Korak napred

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da,Ingrid je super lik, najjaci zenski u celoj seriji.A i najlepsa je,i idealna za Huana.

A i mene Lolin tata nervira,ne odlepljuje se od nje...:p

AL kako me je Marta nervirala,nenormalno.:thumbdown:

I skroz bzvz je sto nema reprize,i nju bih gledala:whistling:

Inace,lep avatar!:ok:

Poslednja izmena:
Da,Ingrid je super lik, najjaci zenski u celoj seriji.A i najlepsa je,i idealna za Huana.

AL kako me je Marta nervirala,nenormalno.:thumbdown:

Inace,lep avatar!:ok:

Moj? Gracias :mrgreen: Volim Belen.

Ingrid je mnogo lepa i u prirodi, vidjena je od strane mene proslog leta u Madridu u parku, nije se uopste ponasala kao neka zvezda (ruku na srce, i nije tako velika zvezda).

Marta se iritantno ponasa, ali fenomenalno igra balet (za razliku od modernog plesa :thumbdown:), pa sam joj nekako oprostila.

Popravila se Marta, cekaj novu sezonu Seranovih i njen ples sa Tete :)

Ijaoooo, jedva cekam!!! Ne znam jedino kako je Tete otplesala, nije se dosad nesto iskazala na tom polju. E, a kako je igrala Adela i to pijana, kad bi ja tako igrala trezna gde bi mi bio kraj :mrgreen:

Meni Silvija bas slatka,
A za cas glume moraju da budu goli u krevetu a Lolu je sramota

Slatka je, fenomenalno igra, ali ne zna nesto da glumi (valjda je Penelope pokupila sve glumacke gene u porodici).
Ali sto se Lola skinula pred chaletom :thumbdown:. Mislim, i on je znao da ce ona da se skine pa je ipak usao u salu :thumbdown:. WTF?!?!?

U početku,kad su je prvi put davali,gledao sam je i ubrzo mi se smučila....ono kao treba da predstavlja nekakav fakultet...totalna glupost,isfolirani likovi :dash: jedino mi se svidjala ona profesorka alkoholičarka:mrgreen:
Isto toliko su mi Seranovi iritantni,hvalim te Bože da je gotovo....

Ja sam gledala skoro sve epizode po 5 puta :lol: Tako da sad ne gledam...mada, mogla bih...
Najviše sam uvek volela Lolu:
Glas anđela,
niska (k'o ja:)),
dugačka, ravna, crna kosa...
Imamo sličnosti :tick:

Seriju sam gledala 2 puta ali nikada nisam gledala kraj:lol: zato sad ne smem da propustim:mrgreen:
Inache,swaka epizoda mi je zanimljiwa i nikada mi nece dosaditi:heart:
Najwishe wolim Lolu(ima prelep glas,super igra i odlichno glumi,lepa je i simpatichna...)
Takodje wolim i Pedra,Robera,Ingrid(likusha:mrgreen:),Huan je car...Malo manje wolim Silviju...Marta me je jako nerwirala kad se pojawila u seriji ali kasnije mi je bila OK...
E da,i onog Benija jako wolim i zao mi je shto ce tako brzo napustiti seriju:(

Ne znam, ali mene su oduvek najvise nervirali Lola i Pedro
Rober mi je totalno simpatican, pogotovu onda kad se borio za sina (sva sam se bila rasamentalisala :rumenko:)
Inace su mi ubedljivo omiljeni likovi Silvija i Adela.
Eto, da se ukljucim u ovu temu od pocetka posto sam za Seranove zakasnila:D

Meni Silvija najlepse igra, a kao lik na pocetku je snob, a posle postaje okay... Lola je slatka i ima prelep glas, ali ne volim kad su tako previse slatki...:roll:
Rober je okay, u pocetku me je nervirao, a posle sam se kidala od njega!:hahaha:
Pedro je super, i prelepo peva...
Inace , najvise volim mArtu...

Back