Verwest :)
Veoma poznat
- Poruka
- 12.229
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da znas da su me odvukli na usce...al sam srecom imala slusalice pri ruci![]()
ne volim zdravka colica....sta sad....![]()
Rammstein u Zagrebu 8.11.![]()
Kako je bilo sinoc u BG Areni na koncertu Whitesnake i Judas Priest?
Pa Whitesnake inače nema neke posebne scenske efekte, kako sam mogao da primetim na njihovim dosadašnjim koncertima. Uostalom, oni su bili tu kao gosti, tako da nisu mogli da nastupaju sa punim kvalitetom i kapacitetom. Tri zamerke za njihov nastup: kratak nastup, malo lošije ozvučenje i izostavljanje legendarne combo-pesme Burn/Stormbringer. U svakom slučaju, na koncert sam išao najviše zbog njih i jako sam zadovoljan, bez obzira na sve.
Nisam veliki fan Judas Priest-a, ali me je i njihov nastup prosto oduvao. U toku pesama "Night Crawler" i "Painkiller" prosto nisam znao za sebe! Fenomenalan nastup su napravili, ali od prevelikog divljanja na Whitesnake nisam mogao toliko da divljam i uživam na Judas-ov nastup. Ocena za celokupan događaj - 9/10 (ipak je ozvučenje moglo biti malo bolje).
A krvničke cene pića neću ni da komentarišem! Stvarno bruka da vodu 0,33 naplaćuju 150 dinara! Koliko je to dušmanski! Barem vodu neka prodaju za manje pare, ako je već nema negde za dž!
I da. Hoće li biti snimak koncerta na nekom DVD-u? Kamera je bilo na sve strane, što se moglo videti i na onim video platnima. Ako su snimili nešto, ne vidim razlog da to ne objave na DVD.
koga boli ***** xDA evo i set liste WS-a :
01. Best Years
02. Give Me All Your Love
03. Love Ain't No Stranger
04. Is This Love
05. Steal Your Heart Away
06. Forevermore
07. Guitar Duel
08. Love Will Set You Free
09. Drum Solo
10. Slide It In
11. Fool For Your Lovin'
12. Here I Go Again
13. Still Of The Night
koga boli ***** xD
Wovenhand sedmog u novosadskoj Sinagogi !
Moje molitve su uslišene![]()