- Poruka
- 5.716
Ne znam, tu već nije tako ekstremna stvar.Bojkot izbora i na lokalu...
Naime SNS će biti srećan da ukrade ŠA, a neće biti srećan da poveća broj skupštinskih sedišta na 250.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, tu već nije tako ekstremna stvar.Bojkot izbora i na lokalu...
Ja znam samo za demokratske fore- ma svi su isti, a fora broj 2. ma niko ne valja u drzavi SrbijiPa ne znam sta je tu cudno, stvarno ne razumem tvoj post...
Pa jel treba mozda umanjiti mogucnost smene vlasti kao deo nekog demokratskog procesa?
Smenjivost treba da je ukljucena u proces demokratije, ali ne na misice, da svaki izbori budu bukvalno borba da skines Milosevica, pa da skines Tadica, pa da skines Vucica...tako je do sada bilo...
Znaci muka i silni napori da se tako odradi demokratija...
To je zaebancija od demokratije ili ono sto vam politicari prodaju kao fore, posle mene potop i fora 2 bolje manje zlo izabrati...
To jesu fore onih koji rade za vlast...i same vlasti...nebitno koja je....Ja znam samo za demokratske fore- ma svi su isti, a fora broj 2. ma niko ne valja u drzavi Srbiji
Ne, evo ja sam za vlast i nikad necu reci svi su isti,...jer nisu.To jesu fore onih koji rade za vlast...i same vlasti...nebitno koja je....
Prvom forom se napravi splacina od kvalitetnih kandidata koji mogu da budu opozicija i pretnja, a druga je opravdavanje sopstvene nesposobnosti kao najjace i najvece sposobnosti u zemlji...
Da ali vučić je ubedljivo najlošiji.Ne, evo ja sam za vlast i nikad necu reci svi su isti,...jer nisu.
Vucicu recimo, ni jedan politicar nije ni do kolena.
Isto tako necu reci, niko ne valja, jer je to idiotski, to znaci da smo mi maloumna nacija koja nema ni naucnika, ni pisca, ni istoricara, ni umetnika, ni generala, ni sportiste, ni politicara ...svi retardi.Zato vi to radite, i niste svesni kakva je to glupost.
Vučić je najgori predsednik čak i po Makijaveliju!Ne, evo ja sam za vlast i nikad necu reci svi su isti,...jer nisu.
Isto tako necu reci, niko ne valja, jer je to idiotski, to znaci da smo mi maloumna nacija koja nema ni naucnika, ni pisca, ni istoricara, ni umetnika, ni generala, ni sportiste, ni politicara ...svi retardi.Zato vi to radite, i niste svesni kakva je to glupost.
da, verovatno je po Vucicu i postao poznatVučić je najgori predsednik čak i po Makijaveliju!
To zavisi sa cije tacke gledista,Da ali vučić je ubedljivo najlošiji.
Bonđorno padreTo zavisi sa cije tacke gledista,
za vas vatikanske krstase jeste najlosiji, na srecu nasu.
Ti si poseban, tebi treba skidati kapu, treba ti se klanjati do zemlje....Neronov potomak...Ne, evo ja sam za vlast i nikad necu reci svi su isti,...jer nisu.
Можда зато што он има два метра а сви пузе до њега?Vucicu recimo, ni jedan politicar nije ni do kolena.
Ako je posebnost razmisljati logicno, onda sam posebna.Ti si poseban, tebi treba skidati kapu, treba ti se klanjati do zemlje....Neronov potomak...
Znaci ispali ste majmuni
On je u svakom pogledu divМожда зато што он има два метра а сви пузе до њега?![]()
Ovo kad vidiš šta Vučić radi, samo ograditi Srbiju žicom, forenzika poluotvorenog tipa.Znaci ispali ste majmuni
Мерено спрам жуте банде- свакако.On je u svakom pogledu div