Konstano pucaju nova creva turbine pasat tdi

Jos jedan podatak ali malo bolestan.Udjem ja na fb neki lik ima isti problem i 100 njih isti.Pezo 206 dize do 100 tempraturu i tako se to vozi godinama i sve top hahahaha.Mozda im termostati lazu hahaha.
Svasta probali i nista 100 stotka majka po gradu Beogradu.To sam samo na pezoima video.Mozda oni tako sastavili te motore da greju kvalitetno haha.

Jesi spajao na obd i očitao temperaturu? Zna i sat da laže. Mislim ako ti pokazuje 100° onda to ključa i izbacuje mehuriće na lončetu.

Baš ću pitam drugara jel nešto zna vozi 206 ali dizel. Ima i još neki pežo lud 100%
Daj zivota ti bilo koga ako je iole ok u glavi ma castit cu i duplo da vas ne gnjavim ovde.Ti i Dark ste legende cenim vas.
Ma ako je za otpad teram to odmah ali to mora majstor reci.
Nisam nista spajao tj moj majstor nije.

Kaze ovaj lik sto radio ovo digtung glave.

Prilozi

• IMG_20250715_092747.jpg
    IMG_20250715_092747.jpg
    93,6 KB · Pregleda: 5
Rikno digtung glave a koji mu je uzrok da je rikno jos nakon 5 meseci sto ga lik stavio neznam.Ili onaj nije poravnao dobro,ili blok los ili hilzne nije video.
Hoce sad da svale krivicu na mene naravno.
A ko moze biti kriv ako auto pocne dizati tempraturu nakon 5 meseci od stavljanja glave?
I gubiti vodu konstano?

Loš majstor jbg. Nije dobro obrađena glava, loš dihtung, pretegnuta i pogrešno zatezana glava, neozračen sistem posle sipanja antifriza (često sipaju samo vodu).

Uglavnom amater totalni.

Sad opet rasturanje, ravnanje glave i obrada ventila, novi dihtunzi, novi zupčasti kaiš, novi antifriz.
Ko je tu kriv Mario ja ili oni?
Zvao sam ih kazu ako je do nas mi plaćamo hahaha.
Stavili glavu nakon 4 meseca prosviralo i jos ja odma prijavio kazu nije to nista haha sad ce sve ponovo radit...ako nece bit ce problem rade na crno uglavnom.Tako da ce lepo ispocetka.Ali posto su lose odradili bojim se da ponovo rade.

Poslednja izmena:
Nisu susteri sto je najgore uradili mi 100 ok stvari bre .Ali ovo nisu.Ne,ja doneo novu glanc glavu poravnanu ko suza sve top.Ne hebi me nije mi bitna cena vec kvalitet isto naplate ko i svuda.Koliko je glava kod tebe da uradis ili kod nekog tvog?
Sjebo je jer nije gledao blok,hilznu itd vec ga bolelo mudo natako glavu zadarafio digtung i cao.Ali nije problem sto je los vec se danas folira jos nije kriv itd. Ima da mi zlatnu stave sad

Moj majstor mi je glavu menjao februar ja prijavio da vodu gubi i dize tempraturu pocetkom juna on me foliro da to nije nista ja poverovao budali mamu mu *****.Cim ga poprave leti sa parkinga i uzmem nesto pismeno.Nisam ja nesto razocaran u auto vec u mehanicara supka kojem sam godinama placao i castio *****.I odjednom se uskurcila baraba.Mali drkadjija hebat cu mu nanu.Menja mi creva a zna da je digtung svirno samo da ne bi ponovo radio djukela.Zamisli to bre .A godinama bilo sve ok!Odakle takav fiijuk u mozgu ljudi!

Francuzi ne znaju struju da urade pa ti kontakti zezaju, ne upali ventilator pa rikne glava motora jbg.
Razumem bre lose je to .Ali ima rec druze to je to rikhulo zbog tog i tog a ne da me jebu.Sve shvatam ali nema potrebe da mi uzima 300 eur a nisam resio problem.
Ventilaror svo vreme radio u obe brzine gledano 120 puta.Zvao ovlasceni servis ljudski faktor problem.Ne moze glava i diktung nakon 5 meseci da riknu.Jos 10 majstora isto kaze.Mogao sam motor zamenit i resit stvar.

Haha ja mu poslo siiku kaze frajer sta je to?Hebat cu mu mamicu sve si u pravu.
Zamisli on mene pita sta je to?Kakve tuzbe polomit cu mu sve ispred servisa i sve na 0 govedo jedno.Ili sacekat da sve odrade i sest i otic to je to.Kao onaj film u radionici.
Ali 8 god bre radio kod njih i odakle mu ideja da me proba zajebat?koja smelost

Back