Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad ce da pozanju to sto sto su cekali.
CDC estimates* that, from October 1, 2019, through March 14, 2020, there have been:
38,000,000 – 54,000,000
flu illnesses

person coughing icon

17,000,000 – 25,000,000
flu medical visits

doctor patient icon

390,000 – 710,000
flu hospitalizations

hospital room icon

23,000 – 59,000
flu deaths

do 59 hiljada umrlh od sezonskog, i mi sad zbog par hiljada trebamo da se plasimo neke korone - i ti si pustio podstanara, ili ne razmislas vise svojom glavom?.
ja sad treba da se branim da ne licitujem sa mrtvima, ali zasto bih kada je jasno da je sve ovo prevara, masovno ispiranje mozgova, manipulacija strahom, zavodjenje diktature, alibi za ekonomski slom itd

ovo gore su podaci za grip, influencu, sezosnki grip - zasto se ove zrtve IGNORISU, to ti meni reci zbog neke korone koja se reklamira na sv zvona kao alibi za sve sto nabrojah?

prvo je covecanstvo balilo za demokratijom. a sada bi da se zrtvuje demokratija zbog koronisanja, da se ne zacare svi - gde sam ja dosao ovo , auuuu.

Poslednja izmena:
https://srbin.info/svet/dr-volfgang...tnim-opasnostima-po-zdravlje-od-korone-video/
ja sam na politici pokusao ljude da probudim da se radi o prevari
gde su trenutno oboleli od sezonskog gripa i umrli, tj, kako je moguce da svake godine od sezonca u americi samo umiru na desetine hiljada, 30, cak 58 hiljada, a da se sada sezonski ne sme ni da pomene, ...

pa sam pitao na osnovu cega se tvrdi da su ti ljudi umerli bas od korone, ne od obicnog gripa? sad tek citam i shvatam da korona ide uz obican grip

znaci da li su ti pomrli koji se reklamiraju imali i influencu - obican sezonski grip, ili je zabranjeno da se to pita i da se i to ispita, jer ako nisu, sta to znaci, da je obican grip pobegao od korone? ovaj doktor kaze upravo suprotno, da idu zajedno, u paketu, ali izgleda da za vakcine protiv obicnog gripa niko nije zainteresovan vise, a i ne moze se sprovoditi tortura, policijski cas, vojna uprava itd... kako god, ja sam ausvajs dobio, mogu da se svrckam zbog posla, a vi ostajte u zatocenistvu, sedi di si ni za di si nisi

niste hteli da sluate, sledi diktatura, a i ona samo zato sto ce ekonomija da skvikne, kad ljudi pocnu da se samoubijaju jer su ekonomski ruinirani, mora neko da bude kriv, korona je alibi - vrlo brzo cete shvatiti ALIBI. A ja kada se derem alibi, niko me ne sisa, sada cete nauciti.

p.s. plus 5g mreza ali i tu pljuju da smo zaverenici, a radi se o cistoj nauci npr. https://www.rfglobalnet.com/doc/fixed-wireless-communications-at-60ghz-unique-0001

Pogledajte prilog 670455
A jesi li rekao Bogu šta nam rade?

kad je religija u pitanju tu si retroaktivan, a ovo - kakav crni stres, kada su ljudi ostali kratki za pare bre i jos ne sme niko da zucne? odose ustedjevine, penzije na berzi, odose vecini jer se manjina nafatirala, i sad treba samo da se nadje dezurni krivac - jel djavo kriv, ili sam mozda ja adam kriv? jok more, krivo je koronisanje, savrseni alibi i ovo bacanje para, helikopter mani, jel su veliki igraci svoje podigli na vreme, isti recept kao i za slom berze pred veliku depresiju, samo sto sad nemamo svetski rat oruzani, vec bioloski, tako smo napredovali, umesto da se ubijamo, trujemo se [figurativno, a bukvalno se istina ubija].

sa moje tacke gledista nemam sta da se bunim, vec da se utera strah svima koji su ili bi da ratuju

zentarama uzeti pamet, pa u diktaturu, jer ovaj pluralizam nicemu ne vodi, samo stvara haos.
A jesi li bio za vreme bombardovanja u Srbiji svih 78 dana i noći?

CDC estimates* that, from October 1, 2019, through March 14, 2020, there have been:
38,000,000 – 54,000,000
flu illnesses

person coughing icon

17,000,000 – 25,000,000
flu medical visits

doctor patient icon

390,000 – 710,000
flu hospitalizations

hospital room icon

23,000 – 59,000
flu deaths

do 59 hiljada umrlh od sezonskog, i mi sad zbog par hiljada trebamo da se plasimo neke korone - i ti si pustio podstanara, ili ne razmislas vise svojom glavom?.
ja sad treba da se branim da ne licitujem sa mrtvima, ali zasto bih kada je jasno da je sve ovo prevara, masovno ispiranje mozgova, manipulacija strahom, zavodjenje diktature, alibi za ekonomski slom itd

ovo gore su podaci za grip, influencu, sezosnki grip - zasto se ove zrtve IGNORISU, to ti meni reci zbog neke korone koja se reklamira na sv zvona kao alibi za sve sto nabrojah?

prvo je covecanstvo balilo za demokratijom. a sada bi da se zrtvuje demokratija zbog koronisanja, da se ne zacare svi - gde sam ja dosao ovo , auuuu.

Razumeo sam da se od prosečno 590 000 hospitlizovanih, 59000 bogu predstavilo ?
Na kraju sezone, kad je podvučena crta - procenat smrtnosti 10%

Kod ove najnovije korona-žurke muzika trešti naveliko i nems skorijeg izgleda da stane i da krčmar donese račun ?

Ne možemo izvesti konačni skor umrlih i preživelih, ali na osnovu dnevnih preseka vidimo da je situacija KATASTROFALNA ?

U Holandiji danas imamo 437 Okončanih slučajeva - CLOSED CASES lečenja , ispražnjenih kreveta što bi se reklo.

Kreveti su ispražnjeni tako što je 434 pacijenta napustilo bolnice u kovčezima a samo 3 je izašlo na sopstvenim nogama.

Ovo su konačne cifre koje su statistički obradive, kao i CLOSED CASES statistika za virus gripa koji si naveo kao primer.

A ove cifre trenutno pokazuju da je stopa smrtnosti katastrofalnih :aaa: 99% !

Pa se ti i dalje zahebavaj u tipu: Ma laže nas Vučić, samo da bi ostao na vlasti, običan grip ?

Pa napisala si da ce spasiti religije od pada.
Nisam ja to napsiao.
Nisi mi rekle koju ce religiju spasiti kada druge nece.
Cas hoce cas nece?
Ne da ce se religije spasiti od pada nisi razumeo.
Religije ce pasti.
nakon toga ide velika nevolja i Armagedon
Bog ce spasiti covecanstvo od toga sta pripremaju vlasti nakon pada religije

Evo kao je nastao PCR test i na koji nacin je profesor C.Drosten dosao do njega!!!!!! Partner iz Kine je potvrdio osetljivost??? Ne cinjenice, vec mogucnost???
Ne postoji ni jedan test na svetu koji je 100% tacan. Svi testovi daju neki procenat lazno negativnih, i lazno pozitivnih rezultata. Lazno negativni su oni problematicni slucajevi, jer u slucaju lazno negativnog testa neko sa korona virusom ce biti pusten kuci. Procenat lazno negativnih slucajeva je oko 10%.
Ponovljenim testiranjem se postize mnogo veca tacnost.

I nisi mi odgovorio zasto verujes Wolfagangu a ne verujes gomili doktora koji izvestavaju sa lica mesta? Da nije zbog toga sto si nasao ono za cim su te usi svrbele i nista drugo te ne zanima.

Ljud fora je da za grip postoji vakcina da se zaštite ljudi u rizičnim grupama kojima može da izazove komplikacije i onda ne mora da se diže ovakav haos jer su rizične grube uglavnom zaštićene(bar koliko da ne preplave bolnice kad krene epidemija)...A za ovaj virus nema još uvek vakcine jer se skoro pojavijio i jedini način da se ljudi iz rizične grupe zaštite je da se spreči širenje po svaku cenu...Nije fora da je to sad neki virus kao ebola koji može da ubije zdravog čoveka sa jakim imunitetom,ne može.Zdrav čovek, kome nije imunitet nečim oslabljen može to da preleži bez komplikacija.Kod nekih su to neki baš blagi simptomi,ali je fora da što se više širi to su bolje šanse da se zaraze ti ljudi iz rizične grupe,kojima će da se zakomlikuje.Zato sav taj haos,izolacije,dezinfekcije,vanredno stanje i td...Da bi se sprečilo da se zarazi masa ljudi iz rizičnih grupa koji će da imaju komplikacije,kojima će da treba ozbiljna medicinska nega i koji će da preplave bolnice...I onda će kao u Italiji i Španiji bolnice da budu prepunjene i neće biti dovoljno ni lekara ni opreme da se svi ti ljudi leče od jednom...

Ne nisam.
Prorecen je pad religije i to ce biti
nakon toga ide velika nevolja pa Armagedon
a nakon toga jedan Bog jedna vera
kako je na pocetku covecanstva bilo

Kako nisis kada evo ovde jesi:

Da tako je, za kontrolu ljudi.
i priprema za ono sto ce vladari pokusati da uvedu centralizam
to znaci i pad religije - pad Vavilona velikog - Otkrivenje 18:1-12
ali im nece uspeti jer ce Bog delovati

i tada ide velika nevolja i Armagedon

Kazes da nece uspeti da padnu bog im nece dati?

Ok, ali si se predomislila.
I sada kazes da ce religije pasti.
Posto su i JS religija, znaci da ce i oni pasti.
Ok, znaci da ce J svedoci pasti sa svim religijaama.

A ko ce ostagti?

Budisti?

Kako nisis kada evo ovde jesi:

Kazes da nece uspeti da padnu bog im nece dati?

Ok, ali si se predomislila.
I sada kazes da ce religije pasti.
Posto su i JS religija, znaci da ce i oni pasti.
Ok, znaci da ce J svedoci pasti sa svim religijaama.

A ko ce ostagti?

Budisti?
pa ok lepo reci da nisi razumeo
Napisala sam ali nece uspeti - to se odnosi na recenicu iznad a ne na pad Vavilona Velikog
dakle prvo pitaj sta ne razumes a ne da me optuzujes
nisi razumeo recenicu koju sam napisala

za taj deo recenice se odnosi oni da im nece uspeti
Bog ce to spreciti.

a Vavilon veliki pada prorocanski.

hiljaju puta sam naglasila da ide prvo pad religije - pad Vavilona velikog Otkrivenje 18:1-12
zatim velika nevolja i Armagedon

pa ok lepo reci da nisi razumeo
Napisala sam ali nece uspeti - to se odnosi na recenicu iznad a ne na pad Vavilona Velikog
dakle prvo pitaj sta ne razumes a ne da me optuzujes
nisi razumeo recenicu koju sam napisala

za taj deo recenice se odnosi oni da im nece uspeti
Bog ce to spreciti.

a Vavilon veliki pada prorocanski.
Kada to napises odma posle nabarjanja, podrazumeva se za sve i za centralizaciju i za pad religija.
Pitao sam te ja ali ti pricas nesto drugo.
A sada kazes da te nisam pitao?

Nisi mi odgvorila.
Znaci kako si pisala, JS spadaju u religije i oni ce pasti.
Znaci da nijedna religija nece ostati po tebi?

p kada to nbapises odma iposle nabrjanja, podrazumeva se za sve i za centralkizaciju i za pad religija.
pitao sma te ja ali ti pricas nestod rugo.
a sada kazes d ate nisam pitao?

Nisi mi odgvorila.
Znaci kako si pisala, JS spadaju u religije i oni ce pasti.
Znaci da nijedna religija nece ostati po tebi?
pa ok nisam dobro formulisala recenicu
kako ce izgledati pad religije videcemo kada se ispunjava to prorocanstvo
verovatno kao globalna zabrana
JS ce uvek delovati javno ili u ilegali.
Bog ce delovati da zastiti JS i tada ide Armagedon
Ostat ce jedna vera jer je Bog jedan.
nakon Armagedona svi ce znati sta je prava vera u Boga jer ce to biti jedina opcija od Boga.
Pre Armagedona ide sudjenje svima a zli ce biti unisteni.

pa ok nisam dobro formulisala recenicu
kako ce izgledati pad religije videcemo kada se ispunjava to prorocanstvo
verovatno kao globalna zabrana
JS ce uvek delovati javno ili u ilegali.
Bog ce delovati da zastiti JS i tada ide Armagedon
Ostat ce jedna vera jer je Bog jedan.
nakon Armagedona svi ce znati sta je prava vera u Boga jer ce to biti jedina opcija od Boga.
Pa i ostali su vera, zar bog nece njih da zastiti?
Zasto ce sada odjedared da stiti samo svedoke, zar oni nisu vera?
Kako da sada neznaju svi sta je prava vera?
Da li ces i ti tada da saznas koja je prava vera?
Kazes da ce svi tada saznati.
Koristis rec svi, sto znaci da i ti neznas sada kjoja je prava vera.
Zasto neznas sada?

Pa i ostali su vera, zar bog nece njih da zastiti?
Zasto ce sada odjedared da stiti samo svedoke, zar oni nisu vera?
Kako da sada neznaju svi sta je prava vera?
Da li ces i ti tada da saznas koja je prava vera?
Kazes da ce svi tada saznati.
Koristis rec svi, sto znaci da i ti neznas sada kjoja je prava vera.
Zasto neznas sada?
Citaj pazljivije.
I sam znas da ce Bog svima suditi.
Svi koje prosudi pravednicima prezivece Armagedon.
Dakle tako kaze Bozja rec.
Znam i sada koja je prava vera - sve imas u Bibliji

Citaj pazljivije.
I sam znas da ce Bog svima suditi.
Svi koje prosudi pravednicima prezivece Armagedon.
Dakle tako kaze Bozja rec.
Znam i sada koja je prava vera - sve imas u Bibliji
Pa naspisala si sama da ce tada svi znati koja je prava vera.
Nisi nikoga izuzela.
Sto znaci da ni ti neznas po tvom pisanju.
odjedared znas?
Sada kazes da ce bog svima suditi, kazes svima.
Sto znaci da ce ipak suditi i J svedocima jer kazes svima.
Sada razumem to tvoje tumacenje.

Evo kstolici postsvljaku raspelo u Vatikan koje je navodno vec zaistsvilo raniju kugu.
Ako im obo uspe, zver ce dobiti moc zacas.

Povijesni križ, koji je u XVI. st. čudesno spasio Rim od kuge. upravo se skida iz rimske crkve u kojoj se čuva i časti, kako bi bio postavljen na Trg sv. Petra. Papa će sutra, u petak 27. ožujka, u 18 sati uputiti svoju poruku Crkvi i svijetu, te izreći molitvu pred ovim križem za spas svijeta od velike pandemije. Zatim će nam, uz naše iskreno pokajanje, udijeliti oprost. Uskrs se bliži, nećemo imati mogućnost za osobnu ispovijed, pa tko je vjernik neka iskoristi ovu prigodu.

DIREKTAN PRIJENOS CE BITI NA LAUDATO TV.,A MOCI CETE PRATITI I NA FB NA STRANICI LAUDATO ILI HKR.
Dizajn-bez-naslova-2.png

https://book.hr/cudotvorni-kriz-na-...-je-u-16-stoljecu-cudesno-spasio-rim-od-kuge/

Poslednja izmena:
Ne postoji ni jedan test na svetu koji je 100% tacan. Svi testovi daju neki procenat lazno negativnih, i lazno pozitivnih rezultata. Lazno negativni su oni problematicni slucajevi, jer u slucaju lazno negativnog testa neko sa korona virusom ce biti pusten kuci. Procenat lazno negativnih slucajeva je oko 10%.
Ponovljenim testiranjem se postize mnogo veca tacnost.

I nisi mi odgovorio zasto verujes Wolfagangu a ne verujes gomili doktora koji izvestavaju sa lica mesta? Da nije zbog toga sto si nasao ono za cim su te usi svrbele i nista drugo te ne zanima.

Ne samo njemu, vec i drugima koje smatram da znaju o cemu pricaju. Ali ajde, neka sam teoreticar zavere ili totalno nerazuman, nema to nikakve posledice medjutim reci mi kako jedna od najvecih ( po prostranstvu) zemalja Evrope da bude u istoj teoriji zavere koju zastupam?

Pogledaj sta se desava u Svedskoj: https://www.ft.com/content/31de03b8-6dbc-11ea-89df-41bea055720b

Svedske vlasti su se povukle i ostavile da eksperti resavaju problem sa koronom. A sta njihovi eksperti kazu? Korona je najobicniji virus koji nije nista opasniji ni jaci od svoje sabrace ( da te podsetim da je naziv virusa SARS-COV-2 dok je COVID 19 naziv bolesti koju prouzrokuje). Njihov epidemiolog, raniji savetnik pri WHO, prof.dr.Johan Giesecke koji je ujedno i glavni koordinator staba, kaze da im je cilj da se 50% stanovnistva zarazi. 90% od zarazenih nece ni osetiti da su to bili a da ce ostatak imati blagi sindrom. Takodje kaze da je godisnja smrtnost u Svedskoj od raznih virusa oko 2000 stanovnika svake godine i da se taj broj nece povecati zbog korone i zato ne treba unistavati privredu zemlje zbog neceg sto se svake godine desava.
Inace su sve skole otvorene, svi restorani, fabrike... ulice pune ljudi. Do sada ih je umrlo negde 50-tak ako se ne varam.

Dakle mislis da su Svedjani, Nemci ili Englezi glupi a samo nas vodja pametan?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back