- Poruka
- 46.570
vadi se, vadi se, ne ide..... ti navodis uzrecicu "ju, ju, ju..." a to inace, sto je nortorno poznato, izgovaraju kurvetne kada ih krene muskarac stipkati

koji haos
odoh i ja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vadi se, vadi se, ne ide..... ti navodis uzrecicu "ju, ju, ju..." a to inace, sto je nortorno poznato, izgovaraju kurvetne kada ih krene muskarac stipkati

kad ti je lokacija SLS; neces doci do nje
previse sumorno u tom gradicu

ja sam se bash zato ogradila u prethodnom postu sa onim komentarom o neumecu svadjanja... radi se o zaista odvratnom nachinu na koji se pokushavaju isprovocirati drugi... msm, ajd, za kamaela smo navikli da bulazni ali kad mu se pridruze i drugi sa ponavljanjem jednog te istog to vec ne vodi nichemu... i onda se kroz sav taj idiotizam krene o familiji, povrac...
no, dobro, mene je uvek pozitivna kojica drzala u dobrom raspolozenju uz prepisku sa platonidom, a i mona je shou program...
odoh sad u krevet, nocka i nemoj sluchajno da si me gadjao nekim buketom...![]()

al ste vileneli do ujutru sunce vam poljubim fanatichno...![]()

Meni deluje smušeno. Uzmi onog s kaubojskim šeširom.

Dobro budi ovaj sa frakom..![]()
Mona je ona ljubičanstvena sa mašnicom.

ти си увреда за људски род, па ником ништа
и не заборави и овај налог са кога пишеш ти је КЛОН
не је6ем два посто шта си се ти са администрацијом договарала у вези овог твог КЛОН, то мене не дотиче
за тему коју спомињеш
фино сам вас саставио, а и није било тешко када сте из истог казана
слаба си чим се кријеш иза туђих леђа.