KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
isplandujem ga ja onako solarno ozracenog........debil retardirani.....sto rece toto..suncokret.......:lol:

Isplanduj ženu koja te najviše i najduže voli... onako čvarko-ozračen... što reče Prdoljub... Čvarkonja... :lol:

- - - - - - - - - -

Sedi, odmori... iskočila ti kenjara od UV-a...

Šta trčiš za mojom kenjarom? Dobićeš upalu sinusa. :rida:

- - - - - - - - - -

Kako reče Demijurg, srpska vojska je pobegla preko Albanije da bi plandovala na Krfu, u strahu od najbolje i viteške austrougarske armije...

Apsolutno tačno. Što se tiče bavljenja uzrocima, a vezano je za našu zemlju, sad mi je palo na pamet... moramo otići još dalje, u sredinu XIV veka. Tačnije u 1346. godinu. Tada je kralj Stefan Dušan Nemanjić postao prvi srpski car. Krunu je dobio od tadašnjeg pape, poglavara Papske Države (Vatikan je osnovan tek 1929. takozvanim Lateranskim ugovorom i predstavljao je kraj prikrivenog sukoba između Katoličke crkve i tajnih ezoterijskih redova). Ali od njega se za to očekivala kontrausluga. Naime, bio je obavezan da sve Srbe, Bugare, Grke i Albance prevede u katoličku veru. I planirao je to da uradi. I radio je na tome sve do 1355. kada ga je otrovala Srpska pravoslavna crkva. A imao je velike planove da uz pomoć tadašnjeg podeljenog viteškog zapadnog sveta povede krstaški rat protiv Turaka. Razbio bi ih kao zvečku i oterao u srednjoazijske stepe, tako da nikada ne bi ušli u Evropu. Njegovom nasilnom smrću propali su svi ti veliki planovi, Srbija se raspala, a i njegov sin Uroš ubijen 1374. takođe od strane crkve. Pa onda od Marice do Kosova, od Mrnjavčevića do Hrebeljanovića, Srbija spade na despotovinu i nešto kasnije nestade sa političke karte Evrope. A za vreme cara Dušana bila je treća zemlja u Evropi, odmah posle Nemačke i Ugarske; četvrta je bila tada jako moćna vikinška Švedska, peta Francuska, dok je Britanija bila rastrzana građanskim ratovima, a Španija pod arapskom okupacijom. Da su mu se planovi ostvarili, njegovi potomci bi mnogo pre Kolumba našli put do Amerike i možda ne bi Britanija bila ono što je kasnije bila (otela od Španije), već bi to bila Nemanjićka katolička Srbija. I onda bi u XVI veku Srbiju zahvatila reformacija pa više ne bi bila Nemanjićka katolička Srbija, već Nemanjićka protestantska Srbija. Šta bi nam falilo? Ali imali smo što smo imali. Turci su pregazili sve što su mogli i došli 1683. do Beča. Ali tu su se zaustavili, jer su naišli na tvrd orah: svenemački narodni otpor, koji je preko kontraofanzive do 1690. prerastao u austrijski imperijalizam i do tada prilično nevažnu porodicu Habsburg doveo do vrhova Evrope. Bilo kako bilo, za to vreme je SPC normalno funkcionisala, Pećka Patrijaršija je radila bez problema, a narod je bio u ropstvu. Dakle, SPC je dovela Srbiju do ovog mučeništva u kome je bukvalno od 1389. godine i prvog poraza na Kosovu. I nedavno se ta ista crkva, mislim na 2006. godinu, otvoreno bila izjasnila protiv nezavisnosti Srbije, a za nekakvu SRJ ili SCG... ili bilo šta, samo da nema Srbije. Uz uvažavanje svačijeg verskog opredeljenja, svim činjenicama treba otvoreno pogledati u oči. Nebeska Srbija, naravno, ne postoji, zagrobnog života nema, pošto funkcioniše reinkarnacija koja nas može odvesti u druge zemlje i druge narode... i tako ta mitologija i mitomanija gubi svaki smisao. Kada se neki narod nađe u krizi - on izmišlja razne mitove. Otuda kod Srba ideja da su Srbi najstariji narod na celom svetu (teška nebuloza, jer bi to onda bili i Hrvati, ali i ostali Sloveni, a Sloveni nisu ni N od najstarije etničke grupe na svetu). Ludilo. Najstariji narod na svetu bi u svemu morao biti unikatan... i to bi mogli biti Ainu sa Hoikaida... ili Japanci, koji imaju najstariju državu na svetu i dinastiju koja bez prekida vlada oko 2800 godina, kao i unikatan jezik koji nije srodan ni sa jednim drugim jezikom. Okreni obrni sve nas vuče ka dnu, jedini smo narod na svetu koji psuje boga, hleb i Sunce... i time se pojedini ponose. Važni su uzroci, a ne posledice.

„Аустријска војска је починила страшна зверства на нашој територији. Група од 19 (мушкараца, жена и деце) су пронађени поред гостионице Кривајица. Свезани су заједно и затим ужасно измасакрирани. Таква група људи је нађена и код Завлаке. Мале групе убијених и унакажених људи, углавном жене и деце, су нађени широм села. Једној жени је одерана кожа, а другој су одсечене груди...Још једна група од 12 жена и деце су пронађени свезани заједно и измасакрирани. Сељаци кажу да се такве ствари могу видети свуда.

Павле Јуришић Штурм

Viteški švapski, je li, vojnici...

Sve su to isplanirali i sproveli u delo cionistički smradovi, koji su sve to odavno (1897. godine) zapisali u Protokolima... najveći zlikovci u istoriji čovečanstva, koji su trećinu svog naroda "gurnuli u holokaust", što je izvelo njihovo kopile po imenu Hitler, ne bi li dobili državu 1948. godine. Viteški izraelski vojnici, jelte, što se iživljavaju nad palestinskim civilima...

... za to vreme je SPC normalno funkcionisala, Pećka Patrijaršija je radila bez problema, a narod je bio u ropstvu. ...
Da pogadjam,...
JC_hmmm.gif

Nekakva veza sa vladajucim ili povlascenim strukturama prosloga drustva,
naravno ljuto zacinjena obaveznom teorijom zavere u domacoj produkciji:
Sve su to isplanirali i sproveli u delo cionistički ... Viteški izraelski vojnici, jelte, što se iživljavaju nad palestinskim civilima ...
... I osavremenjena Davkinizmom slaga na torti sa medjunarodne scene.

Da otvorimo Knjigu zalbi?
cekam.gif

... pred crkvenim vratima.

Poslednja izmena:
Sve su to isplanirali i sproveli u delo cionistički smradovi, koji su sve to odavno (1897. godine) zapisali u Protokolima... najveći zlikovci u istoriji čovečanstva, koji su trećinu svog naroda "gurnuli u holokaust", što je izvelo njihovo kopile po imenu Hitler, ne bi li dobili državu 1948. godine. Viteški izraelski vojnici, jelte, što se iživljavaju nad palestinskim civilima...

Protokoli su falsifikat kao prvo.

Kao drugo...ma nista...

Isplanduj ženu koja te najviše i najduže voli... onako čvarko-ozračen... što reče Prdoljub... Čvarkonja... :lol:

- - - - - - - - - -

Šta trčiš za mojom kenjarom? Dobićeš upalu sinusa. :rida:

- - - - - - - - - -

Apsolutno tačno. Što se tiče bavljenja uzrocima, a vezano je za našu zemlju, sad mi je palo na pamet... moramo otići još dalje, u sredinu XIV veka. Tačnije u 1346. godinu. Tada je kralj Stefan Dušan Nemanjić postao prvi srpski car. Krunu je dobio od tadašnjeg pape, poglavara Papske Države (Vatikan je osnovan tek 1929. takozvanim Lateranskim ugovorom i predstavljao je kraj prikrivenog sukoba između Katoličke crkve i tajnih ezoterijskih redova). Ali od njega se za to očekivala kontrausluga. Naime, bio je obavezan da sve Srbe, Bugare, Grke i Albance prevede u katoličku veru. I planirao je to da uradi. I radio je na tome sve do 1355. kada ga je otrovala Srpska pravoslavna crkva. A imao je velike planove da uz pomoć tadašnjeg podeljenog viteškog zapadnog sveta povede krstaški rat protiv Turaka. Razbio bi ih kao zvečku i oterao u srednjoazijske stepe, tako da nikada ne bi ušli u Evropu. Njegovom nasilnom smrću propali su svi ti veliki planovi, Srbija se raspala, a i njegov sin Uroš ubijen 1374. takođe od strane crkve. Pa onda od Marice do Kosova, od Mrnjavčevića do Hrebeljanovića, Srbija spade na despotovinu i nešto kasnije nestade sa političke karte Evrope. A za vreme cara Dušana bila je treća zemlja u Evropi, odmah posle Nemačke i Ugarske; četvrta je bila tada jako moćna vikinška Švedska, peta Francuska, dok je Britanija bila rastrzana građanskim ratovima, a Španija pod arapskom okupacijom. Da su mu se planovi ostvarili, njegovi potomci bi mnogo pre Kolumba našli put do Amerike i možda ne bi Britanija bila ono što je kasnije bila (otela od Španije), već bi to bila Nemanjićka katolička Srbija. I onda bi u XVI veku Srbiju zahvatila reformacija pa više ne bi bila Nemanjićka katolička Srbija, već Nemanjićka protestantska Srbija. Šta bi nam falilo? Ali imali smo što smo imali. Turci su pregazili sve što su mogli i došli 1683. do Beča. Ali tu su se zaustavili, jer su naišli na tvrd orah: svenemački narodni otpor, koji je preko kontraofanzive do 1690. prerastao u austrijski imperijalizam i do tada prilično nevažnu porodicu Habsburg doveo do vrhova Evrope. Bilo kako bilo, za to vreme je SPC normalno funkcionisala, Pećka Patrijaršija je radila bez problema, a narod je bio u ropstvu. Dakle, SPC je dovela Srbiju do ovog mučeništva u kome je bukvalno od 1389. godine i prvog poraza na Kosovu. I nedavno se ta ista crkva, mislim na 2006. godinu, otvoreno bila izjasnila protiv nezavisnosti Srbije, a za nekakvu SRJ ili SCG... ili bilo šta, samo da nema Srbije. Uz uvažavanje svačijeg verskog opredeljenja, svim činjenicama treba otvoreno pogledati u oči. Nebeska Srbija, naravno, ne postoji, zagrobnog života nema, pošto funkcioniše reinkarnacija koja nas može odvesti u druge zemlje i druge narode... i tako ta mitologija i mitomanija gubi svaki smisao. Kada se neki narod nađe u krizi - on izmišlja razne mitove. Otuda kod Srba ideja da su Srbi najstariji narod na celom svetu (teška nebuloza, jer bi to onda bili i Hrvati, ali i ostali Sloveni, a Sloveni nisu ni N od najstarije etničke grupe na svetu). Ludilo. Najstariji narod na svetu bi u svemu morao biti unikatan... i to bi mogli biti Ainu sa Hoikaida... ili Japanci, koji imaju najstariju državu na svetu i dinastiju koja bez prekida vlada oko 2800 godina, kao i unikatan jezik koji nije srodan ni sa jednim drugim jezikom. Okreni obrni sve nas vuče ka dnu, jedini smo narod na svetu koji psuje boga, hleb i Sunce... i time se pojedini ponose. Važni su uzroci, a ne posledice.

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Stefan Uroš IV Dušan Nemanjić je primio krunu iz ruku arhiepiskopa Danila II, a Stefan Prvovenčani je primio krunu poslatu mu od Honorija III.:lol: O kakvoj Nemačkoj ti pričaš u XIV veku? Postojalo je Sveto Rimsko Carstvo, a ni Španija nije bila okupirana od Saracena, već su oni zauzeli samo malu teritoriju oko Granade.Vikinška Švedska u XIV veku?:klap:

Ali slobodno lupetaj još, mnogo je smešno.:lol:

Opšte je poznato svima, sem nedotupavnim neonacistima, da su tzv. "Protokoli" fabrikat sačinjen od šefa parsiskog odela Ohrane Račkovskog, koji je spojio delove "Dialogue aux enfers entre Machiavel et Montesquieu", i antisemitskog romana "Biarritz" švapskog antisemite Hermana Grošea.:lol: Al dobro, kakve "knjige" pišeš, nije ni čudo što veruješ u svašta...:lol:

Šta očekuješ od stvora koji nadobudno napiše da je Stefan Dušan primio krunu od pape?

Šta očekuješ od stvora koji pored svih istorijskih činjenica i svedočenja izjavi da je srpska vojska plandovala na Krfu?

Hajde da iskoristim priliku... za nesto korisno...
Demi u prirodi je coveka da gresi, i to nije problem, iz dva razloga...
(o prvom ne bih)
a onaj drugi je taj sto (u najmanju ruku) ne moze u glavi drzati sve podatke.

Medjutim, problem je ako ne ispravlja greske...
Sto se ovde navedenih tice, slobodno ih zadrzi, jer umesto njih i inace bi imao neke druge,
nego sto se ishrane tice...
ili se obrati strucnom lekaru (ako je rec o zdravstvenom problemu), ili odbaci fobiju.

Savetovao bih ono prvo makar za svaki slucaj, ali ne znam da li se naplacuje.
Bice lakse i tebi i nama.
Al' hajd' za nas manje vise,... nego: tebi !

Poslednja izmena:
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Stefan Uroš IV Dušan Nemanjić je primio krunu iz ruku arhiepiskopa Danila II, a Stefan Prvovenčani je primio krunu poslatu mu od Honorija III.:lol: O kakvoj Nemačkoj ti pričaš u XIV veku? Postojalo je Sveto Rimsko Carstvo, a ni Španija nije bila okupirana od Saracena, već su oni zauzeli samo malu teritoriju oko Granade.Vikinška Švedska u XIV veku?:klap:

Ali slobodno lupetaj još, mnogo je smešno.:lol:

Kraljevsku krunu. Ja govorim o carskoj kruni. Pričao sam o Svetom Rimsko-Nemačkom Carstvu. O kakvoj ti Srbiji pričaš u XX veku, kad su je buđavi Karađorđevići sahranili preko Jugoslavije? Dalje, cela Španija bila je okupirana u IX veku, a Saraceni su došli do granica Francuske. U XIV veku se tamo vodila Rekonkvista, da baš oko Granade, ali država je bila razdeljena.

Što blesav ne razume tome se smeje. :rida:

Kraljevsku krunu. Ja govorim o carskoj kruni. Pričao sam o Svetom Rimsko-Nemačkom Carstvu. O kakvoj ti Srbiji pričaš u XX veku, kad su je buđavi Karađorđevići sahranili preko Jugoslavije? Dalje, cela Španija bila je okupirana u IX veku, a Saraceni su došli do granica Francuske. U XIV veku se tamo vodila Rekonkvista, da baš oko Granade, ali država je bila razdeljena.

Što blesav ne razume tome se smeje. :rida:

Carsku krunu da. Proglašen je za cara na Vaskrs 1345. tada se kruna mogla dobiti samo od patrijarha, ali pošto carigradski to naravno nije hteo, one je srpsku arhiepiskopiju digao u rang patrijaršije.
Patrijarh (srpski ) Joanikije mu je predao krunu (ne Danilo, kao što kaže Serpent).
Zbog tog je na njega bačena anatema carigradskog patrijarha, ali ubrzo je skinuta itd...

Opšte je poznato svima, sem nedotupavnim neonacistima, da su tzv. "Protokoli" fabrikat sačinjen od šefa parsiskog odela Ohrane Račkovskog, koji je spojio delove "Dialogue aux enfers entre Machiavel et Montesquieu", i antisemitskog romana "Biarritz" švapskog antisemite Hermana Grošea.:lol: Al dobro, kakve "knjige" pišeš, nije ni čudo što veruješ u svašta...:lol:

Opšte je poznato svim slobodnim, neprogramiranim ljudima, sem nedotupavnim neocionistima, da je broj Jevreja u svetu prema popisu iz 1948. godine bio povećan za nekih oko 43.000 u odnosu na 1933. godinu, te da je u "holokaustu", koga su režirali cionisti, zajedno sa svojim kopiletom Adolfom Hitlerom, nastradalo oko 212.000 Jevreja. Njihov broj se nikako nije mogao uvećati toliko za 15-ak godina da ih je nastradalo 6.000.000, koliko su izmislili cionisti. Poljaci su sklonili tablu sa ulaza u Aušvic, na kojoj je do 1989. pisalo kako je tu ubijeno 4,5 miliona ljudi, a 1991. su stavili tablu na kojoj piše da je ubijeno 1,5 miliona ljudi. To je najveće umanjivanje žrtava u poznatoj ljudskoj istoriji. A 2005. je stavljena tabla na kojoj piše da je ubijeno 1,1 milion, i toliko se danas vodi oficijelno. Pa ti idi i je6i kevu Poljacima što su to uradili. Moguće je da će za nekih 20-ak godina broj biti smanjen na nekakvu realnu cifru od 100 ili 150 hiljada. Dalje, znam za tu priču o "Dialogue aux enfers entre Machiavel et Montesquieu", ali to je malo providno, s obzirom na sve ono što je cionistička stoka isplanirala još krajem XIX veka, a što se do detalja ispunilo (uništavanje privrede čitavih država, svetska ekonomska kriza, svetski ratovi, uništavanje morala, debilska kinematografija tipa "Srpski film" iz 2010. godine... izbacivanje radnika na ulice... itd. itd. :lol: Ali dobro, kakve "knjige" čitaš, nije ni čudo da veruješ da nisi tetovirani rob. :rida:

- - - - - - - - - -

Baš se nalupao. I Beč su spasili Poljaci, predvodjeni Sobjeskim i Karlom Lotarinškim.
Kad već spominje taj "svenemački narodni otpor"...

Što si se nalupao? Napisao sam da je pomogao Jan Sobjeski. Karlo Lotarinški nije bio Poljak.

Da, svenemački narodni otpor, tvrd orah za obrezane krmke iz XVII veka.

Šta očekuješ od stvora koji nadobudno napiše da je Stefan Dušan primio krunu od pape?

Šta očekuješ od stvora koji pored svih istorijskih činjenica i svedočenja izjavi da je srpska vojska plandovala na Krfu?

Šta očekuješ od tetoviranog stvora koji napiše da je Ratko Mladić heroj zato što je streljao civile u Srebrenici? :rida:

Šta očekuješ od tetoviranog stvora koji pored političko-istorijskih činjenica izjavi kako srpska policija nije počinila zločine na Kosovu 1999. godine, bez obzira što je masa pripadnika žandarmerije uhapšena i procesuirana zbog onih hladnjača punih albanskih civila pobacanih u Dunav i zakopanih po Batajnici. :rida:

Kako reče Miroslav Lazanski, parafraziram ga, "razlika između Romela i Mladića je u tome što Romel nije bio p1čka":

:hahaha1:

Rekao ti je već Serpet Saint.
Imaš tu temu kod Kiša lepo opisanu u eseju "Knjiga kraljeva i budala".
Čitao sam. Čak je i imam, al posudio sam valjda nekom. Sve u svemu glupost...

Šta me briga šta je ko rekao. Šta me briga šta o meni misli čovek koji mi preti po forumu.

Čitao sam tu pripovetku, "Knjiga kraljeva i budala", od Danila Kiša (nije esej, nego pripovetka), i ništa nije "lepo opisano", a mene niko ne plaća, kao neke od vas, da negiram postojanje zavere da se uspostavi jedna svetska vlada, religija, država, valuta... da se ukine patriotizam, porodica, i sve ostale institucije. što je najsmešnije, to upravo podržavaju porodični ljudi, koji podižu ko zna čiju (komšijinu) decu. :rida:

Uopšte nije glupost. protokoli su pisani krajem XIX veka, a jezivo "pogađaju" stvari koje su se dogodile u XX veku, koje se sada događaju, ali i koje će se tek događati.

Da citiramo malo Miroslava Lazanskog...

* * *

„E, sad, naš bi neki Srbin ispalio metak u vazduh i preko prozora zbriso“

:super:

E, sada, neka iskompleksirane, obrezane i tetovirane cionističke kukavice crknu od muke. :hahaha1: Šta će jadnici kad nisu za bolje. :rida:

farting_smiley.gif
Zion
farting_smiley.gif

Šta me briga šta je ko rekao. Šta me briga šta o meni misli čovek koji mi preti po forumu.

Čitao sam tu pripovetku, "Knjiga kraljeva i budala", od Danila Kiša (nije esej, nego pripovetka), i ništa nije "lepo opisano", a mene niko ne plaća, kao neke od vas, da negiram postojanje zavere da se uspostavi jedna svetska vlada, religija, država, valuta... da se ukine patriotizam, porodica, i sve ostale institucije. što je najsmešnije, to upravo podržavaju porodični ljudi, koji podižu ko zna čiju (komšijinu) decu. :rida:

Uopšte nije glupost. protokoli su pisani krajem XIX veka, a jezivo "pogađaju" stvari koje su se dogodile u XX veku, koje se sada događaju, ali i koje će se tek događati.

Da, u pravu si, pripovetka, jer nije pronašao dovoljno podataka za esej. Ali u principu potpuno "istorična" pripovetka.

Jel se ovo on ozbiljno poziva na Protokole, da ne čitam diskusiju dalje? :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back