kondom uvek ili ne,i gde ejakulirate?

Kondom uvek i svuda! Osim sto stiti od bolestina stiti i od nezeljene trudnoce. I svrsavanje uvek van nje, jer mozda je puko il se probusio. Imam utisak da mnogi ne znaju da do trudnoce moze doci cak i ako ne svrsis u nju, jer penis ispusta pre ejakulacije tecnost koja olaksava prolaz spermatozoidima, a i ona sama sadrzi velik broj spermatozoida (ta tecnost). To cak pise i na kondomima nekih kvalitetnijih firmi.

c008.gif

jel proradio wireless

Petar_Pan:
I meni je za nepoverovati koliko su ljudi neobrazovani i koliko ne primenjuju zastite...

U zadnje vreme iskljucivo i uvek kondom i vadim i sa kondomom... sto je sigurno sigurno...
Prskati se mozemo, sve po dogovoru i zelji...

A ipak je bolji filing bez kondoma i zato je spirala bolja... ali spiralu ne stavljaju mlade devojke vec uglavnom one koje vise ne planiraju da radjaju.... Zato je ipak kondom najbolja zastita...

I kako objasniti ljudima da koriste kondom? Izgleda je prica o sidi, bolestima i deci, samo promaja kroz necije usi... Koristite kondom :!:

:roll:

Za one koji često menjaju partnere, kondom je nužno zlo, i naj pouzdanije u svim oblicima sexa. Oni koji planiraju ili imaju duže veze je naj bolje da sa svojim partnerom odu na pregled, i posle toga vode ljubav bez kondoma. On može da se kontroliše, mislim na iskusnije, i da ga vade na vreme, a tri dana pred menzis i tri dana posle su skoro potpuno sigurni i mogu da svršavaju unutar vagine. Ima devojaka koje znaju kada im je plodni dan, pa onda samo tada ne svršavate u nju. Ukoliko ste oformili porodicu u dovoljnom broju, onda nije loše spirala, nikako hormoni.
Što se tiče samog svršavanja, volim na raznim mestima, samo ne po faci.
sperma može imati raznolike ukuse, i to samo vaša, od slatke, preko gorke, pa čak i kisele, zavisi samo od vašeg psihičkog stanja. Volim kada je svršim u usta i proguta, a kada bi znao da je slatka, ostalo bi bilo maltretiranje partnerke.
Naj bolja je varijanta kada ebete bez kondoma i svršite zajedno u njoj.

Bad_Wolf:
Da sta ti nije jasno? Ne kazem ni ja da sam najpametniji... pogotovo kod spirala koje me uopste ne interesuju... Ali moja informacija je takva... Iz licnog iskustva pricam... i onoga sto ja znam... a to je to sto sam napisao... Spirale mogu da prouzrokuju trajna ostecenja i nemogucnost imanja deteta... tako su meni rekli... i da je zbog toga koriste samo zene koje ne planiraju vise da radjaju...

Ali kad se vec cudis pretpostavljam da imas ispravnije informacije?

Ajde nek neko ko to stvarno zna... neka devojka... napise nesto o spiralama... edukacija je ocigledno neophodna... ili meni ili nekom drugom...

Vidim da ima puno nejasnoca u vezi spirale, pa da ja kazem ono sto ja znam i ono sto sam cula od doktora.
Spirala je ok...jako ok...mada ima osoba koje je ne podnose (ipak je to strano tijelo i nekad ga maternica jednostavno ne prihvati), nekad prihvati malo teze (dolazi do obilnijih krvarenja, krvarenja izmedju ciklusa ili bolnijih menstruacija i tralala)...mozda DR ovo procita pa nas strucnije prosvijetli.
Ali ja sam samo iz bapskih prica cula da se poslije spirale ne moze vise radjati, pa onda se spirale ne bi mjenjale svako par godina...stavila bi se jedna, izvadila i bila bi sterilna (zena).
Znaci....spirala je idealna za zene koje imaju jednog partnera (jer spirala ne stiti od bolesti i sl.)i koje je "podnose" dobro.

Jesam sada nesto lupila?

Back