Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala punonakon toga predlažem
Pogledajte prilog 1534631
pa tek onda kada dobiješ podlogu uzmi marmeladu ako već želiš (ne bi bila moj odabir jer su sve više manje nekako ljigave i ljepljive i na njih se dosta skupljaju ose valjda zbog ugodnog mirisa).
umjesto marmelade predlažem ovo
Pogledajte prilog 1534633
Čula sam od drugarice da je ludilo i da se baš brzo dobije boja, pa rekoh hajde da vidim da li ima neko da je koristioПрви пут чујем да ово постоји...
Hvala još jednom na preporukama, sačuvala sam fotke, pa ću potražiti ili naručitiNema na čemu
ako već razmišljaš o marmeladi ova je nešto manje ljepljiva i bolje se upija u kožu
Pogledajte prilog 1534635
Pojacavanje preplanulosti -> pojacavanje rizika od raka koze. Ne drkkajte se sa tim.to je krema za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom ali mislim da se od nje baš i ne može dobiti neka jača boja. Ove marmelade su za pojačavanje preplanulosti
A to je za to ahaaaUskoro će leto, da li ste probale ovu Afroditinu marmeladu, ako da, kakva su iskustva? Da li pomaže i nama sa aristokratskim svetlim tenom?
Pa istoA to je za to ahaaa
Slikala sam je pre neki dan jos gledam sta je bre ovo
Ne znam ja sam seljanka za te stvari ... Bela sam ko sir, ne suncam se, ne koristim nista osim zastite ponekad