- Poruka
- 48.596
Cekaj, aj mi reci sto joj se i dalje slihtas kad te onako lepo naduvala.
da me poznajes, znao bi da taj post nije slihtanje.

samo uvod u nesto drugo.

bolje da predjemo na drugu temu, da caskamoo tvojoj veri.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekaj, aj mi reci sto joj se i dalje slihtas kad te onako lepo naduvala.

Pricaj ti sta hoces druskane, ali onaj musliman koji ne juri okolo "nevernike" - nije pravi musliman i protivi se i kuranu i Muhamedu, a onaj koji to radi - pa on je prosto terorista i poremeceni zlikovac. Neka gospoda muslimani biraju u koji ce folder.
Nebo i zemlju je Allah stvorio za sest dana po suri 7:54, 10:3, 11:7 i 25:59
Ali osam dana po Suri 41:9-12 !!!
Zlo sto napada covjeka je gledano da je od Allaha (Sura 4:7, od nas samih (Sura 4:79) i od Sotone (Surah 38:41) !!
U Suri 22:47, Allahov dan je jednak 1.000 ljudskih godina a u suri 70:4, jedan dan je opisan sa 50.000 ljudskih godina.
Kazna za preljub je bicevanje 100 puta za oba spola u Suri 24:2, dok je kontradikcija u Suri 4:15-6, tj. dozivotna robija zene a nikakva kazna za muskarca!!!
Sto je sada tocno????
Sotona je onaj koji zavodi i vodi ljude u Suri 4:119-120, a Allah to cini u Suri 16.93.
Sura 2:256 tvrdi nesto drugo nego Sura 8:38-39, koja naredjuje muslimanima da se bore dok sve ostale vjere osim islama nisu unistene. Slicno, Sura 45:14 govori Muslimanima da oproste nevjernicima dok Sura 9:29 naredjuje da se protiv njih bore.
...zaista puno vremena treba da se o ovome diskutuje...zanimljivo je da je samo zemlju stvorio za dva dana!! posle je doradjivao sve ......na kraju imamo ta dva dana "viska".....ona su objasnjenja u drugom delu Kurana...bas tu gde se javljaju dva dana viska govori o nevernicima...o onima koji sumnjaju...
..zemlju je posle doradjivao....nebo, oblikovanje neba....sve je to trajalo............da li jos traje? koliko ce dana biti na kraju ukupno..........ko je taj sto sumnja zbog ta dva dana? ko to trazi "greske", pre nego sto savlada abecedu :-))
ono sto ne razumem su muslimanke koje podrzavaju kuran. kapiram zasto ga muskarci podrzavaju, oni su prema kuranu u svakom pogledu u prednosti. samim svojim rodjenjem otvoreno postaju bogovi i gospodari svega. zena nema pravo glasa, postoji samo da bi sluzila nekome i da bi radjala, po mogucnosti musku decu. ukoliko ucini prekrsaj, kazna za zenu je mnogo veca, nego za muskarca, i najcesce je nasilna smrt. zena u islamu je potpuno ogranicena, u svakom pogledu. pa gde je tim zenama koje podrzavaju kuran pamet, ili im je u glavi nesto lepljivo, meko i sundjerasto, kada mogu to da podrzavaju? na stranu to sto kuran propagira nasilje nad nemuslimanima. sto cine sve da bi sirili svoju veru, pa je iz tog razloga muslimankam zabranjeno da se udaju za nemuslimane, dok je muslimanima dozvoljeno da se ozene nemuslimankama.
msm, sad cu doci do onoga - pa kada trpe, znaci i da zasluzuju sve sto im rade.
ono sto ne razumem su muslimanke koje podrzavaju kuran. kapiram zasto ga muskarci podrzavaju, oni su prema kuranu u svakom pogledu u prednosti. samim svojim rodjenjem otvoreno postaju bogovi i gospodari svega. zena nema pravo glasa, postoji samo da bi sluzila nekome i da bi radjala, po mogucnosti musku decu. ukoliko ucini prekrsaj, kazna za zenu je mnogo veca, nego za muskarca, i najcesce je nasilna smrt. zena u islamu je potpuno ogranicena, u svakom pogledu. pa gde je tim zenama koje podrzavaju kuran pamet, ili im je u glavi nesto lepljivo, meko i sundjerasto, kada mogu to da podrzavaju? na stranu to sto kuran propagira nasilje nad nemuslimanima. sto cine sve da bi sirili svoju veru, pa je iz tog razloga muslimankam zabranjeno da se udaju za nemuslimane, dok je muslimanima dozvoljeno da se ozene nemuslimankama.
msm, sad cu doci do onoga - pa kada trpe, znaci i da zasluzuju sve sto im rade.

Pa kad ne znaju za bolje. Kako neka zena iz Afganistana moze da zna da svuda u svetu zene imaju ista prava i isto 'vrede' kao i muskarci?
Volu zene da trpe. Bar malo.![]()

tebi bi izgleda prijalo da predjes u islam. hitro menjaj veru.![]()
![]()

da me poznajes, znao bi da taj post nije slihtanje.![]()

ne sve. pored tolikih sredstava komunikacije mnoge danas i vide i cuju da ne zavisi svuda u svetu zivot zene od hira muskarca. nekada imam osecaj da su svi oni slucajevi kasapljenja zene od strane muza, samo njegov hir ili su jednostavno neki od njih labilni, a znaju da nece biti kaznjeni. nisu ni svi takvi, ali u nekim sredinama je jezivo.
imala sma drugaricu muslimanku, koja je zivela u bg. njeni su bili prilicno opusteni po pitanju vere (da ne kazem skroz), ali se ona u 19-oj udala po svim njihovim obicajima, za tipa koji je tezio ka tim obicajima. i to zato sto je htela tako. moguce je da je to posledica zaljubljenosti. nemam vise kontakt sa njom.
nisu mi jasne uopste. eto ta moja bivsa drugarica mi nije bila jasna. ona nije morala.
O vjernici, zašto ste neki oklijevali kada vam je bilo rečeno: "Krenite u borbu na Allahovu putu!", kao da ste za zemlju prikovani?* Zar vam je draži život na ovome svijetu od onoga svijeta? A uživanje na ovome svijetu, prema onome na onom svijetu, nije ništa.

Mozda gresim, ali mi se cini da ovakav EPP nema ni u bibliji...![]()

O čemu to ti pričaš idolopokloniče ...crnog kamena...
Mozda gresim, ali mi se cini da ovakav EPP nema ni u bibliji...![]()
Zavisi od sredine u kojoj zive.
Tvoja drugarica sigurno nece ziveti kako zivi zene na bliskom istoku, jer izmedju ostalog ona zna da ukoliko pocne maltretiranje ima neko ko ce stati uz nju, dok su zene tamo prepustene na milost/nemilost muskaraca.
I da..... Sta mislis zasto je zenama strogo bilo(jos uvek je u nekim zemljama/krajevima) zabranjeno obrazovanje?
jerohinac:Nije mi ovde zanimljivo kada mi nema Muhamedovih sledbenika.
Aj kazi iskreno, jel da dobro zborim?![]()
Tension:Pa daj da se upoznamo, msm, ne bih li bolje shvatio tvoje postove![]()