KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smešan si, kradeš tuđe fore. Dobro, bar prihvataš od onih koji umeju. :lol:

Rif, to što turaš one valjajuće smajliće k'o pile grudnjak nikako ne povećava tvoju duhovitost.
Ako si mislio da si smešan, to jesi. :D

- - - - - - - - - -

otkotrljaj se nazad na politiku, reef... nema ovde poluženki pred kojima bi se morao dokazivati. :lol:

Viš da je i tamo pauza, pa vežba.

Rif, to što turaš one valjajuće smajliće k'o pile grudnjak nikako ne povećava tvoju duhovitost.
Ako si mislio da si smešan, to jesi. :D

- - - - - - - - - -

Viš da je i tamo pauza, pa vežba.

Tvoja konkurencija u duhovitosti nije čak ni izazov. Možda nepoznavanje bontona, o tome bi se dalo raspravljati?

budala pokušava da dokaže kako sam debela i ružna, a ovo nisu moje slike... :aha:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/591007-Da-vas-vidim-danas-3?p=26003411#post26003411
iako smo se videli... psihopata. :lol:

Ja sam napisao veoma jasno da si zgodna. A to što to ne smeš da postaviš fotke gde se vidiš cela potvrđuje moje pisanje. Ne zaboravi, ti si ta koja se hvališ izgledmo i postavljaš fotografije. I nema potrebe da vređaš, bolje da koristiš argumente... recimo jednu fotografiju gde se vidi sve.

- - - - - - - - - -

Svi mi koji smo te videli, znamo da si debela. Ovo je fotošop :mrgreen:
:lol:

Nije deblea, niko to nije nigde napisao. ;)

Tvoja konkurencija u duhovitosti nije čak ni izazov. Možda nepoznavanje bontona, o tome bi se dalo raspravljati?

Tu možemo pokoju ozbiljnu, s obzirom da ti se obraćanje zasniva na nekom infantilnom prckanju, i očajničkom skupljanju urmašica... al kad ti žena ne vidi.
Naravno, posle ovako cmizdriš, kad dobiješ adekvatno po labrnji.

Tu možemo pokoju ozbiljnu, s obzirom da ti se obraćanje zasniva na nekom infantilnom prckanju, i očajničkom skupljanju urmašica... al kad ti žena ne vidi.
Naravno, posle ovako cmizdriš, kad dobiješ adekvatno po labrnji.

Ma sve kako ti napišeš, mada ne vidim ko je tebe prozivao... doduše nismo te ni zvali a ti se pojavio. Valjda voliš da se nepozvan mešaš?
Samo nastavi, razbijaš monotoniju na pdf, mada to i nije pohvalno za tebe. Ali ti se i ne pitaš valjda?

Ja sam napisao veoma jasno da si zgodna. A to što to ne smeš da postaviš fotke gde se vidiš cela potvrđuje moje pisanje. Ne zaboravi, ti si ta koja se hvališ izgledmo i postavljaš fotografije. I nema potrebe da vređaš, bolje da koristiš argumente... recimo jednu fotografiju gde se vidi sve.

šta sve, lice si mi video i svako ko me upoznao?
da ga postavim javno, neću.

ne hvalim se, vidiš da me ti hvališ. i svi koji su pohisterisali na tu sliku.

Ma sve kako ti napišeš, mada ne vidim ko je tebe prozivao... doduše nismo te ni zvali a ti se pojavio. Valjda voliš da se nepozvan mešaš?
Samo nastavi, razbijaš monotoniju na pdf, mada to i nije pohvalno za tebe. Ali ti se i ne pitaš valjda?

E, još kad bi me boleo q za to tvoje 'MI te nismo zvali'... klasična poštapalica beskičmenjaka, da se krije iza čopora, u ovom slučaju iza 'aljina političarki.
I, nadalje, zaboga... ti si umislio da se ti pitaš gde će ko šta da piše na forumu? Onda lezi mirno, ne zanimaju me one tvoje polovnjače. Ni tvoji pozivi njima na kafu, al' u radno vreme, molim lepo. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back