KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo kafe:
farting_smiley.gif
.

:hahaha:

Tako je piješ? Ja ne, više onako tradicionalno, skuvanu u vodi i iz šoljice.

Ne, ja ne pijem kafu. Već sam rekao da bojkotujem sve industrijske proizvode. Samo žuborim na njih. I na kafu. Mogu i da prdim.

- - - - - - - - - -

evo kafe za obojicu...da nema svadje
:kafa: :kafa:

Za mene ne. Ja sam vegan-frutarijanac. ne konzumiram indsutrijsko smeće. Samo pišam i prdim na sve što je spakovano u kesicu i ima kod HACCP, jer mi se može tako. Kome smeta - neka me tuži Vodovodu i kanalizaciji. Dok prijava stigne do policije i sudstva, teških diletanata, koji običnog građanina ne mogu locirati i naći oko tri nedelje, pojeo vuk magarca. Ha ha ha.

- - - - - - - - - -

On je sebi već spremio, samo podmetne šoljicu i uživa u aromi.

On je sebi spremio kokos i zeleniš, a u kafu drugima piša i prdi... bez reakcije...

Dokaz da i darvinisti veruju u Boga.
Ne, nego autor postera jasno kaže da majmuni idu u crkvu nedeljom... (tako piše na slici!)

Nemoj sad da izmišljaš ono što ne piše... :mrgreen:

Drugo, jedino su kreacionisti opsednuti majmunima... evolucionisti ne tvrde da je "čovek nastao od majmuna" nego kreacionisti.

Jeste Sizi, a u hedu postera piše... nešto drugo. :mrgreen:
Nego, kako su nas učili u školi, kako je majmun sišao sa drveta i uspravio se. Tad evoluira u čovekolikog majmuna a ovaj u čoveka. Ili si ti učio neke druge škole? Komplikovana ta teorija nastanka vrsta.

Jeste Sizi, a u hedu postera piše... nešto drugo. :mrgreen:
Nego, kako su nas učili u školi, kako je majmun sišao sa drveta i uspravio se. Tad evoluira u čovekolikog majmuna a ovaj u čoveka. Ili si ti učio neke druge škole? Komplikovana ta teorija nastanka vrsta.

ех
и онда кажу да верници верују у бајке :hahaha:

Nego, kako su nas učili u školi, kako je majmun sišao sa drveta i uspravio se. Tad evoluira u čovekolikog majmuna a ovaj u čoveka. Ili si ti učio neke druge škole?
Ne, nego je to problem nekritičkog prihvatanja onoga što autoriteti kažu... kod mene je bilo dijametralno suprotno, redovno sam se svađao sa profesorima kada kažu neku glupost, a to je bilo relativno često.

Inače, naravno da nas niko nije učio da je "majmun sišao sa drveta" pa se uspravio, to je Joilova škola.

Mnogo si bre mator, Rifke... :mrgreen:

Ne, nego je to problem nekritičkog prihvatanja onoga što autoriteti kažu... kod mene je bilo dijametralno suprotno, redovno sam se svađao sa profesorima kada kažu neku glupost, a to je bilo relativno često.

Inače, naravno da nas niko nije učio da je "majmun sišao sa drveta" pa se uspravio, to je Joilova škola.

Mnogo si bre mator, Rifke... :mrgreen:

Отац Јоило? :lol:

Како сад гласи теорија о пореклу човека, мислим, који нам је заједнички предак?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back