- Poruka
- 5.887
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta će vam to ako se ne sexate?Za svaki slučaj...ako se desi?http://mondo.rs/a60750/Magazin/Ljubav/Kontraceptivna-pilula-za-prekid-menstruacije.html
Konačno da neko istraži i ovo...
Ja se ne ponašam tako i ne osuđujem žene bez veze.Pitam da bih saznao nešto što ne znam.Hahaha
Na ovo neozbiljno pitanje odgovoricu ozbiljno:
1. Nisam sebična, želim da obavestim žene
2. Pored kontraceptivne uloge, ove pilule prekidaju menstruaciju. Iako nemam sexualni život, ciklus imam.
I to veoma bolan, praćen migrenom. Ukratko, kvalitet života bi mi se poboljšao.
(A sad samo da čekam da i ovo što sam sad rekla bude kad-tad okrenuto protiv mene )
Hahaha
2. Pored kontraceptivne uloge, ove pilule prekidaju menstruaciju. Iako nemam sexualni život, ciklus imam.
(A sad samo da čekam da i ovo što sam sad rekla bude kad-tad okrenuto protiv mene )
Sintetički hormoni obično imaju gomilu nuspojava za razliku od prirodnih.Ljudi, šta me napadate :aaaaa:
1. @црна брада - izvini ako sam te pomešala sa nekim
Mislila sam da si pročitao na jednoj drugoj temi kad sam rekla da nemam sex, pa sam zato rekla da sve što kažem, može i biće upotrebljeno protiv mene, više u šali rečeno
2. @kalisto- kad imaš migrene po 8 do 12 sati dnevno, ne možeš apsolutno ništa da uradiš, uključujući i odlazak na posao... Bolne menstruacije takođe.
Svakog meseca po 2 dana neplacenog, i ode mi godišnji odmor. I naravno da se kvalitet života poboljšava kad se eliminiše bol.
3. Ja nikoga ne nagovaram da ovo uzme, samo sam podelila informaciju u najboljoj nameri.
Hahaha
Za ovo pod 1) nemam šta da kažem, osim da je lepo od tebe.
Što se tiče ovog pod 2), mogao bih da ti pomognem da najzad imaš ono što pišeš da nemaš, ali oko onog što pišeš da imaš, ne znam kako da ti pomognem da nemaš, a rado bih ti i oko toga pomogao.
За мигрене постоји неуролошка терапија.
За прекид циклуса.. Не ради то, навући ћеш карцином грлића материце, инфаркт, шлог...кпристи естроген сопствени док га има обилато, али ако хоћеш већу вероватноћу да раније скончаш, ок.
HVALA
Ali znaš kako se kaže: "Bolje je nemati ono što želiš, nego imati ono što ne želiš"
- - - - - - - - - -
Jeste to tačno, ali meni su doktori (nekoliko različitih) svi rekli isto: dijagnoza: migrena vezana za menstrualni ciklus.
8 dan, odnosno kad prestaje, glava mi puca.
Ja imam baš problem, a znam da nisam jedina, pa sam zato htela da podelim ovaj link.
Inače, ni ja neću uzimati ovo "na svoju ruku", ako moja doktorka odobri, prvo moram da se konsultujem.
Da se uozbiljim - nisi jedina, a nekoliko njih znam koje su imale takve probleme i sve su se izlečile najzdravijim i najprirodnijim mogućim putem - trudnoćom. Sredili im se hormoni, prestale glavobolje, smirile im se materice i ciklusi.
Što bi rek'o rahmetli Džon Lenon - samo ti je ljubav potrebna.
http://mondo.rs/a60750/Magazin/Ljubav/Kontraceptivna-pilula-za-prekid-menstruacije.html
http://mondo.rs/a60750/Magazin/Ljubav/Kontraceptivna-pilula-za-prekid-menstruacije.html
ja se s tim ne bih zezala
pa podvezi jajnike
to ti niko ne moze zabranit
mada pojma nemam sta tim dobijas