a ja...mene je boleo stomac i glava ..plus sam na hladnoci cekala 45 min drndavi prevoz i smrzla sam se ziva..jedva sam docekala da dodjem kuci...tako da ni meni nije bio bas neki dan...sve u svemu zacin "C";-):-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
genious:a ja...mene je boleo stomac i glava ..plus sam na hladnoci cekala 45 min drndavi prevoz i smrzla sam se ziva..jedva sam docekala da dodjem kuci...tako da ni meni nije bio bas neki dan...sve u svemu zacin "C";-):-)
Hehe eto nisi umrla... znaci mirise na bolje dane.?:ma astro aspekt ti losh. sve se tako poklopilo
ali nije loshe kad razmishljash
:X
valjda
nekad????
ja misilm da nije lose nema ni dobro ni loshe
a vidish da nisi umrla..znachi da je OK..s neke tachke gledishta
To se zove tik, mislim kada neko ne moze da kontrolishe to shto radi. Obichno psuju ili pljuju ili slichno, ali da neko mora da ispravlja gramatichke i pravopisne greshke, e to prvi put chujem.maryann:bad day, definitivno. probaj da se oraspolozis sa veeeeeeeelikim cokoladnim kolacom, cokoladom, spavanjem i sl. ako ti nije do ljudi, nemoj nikog ni da zoves. ja sam cesto u toj situaciji.uzgred, ne kaze se "cak sta vise" nego ili cak ili sta vise. ne mogu da izdrzim da ne ispravljam greske, sorry.
S_K_V_O:Jesam ja malko prsla u poslednje vreme kad sam na seks sam zaboravila.![]()
Ne znam, meni kad dođe takav dan (a u poslednjih 3-4 meseca, prilično često, kao jednom do čak dvaput nedeljno) ni spavanje ne pomaže. Osećam se, kad se probudim, kao istrešen iz gaća. Utučen tuljkom. 'Bem li ga.Shiwa:Nisi ti jedina kojoj se owako nesto desawa ili mota po glawi........moj recept : Ne moze ti uwijek bit tako,odmori se,odspawaj pa ce se drugi dan nesto promijeniti.Ako ne drugi dan,za dan-dwa.To je samo prolazno razdoblje.Kad ti je takaw kaos,fino istrpi,nasmijesi se i kazi : '' Ah,danas mi je takaw horoskop''. Eto,poz....![]()
![]()
![]()
![]()
Kiss_me:Bane, pokusaj ipak mozda ne umres
Sinnke ma danas mi ni njaaa ne pomaze![]()
Kiss_me:Besana noc, puna kosmarnih snova i stalna budjenja. Onda posao i nadrndana sefica koja na svako pitanje odgovara kao da sam joj opsovala sve po spisku. Kao slag na toru kisa i drndanje od sat vremena u prevozu. Na kraju, dodjem kuci, opusteno sednem u polu mraku i razmisljam. Pitam se, sta bi moglo da me oraspolozi? Ciji glas i pojava bi mi izmamili osmeh na lice i radost? Pocnem da prevrcem po glavi sve sadasnje i bivse ljubavi i simpatije, prijatelje i poznanike ... i dodjem do zakljucka da me niko, ali bas niko od njih sada ne bi ucinio radosnom, posebno muskarci. Cak sta vise, imala sam osecaj da bi mi smetali.
Sledece pitanje koje mi se nametnulo je: Da li sam to dosla u fazu kada nisam zaljubljena niti mi to u ovom momentu treba? Ceo moj dosadasnji zivot je nekako bio ispunjen traganjem za savrsenom emocijom, potpunom ispunjenoscu, a onda saznanje da smo sam sama sebi dovoljna. Iskreno, nekako sam se osetila porazenom. Ne razocarano, cak sam osetila mir, ali i poraz...
Nakon par minuta sam ipak odlucila da pozovem meni drago bice, i pozelela sam da je ipak tu da ga zagrlim i da se tako skupa odmaramo, ali mi se ta zelja ipak nece ispuniti.
Ne znam, opet sam osetila pomesane emocije razocarenja i zadovoljstva.
Sve u svemu, na kraju mi se nametnula dilema, da li je ovo onda totalna emotivna konfuzija, ili mozda samo BAD DAY?
GalebDzonatan:oo kis meneizgleda kao da si se zaljubila ha?
![]()