KONCERTI

i meni..ali plašim se da bi u skcu bilo teHno (tesno)

e..išla bi na madonu. spremam se na police u beču.
e, a kako se ide na konert preko neke agencije?
ja bi da mi kupe karte...npr...jel isplativo?
ili da kupim pa da me čekaju tamo?

išao bih i ja na madonu.....malo je žilava, al bih iš'o.........
bio sam ja preko agencije....na stonsima i toolsima ......dobiješ kartu...sa tom cenom kao da si kupio u beču ili pešti npr. .............cena prevoza basom je zanemarljiva..... odgovor: isplativo je....

s3700173gr0.jpg

:P

pajamaca:
e, ne svira gary moore u limesu.neg u strava centru.
sutra. ja imam karte, debil kupila a zaboravila da idem na svadbu uveče...
zanela se...sad ode muž sa drugom. ne sa drugom..nego sa drugOm:lol:
idem i na paca..i zztop..to mi je..uh..
stonsi...ne merem. ni zdravko lajavko...
.. sorry, greška u koracima, u limesu su škorpije....
crazy-1.gif

13.05.2007. са почетком од 19:30 часова одржаће се хуманитарни концерт ЗА НАШЕ КОСОВО на северној трибини стадиона Црвене Звезде. У организацији наше навијачке групе одржаће се концерт од којег ће сва зарада ићи Рашко-Призренској Епархији.

Позивамо све оне који воле нашу земљу и наш народ да дођу и да увеличају овај догађај и самом куповином карте помогну нашој брађи на Косову. Много је битно да напунимо трибину јер ћемо само тако на прави начин помоћи нашој браћи са Косова. Нека виде да нису заборављени, нека виде да мислимо једни на друге и да ћемо увек бити ту да помогнемо нашем народу. Много је битно да север буде пун јер тако шаљемо поруку и онима који мисле да ће Косово тек тако отићи од Србије. Позовите своје другове, браћу, сестре, родитеље... ово није утакмица него борба за наш народ на најбољи могући начин. На време скупљајте паре,на време обавештавајте људе...север мора бити пун! Од извођача наступају Неверне Бебе, Биља Крстић, Директори, Ансамбл Ђурђеви Ступови, Бајага, Бора Чорба...

Карте ће бити пуштене у продају од понедељка 07.05.2007. на благајнама нашег стадиона. Цена карте је 400 динара.

http://img260.imageshack.us/img260/8656/07052007zt9.jpg

aha. narocito me zanimaju 'neverne bebe' u tom kontekstu. jesam za NASE kosovo, ali sam protiv 'nevernih beba'.....kakav kretenski naziv za bend. radim druge stvari da za kosovo znaju moji potomci...

smeta mi naziv, ako umeš da čitaš...šta znači biti - neverna beba?! drugo, mr.zuba je folirant, ali odličan tehničar na instrumentu. zatim, diriguje kao da je prvi na planeti...to mi smeta. ako radiš za Kosovo i za Crkvu, ne možeš da misliš da si prvi.

О чему причаш ти јбт? Па нико тамо није ишао због мртвих Неверних Беба, већ из неких других БОЉИХ разлога...
А свима вама којима је дочек маријана шерифовића био битнији од овога, немам шта да кажем... Вама на част!

za doček m.š. nisam ni znala, jer nisam bila u bgd. registrovala sam pobedu na eurosongu. ali, dati pare za neverne bebe i tražiti provod na račun Kosova, to je stvarno previše. bolje je da daš prilog.

Back