Koncerti i muzički događaji

269752_2152673292973_1130633788_3684925_572636_n.jpg

ICED EARTH - 23. Novembar 2011. SKC Beograd, 20h
---------------------------------------------------------------------
Posle mnogo godina čekanja, konačno nam dolazi jedan od najboljih power metal bendova - ICED EARTH, koji će nastupiti u beogradskom SKC-u 23. Novembra sa početkom u 20h. Predgrupe će biti poznate uskoro.

Promotivna cena karata je 2.000rsd.

Prodaja karata kreće od Ponedeljka, 4.Jula na svim prodajnim mestima Eventima, Blagajne Doma Omladine i SKC-a, i Bilet Servis (Trg Republike).

Korisne informacije:
Studentski kulturni centar
ul. Kralja Milana 48
11000 Beograd, Srbija

gradski prevozi:7. 12, 19, 21, 29, 31, 74

https://www.facebook.com/event.php?eid=111939275567040

WS me ne zanima samo JP. :)
Evo i set liste od sinoc.

1. Rapid Fire
2. Metal Gods
3. Heading Out To The Highway
4. Judas Rising
5. Starbreaker
6. Victim Of Changes
7. Never Satisfied
8. Diamonds & Rust
9. Prophecy
10. Night Crawler
11. Turbo Lover
12. Beyond The Realms Of Death
13. The Sentinel
14. Blood Red Skies
15. The Green Manalishi (With The Two-Pronged Crown)
16. Breaking The Law
17. Painkiller

18. The Hellion/Electric Eye
19. Hell Bent For Leather
20. You've Got Another Thing Comin'
21. Living After Midnight

Dobra lista posebno od 10-21
Ja bih umesto 4. Judas Rising - Prisoner of Your Eyes, 9. Prophecy - Visions, 3. Heading Out To The Highway - Better By You, Better Than Me, 11. Turbo Lover - Love Bites, 8. Diamonds & Rust - All Guns Blazing

Poslednja izmena:
Koncert Judasa, pre svega, je bio jednom rečju neopisiv.
Doduše, mogli su da sviraju neke bolje pesme od Rapid Fire, Blood Red Skies, Diamonds & Rust, The Green Manalishi i Breaking the Law.
Mislim, sve su to klasici, ali blah, nisam se nešto previše otkinula na tim pesmama kao što sam na Starbreaker, Night Crawler, The Sentinel, Hell Bent For Leather, Electric Eye itt.
Nastup je bio toliko moćan, entuzijastičan i energetičan, Rob je vrištao kao blesav, nov gitarista je kidao džitru ispred dela u kome sam se ja nalazila, a bubnjar je probijao bubne opne.
Vatra, dim, svetla... jednostavno genijalno.
Publika je bila s*anje, i koliko sam ja mogla da vidim, svi su znali samo Breaking the Law i Living After Midnight, kao, tako da su to bile jedine pesme gde su se hardcovre "heavy metalci" iole pomerili.

Whitesnake, meh, za taj 1h, koliko su svirali, jedino što mi se svidelo jeste bio bubnjar.
Alal mu sve, stvarno.
Coverdale liči na čudovište, a tako se bogme i ponaša, ovi gitaristi i basista (mljac) su baš bili onako fini, lepo su i svirali i pevušili.
Scena je baš bila uzdržana, u smislu da su samo imali žuto svetlo i apsolutno ništa drugo.
Publika je ovde mnogo više pevala, što je ironično, ali nema veze.

Ja sam sve u svemu, blago rečeno, prezadovoljna.
Imam neverovatnu upalu mišića, grla, glava i vrat me otkidaju, i toliko sam overwhelmed, da mi se plače u svakom trenutku.
Definitivno je vredelo spiskati sav novac, mučiti se, planirati, i šta ti ja znam.
Je*enica.

Pa Whitesnake inače nema neke posebne scenske efekte, kako sam mogao da primetim na njihovim dosadašnjim koncertima. Uostalom, oni su bili tu kao gosti, tako da nisu mogli da nastupaju sa punim kvalitetom i kapacitetom. Tri zamerke za njihov nastup: kratak nastup, malo lošije ozvučenje i izostavljanje legendarne combo-pesme Burn/Stormbringer. U svakom slučaju, na koncert sam išao najviše zbog njih i jako sam zadovoljan, bez obzira na sve.

Nisam veliki fan Judas Priest-a, ali me je i njihov nastup prosto oduvao. U toku pesama "Night Crawler" i "Painkiller" prosto nisam znao za sebe! Fenomenalan nastup su napravili, ali od prevelikog divljanja na Whitesnake nisam mogao toliko da divljam i uživam na Judas-ov nastup. Ocena za celokupan događaj - 9/10 (ipak je ozvučenje moglo biti malo bolje).

A krvničke cene pića neću ni da komentarišem! Stvarno bruka da vodu 0,33 naplaćuju 150 dinara! Koliko je to dušmanski! Barem vodu neka prodaju za manje pare, ako je već nema negde za dž!

I da. Hoće li biti snimak koncerta na nekom DVD-u? Kamera je bilo na sve strane, što se moglo videti i na onim video platnima. Ako su snimili nešto, ne vidim razlog da to ne objave na DVD.

Pa Whitesnake inače nema neke posebne scenske efekte, kako sam mogao da primetim na njihovim dosadašnjim koncertima. Uostalom, oni su bili tu kao gosti, tako da nisu mogli da nastupaju sa punim kvalitetom i kapacitetom. Tri zamerke za njihov nastup: kratak nastup, malo lošije ozvučenje i izostavljanje legendarne combo-pesme Burn/Stormbringer. U svakom slučaju, na koncert sam išao najviše zbog njih i jako sam zadovoljan, bez obzira na sve.

Nisam veliki fan Judas Priest-a, ali me je i njihov nastup prosto oduvao. U toku pesama "Night Crawler" i "Painkiller" prosto nisam znao za sebe! Fenomenalan nastup su napravili, ali od prevelikog divljanja na Whitesnake nisam mogao toliko da divljam i uživam na Judas-ov nastup. Ocena za celokupan događaj - 9/10 (ipak je ozvučenje moglo biti malo bolje).

A krvničke cene pića neću ni da komentarišem! Stvarno bruka da vodu 0,33 naplaćuju 150 dinara! Koliko je to dušmanski! Barem vodu neka prodaju za manje pare, ako je već nema negde za dž!

I da. Hoće li biti snimak koncerta na nekom DVD-u? Kamera je bilo na sve strane, što se moglo videti i na onim video platnima. Ako su snimili nešto, ne vidim razlog da to ne objave na DVD.

Slažem se u potpunosti sa tobom što se svega tiče,baš tako,i ja sam išao zbog Whitesnake-a,ali Judasi su objasnili,iako sam se proveo odlično za WS pa sam se posle povukao na tribine jer su me zgnječili i sabili na ogradu dok je svirao WS,ali nema veze,vredelo je :),mada je bilo mnogo bolje na Tašu 2006. kad su održali solo koncert !!!
Inače,moguće da će Whitesnake izdati live album sa ove turneje,ne verujem da će DVD,mada ko zna...
http://www.metalserbia.com/najave/whitesnake-moguc-live-album-sa-aktuelne-turneje

A evo i set liste WS-a :

01. Best Years
02. Give Me All Your Love
03. Love Ain't No Stranger
04. Is This Love
05. Steal Your Heart Away
06. Forevermore
07. Guitar Duel
08. Love Will Set You Free
09. Drum Solo
10. Slide It In
11. Fool For Your Lovin'
12. Here I Go Again
13. Still Of The Night

Pročitao sam negde da Whitesnake planira da izda live album sa ove turneje i da postoji verovatnoća da će jedna od pesama biti i sa ovog koncerta u Beogradu, mada to će se znati tek kada bude izašao sam album. Priče o mogućem DVD snimku makar jednog od nastupa za sada još ne kruže.

Back