znam coveka koji prodaje sumske kornjace iz Novog Sada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hi svima...
imam jedan problem...
imam kornjacu vec 2 godine tj prvo su bile dve ali mi je jedna uginula pre vise od godinu i po....ostala mi je zenka...i danas je neke cudne bele loptice izbacila iz sebe...plasim se da nisu jaja pa da li je neko imao iskustva sa tim? molim vas pomozite mi...isto sam procitao da zenkde mogu zadrzati jaja u sebi i do nekoliko godina???
pozdraw swima,
da li neko mozda zna gde mogu da se kupe kornjace u bg powoljno, isla sam po pet shopovima ali su mi rekli da je prodaja zabranjena.![]()
lako je za odzavanje.
potreban je akvarijum i grejac za zimu. i jedno ostrvce- to moze biti kamen, ali ne preporucujem zbog bakterija, nego se u pet shopu kupi gotovo. hrane se gotovom kupljenom hranom, a jedu i bareno pilece belo meso. voda im se menja na 3 dana obicno. kupuju se po dve obavezno, inace ako je jedna obicno ugine. reci sta te jos konkretno zanima?
zavolećš ih vremenom.
to su jako mila stvorenja, strašno strpljiva. a nisu dosadne... naprotiv umeju baš da budu lude...
dobro mene nervira što su zatvorene i baš mi ih je žao zato...i što tako zavise od ljudi u tim kutijama ali super su to stvorenja... videćeš ...
ovo bas i nije tacno, bar ne kad je u pitanju moja kornjacica. imam je zaista dugo i od malih nogu je sama...
znam coveka koji prodaje sumske kornjace iz Novog Sada.