KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Osim tebi, to je tačno :D

Dobro veče Tibi :kpozdrav: Kako si nam večeras ? :think:
Ova Helena33 je baš konstruktivna, bio si u pravu sinoć kada si rekao da je dobro što sam stigao....

ti dodjes uvek kada te trebam:D
i tako je ona nase gore list:per:
budi samo nezan...prema njoj :flert:

- - - - - - - - - -

Zdravo tibi, hvala za cveće :cmok2: galantan kao i uvek :p

Želim ti dobru noć :)

i ja tebi:cvet::cmok:
ali...bicu ja jos dugo tu :rumenko:

Ajmo redom od tvog posta gde stoje dve stvari : ne verujesh nikom ali ne sumnjash u mene... Ni ja ne verujem nikom i ne sumnjam u sebe...
Ne morash da verujesh u ono shto pishem da bi znao da ne treba da sumnjash u odredjene stvari... Uzmimo primer da ne verujesh da cu se pojaviti za dva sata ali ne sumnjash da cu se pojaviti vecheras...:)
Ako ne verujem nikome i nikada, onda je paradoks da ne sumnjam u tebe :)
Drugim rečima jedna od dve navedene izjave je lažna....
Ako ne verujem u ono što pišeš onda nema razloga da ne sumnjam u ono o čemu pišeš.
Loš primer, da bi se tako nešto desilo, onda bi ipak morao da ti verujem i to suštinski čim verujem da ćeš se pojaviti večeras, iako ne znam kada.
Kome ne verujem na kraće staze, tek ne mogu verovati na duže.

Vid` ove Hellenice, pa vrata odmah pored je...filozofija:per: promasila si kaHvanu :fdlan:
Nema veze rođak, tu smo da........pričamo ;)

- - - - - - - - - -

Ma trudim se da sve okrecem n'a zezanje u kratkim crtama, al me chachka vladar...:p
Zato i jesam vladar. Zar se ne zezamo ? :think: :p

Ako ne verujem nikome i nikada, onda je paradoks da ne sumnjam u tebe :)
Drugim rečima jedna od dve navedene izjave je lažna....
Ako ne verujem u ono što pišeš onda nema razloga da ne sumnjam u ono o čemu pišeš.
Loš primer, da bi se tako nešto desilo, onda bi ipak morao da ti verujem i to suštinski čim verujem da ćeš se pojaviti večeras, iako ne znam kada.
Kome ne verujem na kraće staze, tek ne mogu verovati na duže.

Mislim da primer nije l'osh... Aj da ga Malo proshirimo... Recimo da sam zavisnik i da zato ne sumnjash da cu se pojaviti, ali ne verujesh da navodim tachno vreme pojavljivanja... Ovde sumnja ne postoji usled saznanja koja imash o meni... Istovremeno ovo isto saznanje ti smeta da poverujesh da se ovde pojavljujem zbog tebe, dakle ne verujesh mi kada tvrdim da je tako jer znash da je razlog moja zavisnost... Ja ovde ne vidim paradoks...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back