IvAnA:)
Domaćin
- Poruka
 - 4.433

Hahahaha...Strava....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

moglo bi se retji da si uspeshan chovek...Jooockey:imam troje dece....dvoje surjakinjom jedno sa zenom..
Bolje da si rekla "Nisam trebala da idem na letovanje bez gomile kondoma" :razz:laura87:Ipak,nisam htela da se vratim sa letovanja sa bebironom u stomaku.
Eto ti ga sad!? Sto tako? :?Tinar:Mene keva SADA smara oko dece... :shock: Ja bash nisam zagrejana za ideju da imam decu, kad porastem, ali ona bogme jeste...![]()
Keeper:pazi ovog druga tita.
ish'o bi u prodavnicu gde bi ga mogla zadesiti akcija bez novchanika gde bi mu bio kurton. (:
Ma ne moramo mi josh da imamo decu... To je samo josh jedna obaveza dragi... Znash ono, prvo da se izivimo pa cemo onda natenane...Kad_LupimLupim:Eto ti ga sad!? Sto tako? :?
znachi ti "pucash" na sretju...lepo bogami...W.A.S.P.:Da ih prave malo sire mozda bi ih i kupovao - salim se... sa ribom sam vec 10 meseci i ne koristimo gumicu vec duze vreme... da menjam ribe koristio bi sigurno

wild_child:Nikad bez kondoma.....dobro bilo je par propusta...Lepse je bez njega ali zaista se ne isplati rizikovati zdravlje zbog tih par minuta uzivanja.
snoshaj efendija:zbog tih par minuta uzivanja
Al vam je minutaza...Ja izgleda imam vecu minutazu u NBA ligi nego tvoj deckic u krevetu.
Niko nije smesniji od teenagera...

pilule!Master_Chief:znachi ti "pucash" na sretju...lepo bogami...![]()