gost 92482
Primećen član
- Poruka
- 636
Ne bih rekao "muško ne voli", više da zasmeta, jer čest je primer da neke vizuelne elemente ističete neprestano, od sise, dupe, tato, do paklenih kombinacija u vidu sjaja na obrazima, nošenja jedne te iste nijanse odeće ili pak farbanja kose u plavo (akvamarin) i zeleno,... mada se i to podnese. Iskreno, koliko god ispočetka delovalo besmisleno da se neko ulepšava da bi ga primetili i da bi se dopao i drugima, vremenom shvatiš da se oni (u ovom slučaju žene) barem trude za to. I nije da su nešto često uspele u tome, ali i pored svega ste ponosne na svoje (ne)delo (sebe). Toliko da jedva dočekate da spomenete šta i kako. I to smeta, jer se na kraju i zaboravi zašto, i postane samo ulepšavanje radi ulepšavanja i da bi pokazali kako se ulepšavamo. I ako ne razumete šta hoću da kažem potpuno vas razumem.
Poslednja izmena:
se npr. trudim da ljudima izgledam (kada se ulepsam) u svakom slucaju malo lepse nego sto jesam prirodno (mada su to nijanse u pitanju
), ali mi je najbitnije da odajem utisak sebe u pravom svetlu (odnosno onako kako ja sebe vidim). Svakog dana se covek menja u svakom smislu, pa tako i sam sebe svakoga dana drugacije dozivljava-npr. jednog dana se osecam otvoreno (prema spolj. svetu) i puna neke pokretacke energije pa se onda 'ulepsam' uglavnom kroz jake boje-za nekog je to mozda napadno, ali sam ja nekako u skladu sa sobom....dok sledeceg mogu da se osecam krhko i osetljivo pa da se obucem, nasminkam i 'nosim' povucenije i neutralnije (da ne kazem konzervativnije).., ima tu jos mnogo varijacija.. Tako na neki, recimo, vizuelan (a i energetski) nacin ostavljam utisak za sta (ni)sam raspolozena..-da li sam raspolozena za nova upoznavanja, druzenja, razmenu intenzivnijih emocija..ili sam u takvom raspolozenju da ne bih volela da me niko 'uznemirava'..
) U solarijumu nikad nisam bila, volim svoju kožu onakvu kakva je, aristokratski belu ali ipak lako potamni u neku lepu (tako su mi rekli) prirodnu boju. Jesam nešto zaboravila? Da! Nikad se nisam utezala. Jesam u teretani nosila kratke majčice ali da bi mi vežbači zavideli na pločicama, možda je par njih (i muškaraca) imalo bolje izdefinisane mišiće. I kad sam bila zadovoljna svojim izgledom, nikad nisu i pantalone i majca bili uski.

ops: i koga ja sad da opišem? Čak i hodam pogrbljeno.
al' nisam dugo.