dok mu to Bog nije dopustio.
Bog je taj koji ovde ima poslednju reč.
Ovo je njegov svet. Njegova stvorenja. Njegova sva vasiona.
On je ovde neprikosnoveni komandant sve parade.
Ovako Hrišćani veruju i ispovedaju.

Bogami... zanimljiva ova tvoja panika. I virus i slon imaju svoju ulogu i mesto u prirodi.Imamo li ovde konačno priznanje da je VIRUS božje sočinenije ?
Stvoren da uništi ljudsku populaciju, ljudski rod ?
E baš nam se lepo zahvaljuje, za dve hiljade i kusur godina poštovanja i vere u njega.
Bogami... zanimljiva ova tvoja panika. I virus i slon imaju svoju ulogu i mesto u prirodi.
Bunis se bezveze ko da su nam Bog ili virus krivi sto bi da jedemo i slepe miseve.

Što se tiče ovog virusa ne znam da li je to eksperiment na ljudima ili priroda uzvraća udarac ali ajd znaj ga. Pa pošto ne znamo o čemu se radi onda nam ostaje da ćutimo i slušamo (nažalost). Nije pitanje ličnog već društvenog. Po informacijama lako možemo da se zarazimo i lako da širimo zarazu. Pa u takvoj situaciji više i ne misliš samo na sebe već i na druge. Kurčenje Srba nas je uvek koštalo i to plaćali smo glavama. Zato bi voleo da se dozovemo jednom pameti i ne budemo nebeski narod. I umesto da nas ima danas 20 miliona jedva nas ima 6To je bila i moja poenta. Ne podcenjujem trenutnu situaciju ali brate... Koga plasis i dovodis u opasnost ako setas psa izmedju 8 i 9
Barem guglaj malo da ti se ne smeju. Za pocetak, tada je umrlo oko 50 miliona, a ne 10.. Kao drugo... ma aj zivota ti sam potrazi kako je doslo do te zaraze.A šta smo jeli za vreme ŠPANSKOG GRIPA pre 100 godina ?
Vječnaja pamjat za najmanje 10 miliona ljudi ?
I taj virus je boža dizajnirao i pustio u promet ?
Ili možda neko drugi, a ovaj samo ODOBRIO ?![]()
To je H1N1 presao je verovatno sa zivine na svinje, pa onda na coveka. Pretpostavlja se da nije dosao iz kine. Ili je izvor zaraze u britaniji ili u americi. Nije dokazano tacno gde. Zanimljivo je da je ovaj virus pogadjao one sa najjacim imunitetom. Ljude u punoj snazi. Imuni odgovor je bio toliko jak da su se prakticno davili u izlucevinama iz pluca. Matori i deca su bili postedjeni. Bila su tri talasa, i nakon toga stecen je globalni imunitet. To i nas ceka ako se ne pronadje vakcina.Barem guglaj malo da ti se ne smeju. Za pocetak, tada je umrlo oko 50 miliona, a ne 10.. Kao drugo... ma aj zivota ti sam potrazi kako je doslo do te zaraze.
Da ali ovaj covid 19 nema bas nest mnogo zajednickog sa spanskim. Mnogi i ne primete da ga imaju i da je prosao.To je H1N1 presao je verovatno sa zivine na svinje, pa onda na coveka. Pretpostavlja se da nije dosao iz kine. Ili je izvor zaraze u britaniji ili u americi. Nije dokazano tacno gde. Zanimljivo je da je ovaj virus pogadjao one sa najjacim imunitetom. Ljude u punoj snazi. Imuni odgovor je bio toliko jak da su se prakticno davili u izlucevinama iz pluca. Matori i deca su bili postedjeni. Bila su tri talasa, i nakon toga stecen je globalni imunitet. To i nas ceka ako se ne pronadje vakcina.