Korak napred

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ljudi, jel ima danas?

Ja danas cekala da pocne u 18,05 kad ono vidim pocinje onaj kviz sa bracnim parovima koji me uzasno nervira, pa sam okrenula na teletext da vidim sta se desava kad ono izgleda da serije vise nema ponedeljkom, nego od utorka do petka. Kakva glupost :otkacio:, kopiraju Seranove koji isto nisu isli ponedeljkom.

Kad se vec svi izjasnjavaju, meni je naj naj omiljeniji lik Adela, na Pedra sam se palila, a niko me nije nesto posebno nervirao, pardon izvin'te, jeste Lolin tata onako zestoko i pomalo Dijana.

Ja danas cekala da pocne u 18,05 kad ono vidim pocinje onaj kviz sa bracnim parovima koji me uzasno nervira, pa sam okrenula na teletext da vidim sta se desava kad ono izgleda da serije vise nema ponedeljkom, nego od utorka do petka. Kakva glupost :otkacio:, kopiraju Seranove koji isto nisu isli ponedeljkom.

Kad se vec svi izjasnjavaju, meni je naj naj omiljeniji lik Adela, na Pedra sam se palila, a niko me nije nesto posebno nervirao, pardon izvin'te, jeste Lolin tata onako zestoko i pomalo Dijana.

Pa bash ja danas odluchila da gledam, kad ono nema:neutral:
Proshle nedelje nisam imala vremena i sad chekam ja, ono bilo 18:10 i pogledam TV program na netu kad stvarno nema... pa reko da pitam , mozhda vi zanate...

I on je mnogo glup! Mislim dva puta je insistirao da piju alkohol, jednom u skoli i jednom kod njega, i ona oba puta pukla zena da nece da pije i on i dalje ne konta da je alkoholicarka! :dash:

Da,stvarno.ja sam propustila epizodu kad je on spavao sa Ingrid.Jel to prikazano,ili je samo spomenuto,nisam sigurna...

Rober je rekao Ingrid da je saznao da ima sina,i zamalo spavao sa njom.

Mislim da se nista drugo bitno nije desilo.

Da,stvarno.ja sam propustila epizodu kad je on spavao sa Ingrid.Jel to prikazano,ili je samo spomenuto,nisam sigurna...

Ja mislim da to nije ni bilo prikazano, nego su samo pomenuli, a kao bilo je to prvi dan skole ili tako nesto.

Upravo sam iskopala na netu (evo clanak http://www.diezminutos.es/famosos_c..._por_enamorarme/gente_con_estilo_beatriz_rico) da je Beatriz Rico / Dijana bila do pre godinu dana sa Karlosom Bardemom, ruznim bratom Havijera Bardema, a on je sada sa Martom :aaa:

Tranquila, nisu se smuvali jos. On je njoj drzao casove pevanja, gde jos nije bilo nikakvog muvanja, ali svi u skoli misle da je bilo i da su oni zajedno (i profesori i ucenici). Tako da nisi nista propustila, bice sigurno u sledecim epizodama.
I da, kad je Dijana cula za to "muvanje" izivljavala se na Ingrid da radi neki okret i svaki put kad pogresi da uradi 50 trbusnjaka! Bitch!!! :otkacio:

Odlicnha serija...kako je Monica Cruz-Silvija preslatka...jel znash wapa mozda koje je god? i Lola je slatka...swe same Spanjolke...a Wapa?...mada je moja Natalia najbolja...xexe...:)

Odlicnha serija...kako je Monica Cruz-Silvija preslatka...jel znash wapa mozda koje je god? i Lola je slatka...swe same Spanjolke...a Wapa?...mada je moja Natalia najbolja...xexe...:)

Caaaaaoooo Uroshe, gde si? Monica Cruz je rodjena 16.3.1977. u Madridu, zavrsila je Kraljevsku akademiju plesa, a igrala je sedam godina u grupi Hoakina Kortesa- najpoznatijeg igraca flamenka na svetu. Lola - Beatriz Luengo je 1982. godiste. Sta "a Wapa", koje sam godiste ili da li sam Spanjolka. Na drugo pitanje odgovor znas, a na prvo nechu da ti kazem :mrgreen:

Koliko se ja secam te serije,
bio jedan sladak decko,
sroz sporedan lik i sutnuli ga iz serije posle prve sezone...
Hose se zvao...
Mrsav i visok, kulj nos, simpa skroz...

Ne znam za Hosea, da nije Beni, on je visok, mrsav, ima neke ekstenzije u kosi, sutnuli ga posle prve epizode.

Caaaaaoooo Uroshe, gde si? Monica Cruz je rodjena 16.3.1977. u Madridu, zavrsila je Kraljevsku akademiju plesa, a igrala je sedam godina u grupi Hoakina Kortesa- najpoznatijeg igraca flamenka na svetu. Lola - Beatriz Luengo je 1982. godiste. Sta "a Wapa", koje sam godiste ili da li sam Spanjolka. Na drugo pitanje odgovor znas, a na prvo nechu da ti kazem :mrgreen:

Nije bilo pitanje kje si god. nego swe spanjolke su extra...u tom nekom fazonu...:D

Ne znam za Hosea, da nije Beni, on je visok, mrsav, ima neke ekstenzije u kosi, sutnuli ga posle prve epizode.
Ne, to je onaj sa dredovima...
Ovo je Roberov drug,
stalno je sa njim bio u pocetku,
i na prijemnom su bili zajedno...
Totalno sporedan lik...

Ima reprize ujutro oko 10, 11h, ne znam tacno.
Da li neko mozda zna sta se juce izdesavalo, nisam gledala.

Doshla je Silvijina tetka ( mislim da se zowe Alisija, ali nisam siguran ), koja je inace poznata...a ta tetka Silviji inache ide na ziwce...Rober pricha swima da je Lola prawa zwer u krewetu...profesorka modernog plesa koja je dobila otkaz odlazi u London i ostawlja macku Huanu ( ako je to onaj baja shto je bio sa njom )...Adela je pre nego shto je pochela da radi u shkoli bila striptizeta i ponekad se bawila prostitucijom...a neki DVD u fazonu wrele dewojke Madrida ili tako neshto je Rober pustio neznajuci da na njemu ima Adela...i izashla je waljda u nowinma...mora pred neki odbor da odluche o njenoj sudbini, a Karmen je potpuno podrzawa...Adela je zadala da naprawe koreografiju prwaci i podelila ih u 2 grupe...u jednj grupi je Silwija i tu se wecina uchenika prijawlio, npr. Ingrid, Pedro itd. a ''wodja'' druge grupe je Lola, a sa njom je Rober i josh neki...Silwija i Lola su se poswadjale zbog sale...ali Silwija je u prawu jer se ona prijawila za salu, a Lola nije...njih dwe su se zeshce poswadjale, a da nije bilo drugih pobile bi se...
To ti je ukratko...swe u swemu dobra epizoda...sorry zbog imena joosh ih nisam bash se pohwatao...:)

Back