andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.389
i dalje ne razumem o kakvoj posesivnosti je rec?Hm, da... Da vidim mogu li da sažmem ovo - posesivnost koja je uvek do sada vodila gašenju emocija i serijskom raspadanju veza je super, jer rezultira samoćom koja je pokazatelj snage. Sloboda, ljubav i stabilna veza su posledica emotivne zavisnosti, što je dijagnoza.![]()
pa logicno naravno..Možda bi ova tvoja teorija o našoj vezi i držala vodu da ne previđaš jednu sitnicu - ja sam pre bio u "normalnim" vezama. Mnogo njih. Malo si pomešala uzroke i posledice, čini mi se - nismo mi u otvorenoj vezi zbog emotivne zavisnosti, već su nas iskrenost, otvorenost i sloboda zbližile i povezale jače nego ijedna "normalna" veza pre toga.![]()
molim te da mi predlozi neku literaturu,veliki sam fan psihologije i rado je citam..Meni, Andjo, svo ovo upinjanje iz petnih žila zvuči kao ona narodna lirska pesma "Sladak limun i kiselo groždje"... ali to sam verovatno samo ja.
Inače, jedna od mojih prijateljica je na postdiplomskim na psihologiji... moraću da joj pošaljem ovu prepisku. Mislim da će ovo biti zlatni rudnik za nju.![]()