KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Počinjem da mislim da će juca ako treba deset puta da dodje na forum sve dok nas ne sačeka da se i mi pojavimo:lol:
Na neki čudan način ona nas ipak voli.....................zar ne jucika :zper:

Poslednja izmena:
pa juca je imenica u mnozini ...

како неком нешто да објасниш када не жели да схвати

модератори могу да потврде да се ја лично не жалим када ми неко каже да сам зао, злодух, сотонин слуга, лажов.... јер не спуштам се на колена да тражим помоћ као да ће се то избрисати из меморије таквих "људи" који имају слику о мени, а заболе ме овај мој другар шта такви уопште и мисле о мени.

и онда им лепо српски кажем у очи па да их и видим уживо да су обични смрадови за мене, а што то њих вређа нека се запитају зашто им ја толико значим да их то погађа:mrgreen::D

- - - - - - - - - -

A ovo je kafana ili vrtic?

ово је играоница, ми смо забавиште и имамо три васпитачице:D

A ovo je kafana ili vrtic?

vrtic, samo fali vaspitacica ...

king24.jpg

Ja sam ono što ste sami stvorili. Mislite da nešto može da se popravi, izvolte moji dragi gnostici, u vašim sam rukama još na forumu. Popravljajte. Moj um je um Boga, moje srce je srce Boga, u vašim sam rukama.

"Маломник" не знам шта је, а од фрустрација видим да губиш и основну писменост, треба да се забринеш..:hahaha:

"Маломник" не знам шта је, а од фрустрација видим да губиш и основну писменост, треба да се забринеш..:hahaha:

kada ti neko ne odgovara na pp-ove, znači da ga ne interesuje, smaraš, dosadan si... pošto ti to nisam rekla onomad, znaj ni da me čupanje za kosu ne pali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back