kontra-efekti ženskih "ulepšavanja"

Čekirajte ako vas nešto od ponuđenog odbija...

• farbanje kose kontra bojom od prirodne

• utegnutost

• totalna depilacija

• naglašena šminka

• pirsing

• tange

• tetovaže

• iskvarocovanost (i intimnih delova)

• silikoni

• kad se pri hodu isprsi previše

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
danas sam isla da kupim gace,i tako birajuci medju tangama setila sam se nekih s ove teme :mrgreen:
i saznala jednu korisnu stvar :uvlakacke gace se dele na
string(obicne)
tanga(one sto malo virkaju iz guze,prednji i zadnji deo izgledaju skoro isto)
ficelle(tracica)

i hanibal, koje si na kraju kupila? može li fotka konkretnog modela? i da li je ovih 17% protivnika tangi, što ipak nije tako beznačajno, unelo pometnju u tvoju odluku.

Zar nisu string sa tračicom?

string_theory.png

Meni žene deluju odbojno, tj one koje žele da budu primećene, prenaglašene navedene opcije uglavnom pojačavaju taj utisak. Ali i grožđe je nešto kiselo ove godine.

lep post... i mene odbija svako preterivanje... pitanje je samo shta je za koga "preterano"...
shto se tice ankete ipak sam glasala i to silikonsku opciju... mada, nikada ne bih osudila zenu koja je ravna ko daska da stavi silikone...
e sad, nisam luda za tangama ali ih nosim... nisam bash crnka ali sam prirodno tamno smedja a farbam se u plavo... ne shminkam se mnogo ali se shminkam... i da, volim da se utezem, uske farmerice, uzane majice, minici, uglavnom nosim stvari pripijene uz telo i extra mi stoje...:p pirsing nemam kao ni teto, ali mi na drugima ne smeta... kvarcala se nisam dugo, inache vishe volim solarium nego przenje na plazi... a shto se depiliranja tiche sasvim mi je ok "brisan prostor" i ne uvek ali chesto skidam sve...:p
ne znam da li sam neshto zaboravila, cu pogledam...:)

e sad, nisam luda za tangama ali ih nosim... nisam bash crnka ali sam prirodno tamno smedja a farbam se u plavo... ne shminkam se mnogo ali se shminkam... i da, volim da se utezem, uske farmerice, uzane majice, minici, uglavnom nosim stvari pripijene uz telo i extra mi stoje...:p pirsing nemam kao ni teto, ali mi na drugima ne smeta... kvarcala se nisam dugo, inache vishe volim solarium nego przenje na plazi... a shto se depiliranja tiche sasvim mi je ok "brisan prostor" i ne uvek ali chesto skidam sve...:p
Ovo je odgovor na temu ili oglas lične prirode?

lep post... i mene odbija svako preterivanje... pitanje je samo shta je za koga "preterano"...
shto se tice ankete ipak sam glasala i to silikonsku opciju... mada, nikada ne bih osudila zenu koja je ravna ko daska da stavi silikone...

doh (18).gif

A ono što jes - jes...

Nešto me probada u grudima, pa ne stižem da završim postove: kako bi bilo da, kada već nije moguće da ne opišete sebe u detalje, da bar navedete kakav efekat vam se čini da proizilazi iz vaših ulepšavanja? Tj da li to, osim što se, verujem, vi osećate bolje, izaziva i kod drugih željeni efekat, ukoliko on postoji (a nemojte kako vi to samo zbog sebe, nisam toliko naivan). Shvatam da to može biti previše subjektivno, ako govorite, tj pišete iz svog ugla, ali ipak, uz malo truda sa vaše strane, bi mogli da pročitamo nešto što nas (barem mene) zanima ono baš. Ovako kako je gore napisano samo nedostaje dodatak: "... traži ozbiljnog (ili kakvog već) muškarca/ženu radi... ", ili pak: "...ne traži ništa, samo se hvali".

dismisal, da ti kazem neshto sreco... chitajuci postove vas mushkih na temi mogla sam da izvedem zakljuchak kako vecina vas ne voli kod zena upravo ono shto sam ja navela u postu o sebi... i recimo da sam ga napisala ne samo zato shto jeste tako vec i da pokrene vashe reakcije pa me malo chudi shto ti u tom postu vidish ishta pozitivno odnosno opis onoga shto volim, nosim, imam, tumachish hvaljenjem?! i da, prvenstveno se ja osecam bolje kad se pogledam u ogledalu i prisetim koliko me tamnija kosa prikazivala mrshavijom u licu, zatim, kako mi josh uvek dobro stoje i farmerice i mini suknje, pa zatim kad se namontiram i krenem negde a cerka me poljubi i kaze mi mama kako si lepa, puna sam sebe, iako znam da nisam najlepsha mama i da sam njoj lepa i nenamontirana, ipak mi prija taj pogled divljenja... i nju isto tako forsiram da se lepo oblachi, sredjuje, koliko je to moguce u njenom uzrastu, jer smatram da zene treba da budu doterane, uopshte ljudi...

efekat itekako postoji
osim sto se svaki covek oseca bolje kad bolje izgleda...svakoj zeni je jasno kako ljudi (citaj muskarci) blagonaklono reaguju na njenu pojavu u zavisnosti od toga kako izgleda...nazalost tako je...
prema tome...rezultati ove diskusije se u rl pokazuju kao suplja prica...

Poslednja izmena:

Back