kutak
Obećava
- Poruka
- 56
Da li koristite kondom prilikom sexualnog odnosa ili ne?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali shta tjes kad iskrsne situacija kad se najmanje nadash,npr odesh u prodavnicu po lebatz,naravno da netju nositi kondom u prodavnicu.morphea:pa ako cjesh sex chief morash biti spreman
ne mozhe devojka na sve uvek da misli pa i da gleda u pasulj kad cje ti se prohteti
Master_Chief:ali shta tjes kad iskrsne situacija kad se najmanje nadash,npr odesh u prodavnicu po lebatz,naravno da netju nositi kondom u prodavnicu.
pa zaboravi se chovek,ostane novchanik kutji ili nemash dzepove na pantalonama/jakni...wild_child:Sto ne? Ja uvek imam kondom sa sobom.
moja konkluzija na kraju je to da se kondom uvek treba imati s sobom,dosta mi je propalo prilika jer ne zelim bez,ne bih voleo da postanem "tata" pre nego sto i znam sta to podrazumeva.:smile:wild_child:Da da ko mobilni
Pa kupish na licu mesta, zabogaMaster_Chief:ali shta tjes kad iskrsne situacija kad se najmanje nadash,npr odesh u prodavnicu po lebatz,naravno da netju nositi kondom u prodavnicu.
Hehe, tebi sigurno ne fali dzepova na 'lonamaMaster_Chief:pa zaboravi se chovek,ostane novchanik kutji ili nemash dzepove na pantalonama/jakni...
Zdravlje!? Mislim ok generalno, ali ja sam stekao utisak da si ti fina devojka koja se ne sexa na svakom cosku... mislim kad imas stalnog partnera za koga znas da je cist jedino sto mozes da rizikujes bez kondoma je da vam se omakne, pa da za 9 meseci shetate bebirona po parkuwild_child:Nikad bez kondoma.....dobro bilo je par propusta...Lepse je bez njega ali zaista se ne isplati rizikovati zdravlje zbog tih par minuta uzivanja.