gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
treba Makedoniju vratiti majci Srbiji
samo pod uslovom da ociste okolinu i sklone rakete

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
treba Makedoniju vratiti majci Srbiji

i dalje, samo za adema

samo za adema, njemu posveceno
Pa sto se mene tice, ne dajem pet para ni za onaj a ni za ovaj klip.Dok je Bond Stil ovde, dzabe vam je bilo koji pokusaj. Sto se nasih snaga tice, ne znam da li imamo te specijalne snage ili ne, ali mislim da nam i ne trebaju, kao sto rekoh, ako bude bilo problema, nase je da gledamo i da navijamo.
Ако велики бата из Бонд Стила одлучи да има важнија посла на неком другом крају света?
Ако велики бата из Бонд Стила одлучи да има важнија посла на неком другом крају света?
Ja se ne zamaram tim hipotetickim pitanjem. A vama ostavljam da se nadate da ce se on umoriti, i da cete vi onda krenuti sa trubama ka ....

Ja se ne zamaram tim hipotetickim pitanjem. A vama ostavljam da se nadate da ce se on umoriti, i da cete vi onda krenuti sa trubama ka ....
Recimo da ce taj dan doci, znaci cista pretpostavka. Ali pitanje je, zasto bih se ja zamarao time? Imam ja prece pretpostvke o kojima bih razmisljao, a i lepse su, nose u sebi bolje sutra a ne tako turobnu nazadnu poruku

Recimo da ce taj dan doci, znaci cista pretpostavka. Ali pitanje je, zasto bih se ja zamarao time? Imam ja prece pretpostvke o kojima bih razmisljao, a i lepse su, nose u sebi bolje sutra a ne tako turobnu nazadnu poruku