Korak napred

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E svaka ti cast Uroshe, bas si bio opsiran :ok:
Nisi pogresio nijedno ime. Profesorka modernog je Dijana, ali nju ne moras ni da znas posto je mnogo iritantna, ali ipak vratice se u seriju.

Daj me podseti koju je ulogu imao, secam se kao kroz maglu, ali zesce gustu maglu :mrgreen:
Mislim da su ova trojica isli kod njega na casove da je drzao neku skolu ljubavi, tako nesto....
Ne, to je onaj sa dredovima...
Ovo je Roberov drug,
stalno je sa njim bio u pocetku,
i na prijemnom su bili zajedno...
Totalno sporedan lik...
A, znam :) Njega su valjda zbog droge izbacili iz skole onda kada je bila ona afera sa Lolom, kada je ona uzimala tablete neke.

Ponovo ponedeljkom ima serija.

Mislim da su ova trojica isli kod njega na casove da je drzao neku skolu ljubavi, tako nesto....

A, znam :) Njega su valjda zbog droge izbacili iz skole onda kada je bila ona afera sa Lolom, kada je ona uzimala tablete neke.

Ponovo ponedeljkom ima serija.

E vidis vrlo moguce,
uglavnom steta jako lep decko,
bar meni...
Uvek mi se svide tako neki nebitni likovi...

Sta je ovo?!?! Danas opet nije bila serija nego su pustili onaj kretenski kviz sa bracnim parovima, koji verovatno gledaju samo ucesnici i eventualno njihova rodbina.

Zasto to kazes bre..?
Pa voditelj je bas sexy...:super:

Nije problem u voditelju, nego u debilitetu pitanja kao sto je: Da li bi vas vasa zena pre opisala kao druzeljubivog ili otvorenog? :dash:

Vise bih volela da nema ponedeljkom,a da ima poslednja 4 dana.

Lakse izdrzim cekanje:p

Ja bi volela da pustaju svaki radni dan, ali mi se cini da povremeno, kad im se chefne, zaborave da puste seriju, pa bio ponedeljak ili petak.

Jeste li mozda upuceni da li je u seriji bilo jos pravih parova osim Silvije i Robera, Lole i Pavela (onog Kubanca crnca) i Adele i Pedra? Koliko ja znam, Lola (Beatriz Luengo) i Kubanac su jos zajedno.

I ja bih volela da ima svaki dan,al ako vec jednom nedeljno ne puste,nek bude to ponedeljak,malo duzi vikend..:)

Au,sad si me zbunila,zar su Adela i Pedro i privatno zajedno bili?:eek:

Mislim da Lola nije vise da Pavelom.

Kako se on svim mojim drugaricama on svidjao,meni uopse ne.:p

Au,sad si me zbunila,zar su Adela i Pedro i privatno zajedno bili?:eek:

Bili su zajedno negde od pocetka serije pa do kraja snimanja trece sezone, ali se nisu nesto mnogo slikavali zajedno, bili su diskretni. Inace su mi oni extra par, oboje visoki, vitki, ona je doduse sest godina starija, ali dobro...

Bas sam pitala pre oko dva meseca drugaricu koju prati Beinu karijeru i rekla mi je da je i dalje sa Yotuelom.

Jeste, Bea je nedavno izdala novi cd i na njemu je saradjivala sa Yotuelom, tako da mora da su jos zajedno. Stavila sam ja na nekoj od prethodnih strana link na youtube sa novim singlom. A bas su mi zanimljivi kao par, ona sitna, on krupan, ona bela, on crn :super:

Back