Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.159
Sta?Sama rec ti kaze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta?Sama rec ti kaze
znas sta je zig? obelezavanje
Idemo biblijski.znas sta je zig? obelezavanje
znas sta je zver? - Sotona Djavo
| Otkrivenje 20,2 | On se domože zmaja, prastare zmije, koja je *Đavao i Sotona, i okova ga u lance na tisuću godina. |
Zveri su Sotonina tvorevina.Idemo biblijski.
Tekst koki govori o zveri i zigu pa tekst koji potvrdjuje znacenje.
Ili to sto tvrdis?
Sotona je zmaj i zmija nije zver, zao mi je.
Otkrivenje 20,2 On se domože zmaja, prastare zmije, koja je *Đavao i Sotona, i okova ga u lance na tisuću godina.
Ociglefno imas problema sa simbolima u Otkrivenju.
Rekla si da zver sotona.Zveri su Sotonina tvorevina.
Meni je zao sto to ne znas.
Ti pišeš tj postavljaš citate iz Biblije ali ih ne znaš, ne znaš šta zaista piše zato što si paglu. Mislio sam da nemaš nameru da odustaneš od kulinog falsifikata i totalno promašenog tumačenja. Ali ti samoinicijativno predstavljaš svoju glupost. Sreća pa te ovde niko ne uzima za ozbiljno.To je narocito validna izjava kad je od nekoga ko nema pojma Bibliju
Ko je otvorio Bibliju vidi da sve pisem iz Biblije
a ti pocni da je otvaras
| zaija 26,20 | Hajde, narode moj, uđi u sobe i vrata za sobom zatvori. Sakrij se časkom dok jarost ne prođe |
Da tako je.Odmah na pocetku da kazem, da ako moderator misli da naziv teme nije dobar, neka promeni kako on misli sa treba.
Verske institucije se postuju, one imaju svoja prava, i to je sve jasno. Ali u vandrednim situacijama kao sto je korona, trebalo bi da verske institucij malo modifukuju svoje verske obrede, da se vernici ne skupljaju u vecim grupama, da se ne bi zarazali.
U Bangladesu 25000 ljudi se skupulo ( kada hara korona ) da se zajedno moli na jednom mesto , zar nisu mogli ti verski poglavari da kazu ostanite kuci, pratite nas preko tv, inace jako puno ovakvih primera ima . Jer na tom skupu samo da je bio jedan sto ima koronu...onda ce od te molitve vise biti stete nego koristi za opstu bezbednost.
25,000 people gather for Covid-19 prayer session in Bangladesh sparking outcry
https://www.thestar.com.my/news/wor..._8oorsx1l9CRcgHw2WPXoozHT49bwCauXrlJylMg2b1xk

To nije savet za karantin nego za Armagedon.A ima li nekih primera vera koje postuju pravilo drzave koju su takodje birali i postuju Izolacije koju nam je i sam Bog dao?
Ili se uzimaju i navode samo negativni primeri?
To.mi mirise da tema ima za cilj sve da stavi u jedan lonac i popljuje?
Bozji savet, karantin:
zaija 26,20 Hajde, narode moj, uđi u sobe i vrata za sobom zatvori. Sakrij se časkom dok jarost ne prođe
Koliko vernika ovo zna i spremno je da poslusa?
Zasto nezna?
Sve to reguliše prirodna selekcija...U Bangladesu 25000 ljudi se skupulo ( kada hara korona ) da se zajedno moli na jednom mesto....

A sta je po tebi Armagedob?To nije savet za karantin nego za Armagedon.
Mada i sada treba slicno postupati.
Mi ga stavljamo u karanten.i bog je u karantenu poduze vec
to ti je iz strah od smrti cim prodje natrag ga vracajuMi ga stavljamo u karanten.
Ali nije kod svakoga u karantenu.
Ali kod vecine.
Ovakve krize imaju za cilj da ga izvade iz karantena.
Ne znas sta je Armagedon?A sta je po tebi Armagedob?
Umiranje.
A zar ovaj virus nije umiranje?
Zafrkancija ili?
Znaci kod drugog umiranja narod ne treba da se skloni?
Evo kandidata za temu koji odbija da ide u karantin?
Reci nam kojoj zajednici pripadas?
Nisam pogresila Sotona je vladar zverimaRekla si da zver sotona.
tako da je to jedno te istoNiko ne zastupa Božiju reč ponajmanje ljudi koji tvrde da je zastupaju. To je samozabluda i praznoverje u jednoj ličnosti koja iz ljubavi prema Bogu čini ogroman greh. Niko ste i ništa, ne zastupate nikoga, porazmislite o sebi i svojim delovanjima jer dok mislite da radite za Boga, Vi zapravo odlazite daleko od Njega. Ne zastupate ništa. Jeste li bogoslužitelj?zastupam Bozju rec.
Ti ces da mi kazes.Niko ne zastupa Božiju reč
Pitala sam vas-jeste li bogoslužitelj? Hvala unapred na iskrenosti!Ti ces da mi kazes.
Mozda je vas nesto zaveloPitala sam vas-jeste li bogoslužitelj? Hvala unapred na iskrenosti!
Vi ste dobra duša, ali vas je nešto zavelo, nije vam mnogo zameriti, ali je bolje da ste ispravni nego da govorite da ste oni koji zastupaju Božiju reč.