Korak napred

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Rado bih ti pomogla, ali nisam ni ja gledala juce nego sam snimila. Zasad znam samo da je Rober hteo da uvali maloga babi i dedi, ali se predomislio i zadrzao malog. Onaj Hose diler se srusio na casu, u bolnici su ustanovili da je drogiran pa je u skoli izvrsena premetacina soba da se nadje droga. Nista drugo ne znam, ako je neko gledao neka preprica por favor :mrgreen:

E evo ponudicu se da vam prepricam epizodu...
Dakle...secate se kutije koju je Pedro kupio Silviji? Poklonio je tu kutiju Loli,medjutim,Beni je ispricao Ingrid i Loli da je Pedro tuzan zbog Silvije jer joj nije dao poklon kada je video gde zivi,tada je Lola shvatila da je taj poklon kutija i kada je Kristobal postavio Pedra i Lolu za par u onoj sceni koju Pedro nije mogao da uradi sa Silvijom,ona je se izdrala na Pedra da nije u redu i da ona ne zeli da bude necija zamena...:confused:
Roberto je krenuo da vrati klinca babi i dedi ali ga je na kraju zgrabio i vratio sa njim u skolu...sutradan je policija dosla da uzme malog jer je podignuta optuzba protiv Roberta...sve u svemu to je se ok zavrsilo,Karmen je pricala sa njim i rekla mu da ako zeli da bude dobar covek mora prvo da bude dobar otac..bla,bla i poslala ga na cas...
Sto se Hosea tice,pre nego sto je se srusio dao je Loli neke tablete jer ona nije mogla sve da ''postigne'',zatim je se srusio...posle toga u skoli je objaljeno vandredno stanje i Antonio i Gaspar su krenuli da pretresaju sobe iako su se bunili i profesori i ucenici...nakon toga kada su skupili sve lekove Adela je uzela sve to i odnela na cas i nesto im pricala kako trebaju da misle na sebe...kako oni vrede i da mogu da uzmu svoje stvari...
E da,Huan i Dijana su opet raskinuli jer Huan misli da ona njega ne voli....:rtfm::think:
Eto to bi bilo nesto ''ukratko'' :mrgreen:

E evo ponudicu se da vam prepricam epizodu...
Dakle...secate se kutije koju je Pedro kupio Silviji? Poklonio je tu kutiju Loli,medjutim,Beni je ispricao Ingrid i Loli da je Pedro tuzan zbog Silvije jer joj nije dao poklon kada je video gde zivi,tada je Lola shvatila da je taj poklon kutija i kada je Kristobal postavio Pedra i Lolu za par u onoj sceni koju Pedro nije mogao da uradi sa Silvijom,ona je se izdrala na Pedra da nije u redu i da ona ne zeli da bude necija zamena...:confused:
Roberto je krenuo da vrati klinca babi i dedi ali ga je na kraju zgrabio i vratio sa njim u skolu...sutradan je policija dosla da uzme malog jer je podignuta optuzba protiv Roberta...sve u svemu to je se ok zavrsilo,Karmen je pricala sa njim i rekla mu da ako zeli da bude dobar covek mora prvo da bude dobar otac..bla,bla i poslala ga na cas...
Sto se Hosea tice,pre nego sto je se srusio dao je Loli neke tablete jer ona nije mogla sve da ''postigne'',zatim je se srusio...posle toga u skoli je objaljeno vandredno stanje i Antonio i Gaspar su krenuli da pretresaju sobe iako su se bunili i profesori i ucenici...nakon toga kada su skupili sve lekove Adela je uzela sve to i odnela na cas i nesto im pricala kako trebaju da misle na sebe...kako oni vrede i da mogu da uzmu svoje stvari...
E da,Huan i Dijana su opet raskinuli jer Huan misli da ona njega ne voli....:rtfm::think:
Eto to bi bilo nesto ''ukratko'' :mrgreen:

Samo jedna isprawka...ako ne zamerash...Karmen je rekla Roberu da prwo mora da postane dobar chowek pa tek onda dobar otac...obrnula si...:mrgreen::lol::):o:D:p

U cetvrtak nije bilo epizode, jel? Pustali su nesto drugo izmedju 6 i 7, koliko sam ja videla. Medjutim, gledam je juce epizodu i odjednom su Ingrid i Huan spavali, Silvija dobila stipendiju a Adela se izvikala na Kristobala sto ju je ispalio za sastanak. Jesu ovi na foxu preskocili epizodu ili sam je ja propustila? :ljutko:

Mislim da ne umisljas jer je epizoda u cetvrtak ujutru - repriza od srede,bila ona kad su se svi prijavljivali za stipendiju a repriza u petak je bila kako je Silvija dobila stipendiju i svi je mrze,nije ni meni ta epizoda bila najjasnija....mada ja sam zakasnila 10 minuta na reprizu u petak ali u tih 10 min nije moglo sve da se izdesava...

U cetvrtak nije bilo epizode, jel? Pustali su nesto drugo izmedju 6 i 7, koliko sam ja videla. Medjutim, gledam je juce epizodu i odjednom su Ingrid i Huan spavali, Silvija dobila stipendiju a Adela se izvikala na Kristobala sto ju je ispalio za sastanak. Jesu ovi na foxu preskocili epizodu ili sam je ja propustila? :ljutko:

E stvarno,i ja sam se bas iznervirala,a nisam htela da propustim epozidu kad se Ingtir i Huan smuvaju...:otkacio:

Stvarno su bezobrazni.:dash::roll:

Da li se to meni chini ili su pre neki dan iz chista mira prekinuli seriju i pushtali one smeshne video klipove... :confused:

Nije, nego se slika u jednom trenutku zamrzla pa je jedan kadar sa novim ucenicima ispred skole stajao na ekranu dobra dva minuta, onda su pustili te klipove.

Kad se pre pojavila Marta, ja je nisam ocekivala jos najmanje jednu sezonu?

Preskocili su, zato sto ima male dece koje gledaju seriju, a ko zna kako su se oni smuvali i sta je bilo posle! :rotf:

Nije, nego se slika u jednom trenutku zamrzla pa je jedan kadar sa novim ucenicima ispred skole stajao na ekranu dobra dva minuta, onda su pustili te klipove.

Kad se pre pojavila Marta, ja je nisam ocekivala jos najmanje jednu sezonu?

E nije shija nego vrat... :roll: Zar to nisam i ja rekao? Zamrzla se slika i seriju su prekinuli i pustili klipove... :rtfm: Prostakluk...

Ovu seriju sam gledala stalno kad se prikazivala....znam napamet scene....skroz je vrh ............:D:D:DSamo da mi vidite zidove sobe.....Posteri i slichice......sve moguce iz casopisa......jupiiiiiiii............::lol::lol::lol:

E nije shija nego vrat... :roll: Zar to nisam i ja rekao? Zamrzla se slika i seriju su prekinuli i pustili klipove... :rtfm: Prostakluk...

Ti si rekao da su "prekinuli epizodu iz cista mira", e pa nije nego se prvo slika zamrzla. S'a je, oces da se bijes? :tease:

E, a danas im je na zurci svirao Juanes :orkestar: a ona seljanka Dijana se :drunk: i ispovracala. Kakva klasa!

Back