KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kod mene ima svashta novo... iz dana u dan mi se smenjuju negativne i pozitivne novosti... toliko sam smorena da jedva chekam vikend, kad rachunam da su to dani bez novosti...:roll:

- - - - - - - - - -

i malopre sam doshla iz jedne poluprazne kafane... mislim da mi ni najmanje nije smetalo shto sam u njoj sedela, jer sam odbila ponudu da idem u drugu s muzikom, koja je navodno posecenija... tako da mi je i ovde ok, shto vas je manje to je bolje...:mrgreen:

ja sam normalno nocna ptica, ali silom prilika sada funkcionishem danju... mada, nakon jednog dana kao shto je ovaj a i prethodnih desetak ni nocu nisam ni za shta...:confused:

@ ja sam normalno nocna ptica, ali silom prilika funkcionishem danju...

silom prilika.... :lol:
danas je tezak dan vecini, bar tako predstavljaju svoje raspolozenje. Svi se smrkli :confused:

@ ja sam normalno nocna ptica, ali silom prilika funkcionishem danju...

silom prilika.... :lol:
danas je tezak dan vecini, bar tako predstavljaju svoje raspolozenje. Svi se smrkli :confused:

ma da je samo danashnji, ne bi bio problem... i kad pogledam sveukupno neshto posebno i nema razloga da bude tezak... valjda sam samo umorna...:)

- - - - - - - - - -

kako ste vas dvoje? :)

Odmori se. Imas fore do vikenda, a onda uzivanje u istom.

Ja sam ok, kao i uvek. Samo sa ovim vremenom nesto nije kako treba, pre neki dan sam ukljucivao grejalicu. Jun je mesec.

kako imam fore kad me sutra cheka josh jedan stresan dan... ako nastavim ovim tempom, pashcu mrtva do vikenda... shta ce mi onda odmor...:confused:

kod tebe vec jun pocheo, zanimljivo...:p

Sizife, nikog ceo dan da svrati, crkla vam kafana. Preuredite lokal u neki ducan za prodaju kandila, tamjana, ikona, lutki i drugih crkvenih rekvizita. To danas ide kao ludo.

Za neupućene, a zlih misli - to se uvek prodavalo, malo manje u vreme komunista, ali to je prošlost, sad se vraćamo našoj pravoslavnoj veri. I pored nekoliko izgubljenih generacija, danas nam deca sve više znaju i poštuju pravoslavlje.

- - - - - - - - - -

Dobar dan Helly i Sizi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back