gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
Jeste............................... on je uvek tu
utatatatata....................
i ja sam...uvek tu

mora da ga...poznajem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste............................... on je uvek tu
utatatatata....................
Nemam razloga da joj verujem GogilliPa jednostavno Ma*rduk prihvati da je Heli večeras tu zbog tebe i stvar je rešena.
Izvinte bilo mi dosadno pa sam malo čitala vaše komentare![]()
ma pišite slobodno ovdetoliko opširno pišete da se niko i ne trudi da čita
tako da ispada kao da ste sami![]()
Greška rođak, velika greška zna se ko su uvek najveći manipulatori nezavisno od horoskopskog znaka i podznakaa tamo optuzuju nas strelce da smo manipulatori![]()
Izostavljaš tu mogućnost jer polaziš od pogrešne pretpostavke, a to je da mi nisi bila zanimljiva, kao i od još pogrešnije pretpostavke,a to je da sam loš posmatrač. Nepoznat ti je razlog moga posmatranja kao i razlog moga odsustva, tako da su ti izvedene pretpostavke pogrešne, ali ti to ne možeš znati, jer ne znaš ništa o meni
Mi nismo imali nikakvu diskusiju pre ove večerašnje, tako da i dalje ostaje opravdanost moga nepoverenja u to da ćeš se večeras pojaviti ovde, a posebno radi mene Helena33![]()
Greška rođak, velika greška zna se ko su uvek najveći manipulatori nezavisno od horoskopskog znaka i podznaka![]()
Lepo, bas... ko da ste svojtai ja sam...uvek tu
mora da ga...poznajem![]()
I nakon svega ti si pročitala ono što smo pisali
Izgleda da ipak nismo sami..
Na kraju sam pročitala i to javno obznanila........................tako da, nema tajne nema prevare![]()
Utesno!Na kraju sam pročitala i to javno obznanila........................tako da, nema tajne nema prevare![]()
Izostavljaš tu mogućnost jer polaziš od pogrešne pretpostavke, a to je da mi nisi bila zanimljiva, kao i od još pogrešnije pretpostavke,a to je da sam loš posmatrač. Nepoznat ti je razlog moga posmatranja kao i razlog moga odsustva, tako da su ti izvedene pretpostavke pogrešne, ali ti to ne možeš znati, jer ne znaš ništa o meni
Mi nismo imali nikakvu diskusiju pre ove večerašnje, tako da i dalje ostaje opravdanost moga nepoverenja u to da ćeš se večeras pojaviti ovde, a posebno radi mene Helena33![]()
Utesno!
Ko prizna sve mu se prasta.
mi koji ga znamo, odmah smo ga prepoznali
dobar je rodjo i...konstruktivan![]()
Ok, ja ne znam nishta o tebi, ti znash sve o meni i u stvari ti si mene iz samo tebi poznatih razloga uveo u ovu prichu... Dobro, ja sam ipak sa zadovoljstvom uchestvovala u istoj... Ti si se plashio da se necu pojaviti vecheras ali nisi sumnjao da ako dodjem postoji shansa za kvalitetnu prepisku...
Uz parolu, sve za krstu, vasha hél...
Ce da mi daju jednog dana neku kintu, neshto ovde?![]()
hajde tibi pusti neku pesmičicu onako za dušu![]()
Mogao sam, ali nisam igrao na kartu radoznalosti, retko to radim, posebno kada se o ljudima radi.Tvoje ne poverenje prema tome da se Heli neće pojaviti je sasvim opravdana ali isto tako si mogao da igraš na kartu radoznalosti. Ljudi u stvari većina ljudi je po prirodi radoznala i ti igraš na tu kartu. Da ne igraš ne bi se pojavio na način na koji si se pojavio.
Moje lično mišljenje a ne mora da bude tačno je da si mnogo dobar posmatrač. E sad neke znaš od ranije. Tvoja prednost je ta što ti možda znaš ko su oni ali oni ne znaju ko si ti. Ostalo je samo da oceniš ove nove da bi imao kompletnu sliku o dešavanjima na Krstarici. Mada kompletna slika se brzo dobije.
Neću da dužim jer komentar nije ni bio upućen meni, pa ne zamerite na mom skromnom mišljenju.
Prožeti smo dualizmom rođak, ali ja sam mislio na našu drugu, nežniju polovicu, uopštenoel to oni...sa dva lica![]()
Iskrenost, vrlina koje više nema, cenim toNa kraju sam pročitala i to javno obznanila........................tako da, nema tajne nema prevare![]()
Iskrenost, vrlina koje više nema, cenim to![]()
Iskrenost, vrlina koje više nema, cenim to![]()
Ponovo pretpostavka, a bilo bi bolje da nismo započeli sa varijacijama...Ok, ja ne znam nishta o tebi, ti znash sve o meni i u stvari ti si mene iz samo tebi poznatih razloga uveo u ovu prichu... Dobro, ja sam ipak sa zadovoljstvom uchestvovala u istoj... Ti si se plashio da se necu pojaviti vecheras ali nisi sumnjao da ako dodjem postoji shansa za kvalitetnu prepisku...
Uz parolu, sve za krstu, vasha hél...
Ce da mi daju jednog dana neku kintu, neshto ovde?![]()
Nnije bre, dodaje mu se jos duplo![]()
Veče, ali sada da me ljubiš u smislu pomirenja, evo ja ću tebe prvi da poljubim
To je jedna od stvari koja me zaista iznenadi, a jako je retka i još se ređe i teže nalazi...možda se i iznenadiš kada je u nekome budeš pronašao![]()