Акај
Elita
- Poruka
- 15.632
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Covek je posejao seme,medjutim preko noci je dosao neprijatelj i posejao lose seme,korov.Seme je raslo ali sa njim i korov.Sejaci su govorili gospodaru da su posejali dobro seme i da ne znaju kako je porastao i korov.Gospodar im rece:"Niste vi krivi,neprijatelj je posejao korov"."Mi cemo iscupati korov",rece jedan od sejaca,ali gospodar im rece:"Ne cupajte korov,jer tako mozete ostetiti i dobro seme.Kada dodje vreme zetve,sakupite korov,pa ga svezite u snopove i bacicu ga u pec.Onda sakupite i zito i njega svezite u snopove i stavicu ga u svoje ambare".
Jednostavno,Bog je ljudima dao slobodu da izaberu hoce li biti dobri ili zli,ali je Bog voljan da pomogne svakome ko to trazi od njega,jer ce postovati i onog ko to ne trazi od njega.I inace,mi ne verujemo u Zevsa..
Сама помисао да ми неко "даје слободу и вољу" је изузетно одбојна, као и сам текст и сви текстови овог типа.![]()
Mozes li mi naci pricu o svakom od ovih paganskih bozanstava? :/ i da postavi odakle si to nasao pa da proverimo![]()
Могу, али верујем да можеш и сам. Посебно су обрађене паралеле са Митром. Слику сам окачио са мог рачунара, тако да немам линк. Мада... Ако скинеш слику на радну површину и убациш је на Гугл (има горе онај квадратић тј. оппција), можеш доћи до локације слике.![]()
Sta je onda tu nejasno da je Bog dao coveku slobodu,i to ne samo coveku vec i svakome stvorenju koje je stvorio?
Zao mi je,na forumu si religije pa ako hoces da budes ovde a ne zelis da slusas sta drugi ljudi imaju da kazu,onda...![]()
Ne sliku,nego mozes li da mi das link odakle si saznao price o ovim bozanstvima![]()
Слушам и читам, за разлику од многих овде. Како ми знамо да је Бог дао човеку слободу, када, где, зашто ? Јел' знамо зато што пише у светој књизи хришћанства ?
За почетак прочитај - http://www.near-death.com/experiences/origen048.html
А о свему осталом тј. свима имаш свуда по нету, само мало потражи. Нису ми познати наслови књига (код нас) које обрађују ово питање.![]()