Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znas sta je zig? obelezavanje
znas sta je zver? - Sotona Djavo
Idemo biblijski.
Tekst koki govori o zveri i zigu pa tekst koji potvrdjuje znacenje.
Ili to sto tvrdis?

Sotona je zmaj i zmija nije zver, zao mi je.

Otkrivenje 20,2On se domože zmaja, prastare zmije, koja je *Đavao i Sotona, i okova ga u lance na tisuću godina.

Ociglefno imas problema sa simbolima u Otkrivenju.

Idemo biblijski.
Tekst koki govori o zveri i zigu pa tekst koji potvrdjuje znacenje.
Ili to sto tvrdis?

Sotona je zmaj i zmija nije zver, zao mi je.

Otkrivenje 20,2On se domože zmaja, prastare zmije, koja je *Đavao i Sotona, i okova ga u lance na tisuću godina.

Ociglefno imas problema sa simbolima u Otkrivenju.
Zveri su Sotonina tvorevina.
Meni je zao sto to ne znas.

Odmah na pocetku da kazem, da ako moderator misli da naziv teme nije dobar, neka promeni kako on misli sa treba.
Verske institucije se postuju, one imaju svoja prava, i to je sve jasno. Ali u vandrednim situacijama kao sto je korona, trebalo bi da verske institucij malo modifukuju svoje verske obrede, da se vernici ne skupljaju u vecim grupama, da se ne bi zarazali.
U Bangladesu 25000 ljudi se skupulo ( kada hara korona ) da se zajedno moli na jednom mesto , zar nisu mogli ti verski poglavari da kazu ostanite kuci, pratite nas preko tv, inace jako puno ovakvih primera ima . Jer na tom skupu samo da je bio jedan sto ima koronu...onda ce od te molitve vise biti stete nego koristi za opstu bezbednost.
25,000 people gather for Covid-19 prayer session in Bangladesh sparking outcry
https://www.thestar.com.my/news/wor..._8oorsx1l9CRcgHw2WPXoozHT49bwCauXrlJylMg2b1xk

banglades je tada imao samo par obolelih

tako da postoji mogucnost da na ovom skupu nema bolesnih

a ako ih ima nekoliko treba ocekivati eksploziju bolesnih

mada je pitanje i kakvo im je zdravstvo , i koliko ce se testirati uopste.

ali u globalu* kad se cuvas i bog te cuva*

To je narocito validna izjava kad je od nekoga ko nema pojma Bibliju :)

Ko je otvorio Bibliju vidi da sve pisem iz Biblije

a ti pocni da je otvaras
Ti pišeš tj postavljaš citate iz Biblije ali ih ne znaš, ne znaš šta zaista piše zato što si paglu. Mislio sam da nemaš nameru da odustaneš od kulinog falsifikata i totalno promašenog tumačenja. Ali ti samoinicijativno predstavljaš svoju glupost. Sreća pa te ovde niko ne uzima za ozbiljno.

A ima li nekih primera vera koje postuju pravilo drzave koju su takodje birali i postuju Izolacije koju nam je i sam Bog dao?

Ili se uzimaju i navode samo negativni primeri?
To.mi mirise da tema ima za cilj sve da stavi u jedan lonac i popljuje?

Bozji savet, karantin:
zaija 26,20Hajde, narode moj, uđi u sobe i vrata za sobom zatvori. Sakrij se časkom dok jarost ne prođe

Koliko vernika ovo zna i spremno je da poslusa?
Zasto nezna?

Poslednja izmena:
Odmah na pocetku da kazem, da ako moderator misli da naziv teme nije dobar, neka promeni kako on misli sa treba.
Verske institucije se postuju, one imaju svoja prava, i to je sve jasno. Ali u vandrednim situacijama kao sto je korona, trebalo bi da verske institucij malo modifukuju svoje verske obrede, da se vernici ne skupljaju u vecim grupama, da se ne bi zarazali.
U Bangladesu 25000 ljudi se skupulo ( kada hara korona ) da se zajedno moli na jednom mesto , zar nisu mogli ti verski poglavari da kazu ostanite kuci, pratite nas preko tv, inace jako puno ovakvih primera ima . Jer na tom skupu samo da je bio jedan sto ima koronu...onda ce od te molitve vise biti stete nego koristi za opstu bezbednost.
25,000 people gather for Covid-19 prayer session in Bangladesh sparking outcry
https://www.thestar.com.my/news/wor..._8oorsx1l9CRcgHw2WPXoozHT49bwCauXrlJylMg2b1xk
Da tako je.
Vernici se mogu moliti kuci, sta ih sprecava.

Jehovini Svedoci odrzavaju svoje sastanke online i na taj nacin se okupljuaju :)

Mozemo kuci proucavati Bibliju i moliti se.
Mozemo online komunicirati sa drugim ljudima.

A ima li nekih primera vera koje postuju pravilo drzave koju su takodje birali i postuju Izolacije koju nam je i sam Bog dao?

Ili se uzimaju i navode samo negativni primeri?
To.mi mirise da tema ima za cilj sve da stavi u jedan lonac i popljuje?

Bozji savet, karantin:
zaija 26,20Hajde, narode moj, uđi u sobe i vrata za sobom zatvori. Sakrij se časkom dok jarost ne prođe

Koliko vernika ovo zna i spremno je da poslusa?
Zasto nezna?
To nije savet za karantin nego za Armagedon.
Mada i sada treba slicno postupati.

A sta je po tebi Armagedob?
Umiranje.
A zar ovaj virus nije umiranje?
Zafrkancija ili?

Znaci kod drugog umiranja narod ne treba da se skloni?
Evo kandidata za temu koji odbija da ide u karantin?
Reci nam kojoj zajednici pripadas?
Ne znas sta je Armagedon?
Imas u Bibliji - Bozji Rat sta bi drugo bilo?
Ne po meni nego po Bogu.
Armagedon je Bozji rat u kojem Bog unistava zlo sa Zemlje
i nakon cega uspostavlja novi svet u kojem samo Bog vlada
kada ce u novom svetu dovesti ljude do savrsenstva da bi ziveli vecno na Zemlji.
zastupam Bozju rec.

zastupam Bozju rec.
Niko ne zastupa Božiju reč ponajmanje ljudi koji tvrde da je zastupaju. To je samozabluda i praznoverje u jednoj ličnosti koja iz ljubavi prema Bogu čini ogroman greh. Niko ste i ništa, ne zastupate nikoga, porazmislite o sebi i svojim delovanjima jer dok mislite da radite za Boga, Vi zapravo odlazite daleko od Njega. Ne zastupate ništa. Jeste li bogoslužitelj?
Molim se za vas da iznađete veliku mudrost koja vam je možda jako blizu, a bogoslužitelji nikada nisu izašli pred narod da kažu da zastupaju Božiju reč.

Pitala sam vas-jeste li bogoslužitelj? Hvala unapred na iskrenosti!
Vi ste dobra duša, ali vas je nešto zavelo, nije vam mnogo zameriti, ali je bolje da ste ispravni nego da govorite da ste oni koji zastupaju Božiju reč.
Mozda je vas nesto zavelo
ja sam kod Boga i njemu sluzim.
Zastupam Bozju rec, proucavala sam je znam je i zastupam je.

Vi morate biti bogoslužitelj i to što tvrdite se samo dugogodišnjom službom kod Boga postaje, sve ostalo je hula i umišljanje da smo Bogu služitelji.
Ne morate mi priznati da sam u pravu, ali čuvari naše vere imaju mnogo lekova protov toga i ne bi dozvolili da nas zavodi kojeko tek tako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back