Koncerti i muzički događaji

A strasno uvek se nadju neki spameri koji krenu da kvare teamu ...

Inace , Zan Misel Zar je sin cuvenog francuskog kompozitora filmske muzike Morisa Zara , poznatog po muzici za flimove Lawrence of Arabia , Doctor Zhivago , A Passage to India , The Message , Dead Poets Society , Ghost od kojih je za prva tri filma dobio i Oskara .

A strasno uvek se nadju neki spameri koji krenu da kvare teamu ...

Inace , Zan Misel Zar je sin cuvenog francuskog kompozitora filmske muzike Morisa Zara , poznatog po muzici za flimove Lawrence of Arabia , Doctor Zhivago , A Passage to India , The Message , Dead Poets Society , Ghost od kojih je za prva tri filma dobio i Oskara .

Ovo je zaista dragocena informacija, stvarno nisam znala:super:
Očigledo, iver ne pada daleko od klade. I za tatu i za sina :klap::klap::klap:

Plakat-SMALL-net.jpg

Dark : Scene: INDUS+RIAL NOISE miniFEST
==============================
14.avgust, "Danguba" (Beograd):

satnica:

21:15 - Erekta
22:00 - Youth A.D.
22:45 - [C.T.D.]
23:30 - dreDDup
00:15 - Figurative Theatre & Third I

upad:100 din
dodjite da zajedno izgubimo sluh! :D

posto je ovaj forum napravljen tako kako je.. a posto moderatori rade svoj posao tako kako rade.. ja sam odlucila da ,napravim' temu na kojoj ce biti obavestenja o svim mogucim koncertima.. sa ili bez komentara.. ne samo koncertima, svirkama, vecerima odredjene muzike.. i sl. govorim o svakoj vrsti muzike, ne samo onoj koju ja slusam 8) i nadam se da cemo je odrzavati stalno na prvoj strani.. dok ne dodju moderatori i pomugucstvu je stave lepljivom :wink:

e sad da predjem na temu:

11.07.2004. DO - hit nedelje 202-ke
KLINIKA /novi bend Dusana iz Triggera/
INDIJSKI MOZAIK
IRON MAIDEN TRIBUTE BAND
MITHRIL
SYMBEMINE
ALL MY SINS

Ulaz 100 dinara

21.07.2004. DO - Vader (poljska)
Cenu ne znam, ako nekoga zanima mogu da saznam 8)
predgrupe su: sacramental blood (ako se tako pise :oops: ) drugi sam zaboravila :oops: ako neko zeli i to cu saznati :wink:

14.07.2004. Splav "Katastrofa"BESPLATAN ULAZ! imam dve informacije.. jedna je da svira neki trash bend, koji ne znam kako se zove.. ali imaju autorske pesme i odlicno zvuce.. druga je da se pusta metal to vece.. tipa Iced Earth, Sonata Arctica, Stratovarius ...

14.-17.07.2004 Pecina, bus
14. su Orthodox Celts
15. nisam sigurna
16. Negativ
17. Blaza
ja mislim da je tako..
domace pivo: 39din
strano: 79 din
(je l' vam ova cena odgovara)

13.07.2004. KST
vece rock muzike.. tipa Whitesnake...

i jedna ne proverena informacija: