Konkretno!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sto se mene tice, ne dajem pet para ni za onaj a ni za ovaj klip.Dok je Bond Stil ovde, dzabe vam je bilo koji pokusaj. Sto se nasih snaga tice, ne znam da li imamo te specijalne snage ili ne, ali mislim da nam i ne trebaju, kao sto rekoh, ako bude bilo problema, nase je da gledamo i da navijamo.

Ако велики бата из Бонд Стила одлучи да има важнија посла на неком другом крају света?

Recimo da ce taj dan doci, znaci cista pretpostavka. Ali pitanje je, zasto bih se ja zamarao time? Imam ja prece pretpostvke o kojima bih razmisljao, a i lepse su, nose u sebi bolje sutra a ne tako turobnu nazadnu poruku

pa znas kako, za tri godine nista niste uradili, jos se ispostavilo da je taci organizator kasapljenja, znaci, ne ceka vas bas vedra buducnost. a dotle, muzicki predah i ponovo samo za adema :)

Recimo da ce taj dan doci, znaci cista pretpostavka. Ali pitanje je, zasto bih se ja zamarao time? Imam ja prece pretpostvke o kojima bih razmisljao, a i lepse su, nose u sebi bolje sutra a ne tako turobnu nazadnu poruku

O tvojoj se glavi radi, a ne o nasoj...
Ali, dzaba ste krecili, jer kad si se ti osecao prozvanim, na temi sta zele etnicke manjine u Srbiji, znaci da ti mozes da trolujes do besvesti, kad ste etnicka grupa u drzavi Srbiji!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back